Indy
Bemelmans

Wie?
Mijn naam is Indy Bemelmans, ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Urmond. Ik volg de opleiding allround schoonheidsspecialiste, en daarnaast werk ik in een nagelstudio.

Winning Moment?
Toen ik de titel Miss Beauty Of Limburg 2022 won was ik allereerst natuurlijk ontzettend blij. Dit was wel je doel waar je al die weken zo naar toe hebt geleefd. Het moest wel even bezinken omdat het op dat moment allemaal zo snel gaat. Hierna heb ik het gezellig met mijn familie en vriendinnen gevierd!

Doel Missverkiezing?
Ik zou graag willen meegeven en laten zien aan vrouwen en vooral jonge meiden dat je perfect bent zoals je bent. Ik vind body positivity en zelfvertrouwen twee hele belangrijke onderwerpen omdat vele, en ook ikzelf hier nog wel eens mee struggle.

Happy moment?
Ik word het meest blij als ik leuke dingen mag en kan doen, en als mijn familie en vriendinnen gelukkig zijn.

Bucketlist?
Op mijn bucketlist staan zeker nog een aantal landen die ik wil bezoeken. Ik houd ervan om op vakantie te gaan en om de wereld te zien. Gelukkig zijn mijn ouders precies hetzelfde daarin en heb ik al veel mooie landen en plekjes mogen zien.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik stiekem als klein meisje zijnde droomde over missverkiezingen. Dit kwam omdat mijn moeder hier vroeger ook aan meegedaan heeft en zelfs 3e plek behaald had!