Iris
Markerink

Wie?
Mijn naam is Iris Markerink 19 jaar oud en ik kom uit Diepenveen. Ik volg de opleiding TV-Productie & Evenementen op het MBO college in Hilversum. Momenteel loop ik stage bij de Evangelische Omroep bij het kinderprogramma Hip voor Nop daar ben ik productie- assistent. Daarnaast heb ik een baan als serveerster in een Italiaans restaurant. Ik werk hier alweer 4 jaar met plezier.

Winning Moment?  
Toen ik de titel Miss beauty of Overijssel won heb ik het ‘s avonds gevierd met familie en vrienden. De volgende dag had ik gewoon weer een werkdag van mijn stage en werd ik feestelijk verwelkomd  door mijn collega’s.

Doel Missverkiezing?
Ik hoop mezelf nog beter te kunnen presenteren door het meedoen met deze verkiezing. Maar vooral wil ik ook gewoon genieten van alles wat er nu op mijn pad komt.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool en vind ik het gezellig om met mijn vriendinnen te gaan stappen en festivals te bezoeken.

Wat maakt jou uniek?
Uiteraard is iedereen uniek maar waar ik trots op ben is dat ik ondernemend ben en graag nieuwe dingen wil ontdekken. Ook vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik kijk daarom uit naar dit traject met wat er allemaal gaat komen.