Sara
Balic

Wie?
Creatief, communicatief, realistisch, optimistisch en sociaal. Dat beschrijft Sara Balic. Een 22-jarige studente die op dit moment communicatie studeert op het hbo in Eindhoven. Hiervoor heeft Sara een mbo-fashion opleiding afgerond in Eindhoven. In het dagelijkse leven houdt Sara zich bezig met het creëren van content die ze deelt op zowel Instagram, TikTok en YouTube. Daarnaast danst ze modern en sport ze. Een grote passie van Sara is koken en natuurlijk de fashion wereld. Ze is werkzaam bij Cotton Club als content creator en werkt in het weekend als weekendhulp.

Winning Moment?
Na heel veel felicitaties, traantjes en bloemen is Sara naar de Mac Donalds gegaan om haar overwinning te vieren met een Big Mac ;).

Doel Missverkiezing?
Voor Sara betekent het traject van Miss Beauty meer dan alleen de gezelligheid, mooie jurken en de leuke en leerzame activiteiten. Miss beauty betekent voor Sara uit je comfortzone stappen, alle kansen in het leven pakken, andere mensen inspireren en dat zolang je ergens voor gaat het je lukt. Een miss is in haar ogen een superheld, iemand die alle ogen in de kamer laat draaien door niet alleen haar fysieke aanwezigheid maar ook haar charisma en karakter.

Vrije tijd?
Sara is altijd bezig en zit nooit stil. Het liefst maakt ze content voor haar eigen media kanalen, of kookt ze graag. Daarnaast heeft ze een medaille in shoppen en zegt ze nooit nee tegen een uitje met vrienden of vriendinnen.

Wat maakt jou uniek?
Gedrevenheid, ambities, weet wat ze wil. Sara weet waar ze voor staat en gaat, en met die gedrevenheid gaat ze dagelijks achter haar ambities aan. Met haar realistische, creatieve en optimistische blik pakt zij alle kansen in haar leven aan, net zoals Miss Beauty.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over Sara is dat ze Bosnisch is en dus tweetalig is opgevoed! !