Angel
Idzes

Wie?
Mijn naam is Angel Idzes. Ik ben 21 jaar en kom uit Deventer. Ik studeer Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit van Utrecht en heb daarnaast een bijbaan als buitengriffier bij de rechtbank.

Winning Moment?  
Toen ik de titel Miss Beauty of Overijssel won op 12 mei, was ik enorm verrast en blij natuurlijk! Het was zo ontzettend leuk dat mijn familie, vriend en vrienden op het podium kwamen om mij en de andere winnaressen te feliciteren. Daarna hebben we het nog met zijn allen gevierd. Ook vond ik het heel bijzonder dat de meiden en de ouders van hen heel enthousiast waren, ondanks dat zij dan niet gewonnen hadden!

Doel Missverkiezing?
Het is al een hele eer dat ik mezelf Miss Beauty of Overijssel mag noemen, maar nu ik in de landelijke finale sta, ga ik ook voor de volle 100% voor de titel Miss Beauty of the Netherlands. Ik wil het maximale uit het leven halen en misschien kan ik via deze weg ook wat voor een ander mens of voor dieren betekenen.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik het liefst paardrijden op mijn eigen paard Wenderose, die ik al 11 jaar heb!

Wat maakt jou uniek?
Mensen voelen zich snel op hun gemak bij mij, ongeacht welk geslacht, leeftijd, IQ of dat ze misschien een handicap hebben. Ik denk dat dat komt omdat ik daar voor open sta en deze mensen in hun waarde laat.

Leuk feitje?
In de toekomst wil ik graag binnen de rechtspraak blijven werken. Of het rechter, advocaat of officier van justitie wordt, moet de toekomst nog uitwijzen!