Raquel
van Gool

Wie?
Mijn naam is Raquel, ik ben 20 jaar en ik kom uit Maastricht. Ik studeer op dit moment Psychology aan Maastricht University en begin na de zomer aan mijn master Drug Development and Neurohealth.

Winning Moment?
Op het moment dat ik de titel won kon ik het niet geloven, en op dit moment eigenlijk nog steeds niet. Het voelt als een droom die uitkomt en ik ben ontzettend enthousiast om hiermee te beginnen.

Doel Missverkiezing?
Ik hoop met deze verkiezing mezelf nog meer te kunnen ontwikkelen en daarnaast ook een positieve invloed te kunnen uitoefenen op anderen. Ik hoop door mee te doen aan Miss Beauty of the Netherlands/Miss Earth Netherlands dat anderen inzien dat de belangen van het milieu en de mensheid centraal staan en ik hoop zo anderen te inspireren om veranderingen aan te brengen in hun leven voor het groter goed, onze planeet.

Vrije tijd?
In de weinige vrije tijd die ik heb door mijn studie ga ik naar de sportschool, lees ik graag, en breng ik tijd door met mijn vrienden en mijn vriend.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat bijna alles wat ik doe, ik doe om anderen te kunnen helpen. Anderen helpen geeft mij voldoening, en dat is ook precies waarom ik nu Psychologie en Geneesmiddelen ontwikkeling studeer. Ik hoop daarom ook met deze verkiezing anderen te kunnen helpen en er natuurlijk zelf ook van te genieten.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik altijd veel van sporten hield, waar ik tegenwoordig helaas wat minder tijd voor heb. Ik heb jaren gedanst, van jazz ballet tot streetdance. Ik heb ook een aantal jaar op turnen gezeten, waarbij ik veel wedstrijden deed. Als laatste heb ik nog drie jaar kunstschaatsen als hobby gehad.