Lotte
Berbers

Wie?
Lieve allemaal! Mijn naam is Lotte Berbers. Ik ben 23 jaar en ik woon in Boxmeer, een klein dorpje in het gezellige Brabant. Ik studeer aan TMO, dit is een Fashion business school in Doorn. Alles dat te maken heeft met uiterlijke verzorging zoals kleding, sieraden, nagels ligt helemaal in mijn straatje. Later wil ik het liefst een eigen sieraden label opzetten waarbij ik mijn creativiteit de vrije loop kan laten.

Winning Moment?
3 woorden… wat een eer! Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze titel heb mogen ontvangen en ik voel mij nu al zo thuis de Miss Beauty wereld! Vanaf moment 1 merkte ik dat dit echt iets is dat 100% bij mij past en wat ik zolang mogelijk wil blijven doen. Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om nog wat langer te mogen genieten van dit mooie avontuur!

Doel Missverkiezing?
Ik wil graag meegeven dat vrouwen ook ondernemend kunnen zijn en ook aan de top kunnen staan! Ik heb al 7 jaar lang een eigen bedrijf en ik wil andere vrouwen inspireren om ook hun dromen na te jagen. Ik was 15 toen ik de deuren van mijn eigen nagelstudio opende en inmiddels heb ik dit uitgebreid met 6 verschillende cursussen van wimperlifting tot visagie. Op social media geef ik hier graag meer tips over onder het kopje ‘Business talk’.

Happy moment?
Ik word super blij als ik een prachtige gala jurk aan mag en kan stralen op een podium! Zoals ik al eerder zei, is uiterlijke verzorging echt een passie van mij. Maar wat toch het belangrijkste is, zijn mijn familie en vrienden. Zonder hen had ik dit allemaal niet kunnen doen en ik ben super dankbaar voor iedereen die me altijd heeft gesteund!

Bucketlist?
Ik zou erg graag nog vrijwilligerswerk in het dierenasiel willen doen! Ik vind het erg fijn om mensen te helpen en ik ben een echte dierenvriend.

Leuk feitje?
Ik houd ook erg van yoga en meditaties! Hier volg ik nu ook lessen en cursussen in, want zoals mijn motto luidt: je bent nooit uitgeleerd 🙂