Rowena
Konings

Wie?
Mijn naam is Rowena konings, 20 jaar oud en ik woon in Rijen. Momenteel heb ik een tussenjaar en werk ik in de horeca bij het Holland-Casino in Breda, geef ik dansles bij L-joy dancefactory in Dongen en ben ik vlogger. In de toekomst wil ik graag doorbreken als presentatrice. Presenteren is namelijk naast dansen mijn grootste passie!

Winning Moment?
Ik was zo verrast. Ik had gehoopt in de top 4 te zitten maar nooit gedacht dat ik met de winst naar huis zou gaan. Ik heb natuurlijk eerst iedereen bedankt en mijn familie gedag gezegd. Vervolgens ben ik nog met iedereen op de foto geweest. Het was een prachtig moment die ik nooit meer zal vergeten!

Doel Missverkiezing?
Ik wil graag laten zien dat alles mogelijk is. Ik had zelf nooit verwacht dat ik aan een miss verkiezing mee zou doen. Maar nu ik eenmaal hiermee bezig ben is het echt een van mijn leukste ervaringen. Je leert er onwijs veel van en daarnaast hoop ik dat dit een opstap is naar een mooie carrière als presentatrice.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd dans ik graag! Daarnaast vind is sporten ook erg belangrijk een heerlijk om te doen. Verder vlog ik en ga ik wel eens stappen met vrienden!

Wat maakt jou uniek?
Ik laat altijd de echte ik zien, achter maar ook voor de camera. Daarnaast denk ik dat ik met mijn zelfverzekerdheid ver kan komen in de toekomst. Ik vergelijk mij niet met een ander maar ga uit van mijn eigen krachten en kunnen. Ik weet wat ik wil en zal er alles aan doen om mezelf te verbeteren.

Leuk feitje?
Ik draai 24/7 muziek. Ik ga slapen met muziek en sta er mee op. Ook ben ik dol op sushi, daar mag je mij echt voor wakker maken.