Suzan
Lips

Wie?
Hi allemaal! Ik ben Suzan, 26 jaar en ik woon in het mooie Brabant. Hier woon ik samen met mijn vriend in een oud klooster in Berkel-Enschot, wat ontzettend authentiek en gaaf is! Ik ben afgestudeerd aan de opleiding Accountancy, maar kwam er al snel achter dat dit harde wereldje niet bij mij past. Wat voor mij centraal staat is dat ik mensen graag wil helpen. Zodoende heb ik dit jaar de knoop doorgehakt om weer te gaan studeren en mijn droom na te jagen. In september ga ik beginnen met de opleiding huidtherapie aan de hogeschool Utrecht, waar ik onwijs veel zin in heb! Het lijkt mij fantastisch om mensen met huidproblemen weer hun zelfvertrouwen terug te kunnen geven.

Winning Moment?
Ik was zo ontzettend blij en het was ook een totale verrassing voor mij! Ik heb geprobeerd te slapen, maar door de adrenaline lukte dat totaal niet haha. Ik ben toen alle felicitaties gaan lezen van vrienden en familie. Zo ontzettend leuk om alle berichtjes te lezen!

Doel Missverkiezing?
Ik wil heel graag een voorbeeld voor anderen zijn. Ik was zelf altijd erg onzeker en durfde de stap niet te wagen om mee te doen. Dit jaar was het mijn laatste kans om mee te doen.. Dus ik dacht: het is nu of nooit! Dat ik zou winnen had ik dan ook nooit durven dromen. Dankzij de missverkiezing ben ik nog meer gaan inzien dat schoonheid niet enkel van buiten zit. Ik sta er dan ook voor dat een mooi innerlijk vele malen harder straalt dan een mooi uiterlijk. Ik hoop hiermee anderen te inspireren om ook hun dromen na te jagen, ondanks onzekerheden. Als het mij lukt, lukt het jou ook zeker!

Vrije tijd?
Ik ben echt een familie mens en vind het dus het allerleukste om mijn vrije tijd met familie en vrienden door te brengen. Verder vind ik het ook ontzettend leuk om fotoshoots te doen. Sinds een jaar doe ik shoots in mijn vrije tijd en hier haal ik ontzettend veel voldoening uit.

Wat maakt jou uniek?
Ik jaag altijd mijn dromen na en kies voor mijn eigen geluk. Door de jaren heen heb ik mezelf ontzettend ontwikkeld en heb ik beseft dat je pas gelukkig bent zodra je doet wat je écht leuk vindt. Ik hoop anderen te kunnen inspireren om ook hun dromen na te jagen en te kiezen voor hun eigen geluk.

Leuk feitje?
Ik houd er eigenlijk helemaal niet van om in de schijnwerpers te staan! Meedoen aan deze missverkiezing is dan ook totaal uit mijn comfortzone. Al moet ik toegeven dat ik er met de dag steeds meer aan wen en het geweldig vond om op het podium te stralen tijdens de Brabantse finale!