Noa
Claus

Wie?
Hai! Ik ben Noa Claus 20 jaar en ik woon in Enschede. Ik werk bij Foodbar Bluff in de bediening.

Winning Moment?
Het eerst wat ik heb gedaan toen ik de titel won was eigenlijk bijkomen van de hele finaledag. Het is natuurlijk een hele intensieve dag en ik was echt kapot na zo’n dag. Maar ik heb wel erg genoten!

Doel Missverkiezing?
Het aller belangrijkste vind ik is dat ik iets doe wat mij gelukkig maakt, en op dit moment valt deze missverkiezing daar onder. Ik merk dat ik een stuk zelfverzekerder in mijn schoenen ben gaan staan, waardoor ik ook wel het gevoel heb gekregen dat ik gelukkiger ben geworden. Dat is iets wat ik heel belangrijk vind. Wat ik dan ook nog eens mooi vind is dat je met de missverkiezing je stem kan laten horen en daarmee iets kan betekenen. Dus ik vind het belangrijk om mijzelf gelukkig te maken, maar ik vind het ook mooi dat je je kan inzetten voor bijvoorbeeld het milieu/bescherming van de aarde.

Vrije tijd?
Het liefste wat ik doe in mijn vrije tijd is tijd spenderen met mensen waarvan ik hou/die mij belangrijk zijn.

Wat maakt jou uniek?
Ik vind mij uniek omdat ik geen vooroordeel heb over mensen. Ik ben hier zelf achter gekomen en dat vind ik wel mooi aan mijzelf. Ik laat iedereen in zijn of haar waarde. Niet alleen bij mijzelf, maar ook bij anderen vind ik het aller belangrijkste dat diegene gelukkig is. Iedereen is anders en dat mag, als diegene maar goed in zijn/haar vel zit.

Leuk feitje?
Er is niet iets wat jullie echt over mij moeten weten maar een leuk feitje is wel dat ik een piercing onder mijn tong heb (tongweb piercing).