Jolanda
Bahini

Wie?
Mijn naam is Jolanda Bahini. Ik ben 22 jaar en woonachtig in Enschede. Ik ben geboren in Nijmegen, maar mijn afkomst is Aramees (Syrisch-Orthodox). Ik ben meertalig opgevoed en spreek naast Nederlands ook Engels, Aramees en Arabisch. Ik heb mijn studie luchtvaartdienstverlening succesvol afgerond en op dit moment werk ik als Sales en Services medewerkster bij Cygnific (KLM & Air France). Ik kijk erg uit naar de komende periode bij Miss Beauty Of The Netherlands!

Winning Moment?
Kippenvel!! Toen ik mijn naam hoorde was ik natuurlijk erg blij. Ik heb tijdens het traject heel erg mijn best gedaan en al die weken naar de finale toe gewerkt. Het was een prachtige ervaring en dat ik dan de titel win en met de kroon naar huis mocht, was echt de kers op de taart. Ik ben er nog meer van overtuigd geworden dat dromen echt uit komen. Ik heb elke dag gebeden en de beste versie van mijzelf laten zien. Ik ben God, mijn familie, vrienden en de organisatie heel dankbaar en ik ben klaar voor het volgend avontuur bij Miss Beauty of The Netherlands. Samen met mijn familie hebben we het thuis verder gevierd.

Doel Missverkiezing?

Door mijn deelname, hoop ik een platform te creëren om een voorbeeld als inspiratiebron te zijn voor veel vrouwen in de wereld. Door mijn passie en enthousiasme uit te stralen en door te geven denk ik heel ver te komen. Ik wil een positieve bijdrage leveren aan de samenleving. De komende periode zal ik mijn beauty en brains inzetten op mijn sociale mediakanalen om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Daarnaast wil ik mijzelf nog meer ontwikkelen en groeien. Dat zal ik natuurlijk tijdens het traject Miss Beauty of The Netherlands leren en toepassen. De ultieme schoonheid is in mijn ogen een sterke, onafhankelijke vrouw die goed voor haarzelf zorgt en zich gelukkig voelt. Omdat ik nu Miss Beauty of Overijssel ben geworden, weet ik dat meisjes en vrouwen mij als een voorbeeld zullen zien.

Happy moment?
Ik zal altijd proberen andere vrouwen naar een hoger niveau tillen d.m.v. positieve feedback. Ik word gelukkig, als ik een glimlach op iemands gezicht tover.

Bucketlist?
Ik haal heel veel kracht uit mijn geloof (Syrisch-Orthodox)) en dat is eigenlijk altijd mijn leidraad in het leven. Daarom wil ik heel graag naar Bethlehem/Jeruzalem op reis, om de Jordaan rivier te bezoeken. De plek waar Jezus Christus is gedoopt door Johannes de Doper.

Leuk feitje?
Naast het feit dat ik meerdere talen spreek, wil ik heel graag ASL leren, zodat ik ook mijn boodschap aan dove mensen kan overbrengen.