Caro
Boonen

Wie?
Hallo! Mijn naam is Caro Boonen, ik ben 19 jaar oud, ik studeer International tourism management, doordeweeks woon ik voor mijn studie in Haarlem en de weekenden wissel ik af tussen Utrecht en natuurlijk Limburg omdat mijn ouders daar wonen. Heel veel reizen dus!

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik had gewonnen kon in het echt niet geloven, we waren dus ook niet echt voorbereid. Mijn oom is die avond snel naar zijn huis gegaan om champagne te halen zodat ik met al mijn lieve vrienden en familie kon proosten op de winst en op alles wat zij voor mij gedaan hebben.

Doel Missverkiezing?
Het lijkt me mooi om mensen een stukje bewustzijn bij te brengen. Ik weet dat ik de wereld niet kan redden in m’n eentje, maar als ik mensen al wat bewustzijn kan bijbrengen over de keuzes die ze maken, dan kan dit al veel verschil maken voor de wereld. Ik studeer zelf toerisme, wat een van de grootst vervuilende vakgebieden is. Ik vind dan ook dat het erg belangrijk is dat er word gefocust op alternatieven of verbeteringen in deze industrie zodat mensen zonder schuldgevoel op vakantie kunnen blijven gaan. Hier wil ik graag aan meewerken!

Vrije tijd?
Ik plan mijn dagen altijd veel te vol dus als ik echt vrije tijd heb dan doe ik het liefste iets wat me echt tot rust brengt zoals netflixen of lezen. Drankjes doen met vrienden doe ik natuurlijk ook graag. Ik ben op m’n 17 vertrokken om een jaar in Spanje te gaan wonen. Dit is helaas uiteindelijk maar een halfjaar geweest maar deze keuze heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik ben zoveel gegroeid aangezien je in een land komt waar je niemand kent, je spreekt de taal maar amper en toch moet je jezelf kunnen redden. Ik merk nu aan mezelf en aan de keuzes die ik maak dat ik echt veranderd ben en dat ik zo veel meer kan dan wat ik ooit gedacht had. Met deze mentaliteit ben ik ook de verkiezing ingestapt.

Wat maakt jou uniek?
Ik heb iets waardoor ik (volgens mijn moeder) heel goed mensen/typetjes na kan doen, altijd wel grappig haha.