Nadia
Blommaert

Wie?

Hallo allemaal, mijn naam is Nadia Blommaert, een 27-jarige plantenliefhebber. Samen met mijn vriend woon ik in de bruisende stad Middelburg. Op dit moment volg ik de opleiding tot Verpleegkundige aan de HZ University of Applied Sciences. Mijn afstudeerhoed hoop ik in 2023 in de lucht te kunnen gooien. Al van jongs af aan word ik geïntrigeerd door het menselijk lichaam. Zeer interessant vind ik het hoe processen zodanig op elkaar afgesteld zijn dat alles werkt. Hoe bijzonder is het dat jij hier als Verpleegkundige een positief effect op uit kan oefenen wanneer deze processen niet naar behoren werken? Mensen helpen om meer kwaliteit van leven te behalen is hierbij mijn oogpunt. Daarom werk ik naast mijn studie in de thuiszorg, niet voor alle pepermuntjes en koekjes die altijd aangeboden worden haha.

Winning Moment?

Zodra bekend was dat ik de titel Miss Beauty of Zeeland 2020/21 mocht dragen, kon ik mijn geluk niet op! De finale keek ik samen met mijn vriend en vrienden/familie keken deze mee vanuit hun eigen huiskamers. Nadat ik de sjerp en kroon overhandigd kreeg, popte mijn vriend de fles champagne open. Binnen een vijf minuten ging de deurbel en stond mijn moeder “illegaal” binnen met een nieuwe fles champagne. De avondklok was al ingegaan, maar mijn moeder kon het niet laten en was zodra ze het doorhad op de fiets gesprongen. Op dat moment werd ik verwarmd vanbinnen, zoveel lieve support en ik kreeg nieuwe energie. Energie om de kroon van Miss Beauty of the Netherlands naar Zeeland te halen!

Doel Missverkiezing?

Als Miss Beauty of Zeeland 2020/21 wil ik mensen inspireren om meer bewust bezig te zijn met onze biodiversiteit. Belangrijk is dat ecosystemen goed kunnen gedijen, waardoor we allemaal kunnen genieten van de rijkdom van de natuur. De aarde dient zich niet te moeten aanpassen aan ons, maar wij dienen ons aan te passen aan haar. Het kan niet zo zijn dat de mens de overhand heeft, balance is the key to life. En moeder aarde heeft onze hulp nodig om weer op te leven. Let’s join hands together.

Vrije tijd?

Met studeren, werken en een eigen huis is het belangrijk om tijd voor jezelf te creëren. Door mij bezig te houden met planten en dieren kom ik echt tot rust. De interactie tussen mens en dier vind ik verwonderenswaardig. Door veel liefde te investeren krijg je een echte vertrouwensband en dit is onbetaalbaar. Planten verzorg ik daarnaast ook super graag en dit geeft mij tevens veel voldoening. Wanneer zij het echt naar hun zin hebben, laten ze dat weten door te bloeien en te groeien. Dieren en planten laten mij weer terug in balans komen.

Wat maakt jou uniek?
 In het Nederlandse traject wil ik opvallen door dicht bij mezelf te blijven qua innerlijk en persoonlijkheid. Wanneer je straalt vanbinnen, straal je ook vanbuiten. Als extra wil ik mijzelf tijdens alle dagen als miss presenteren. Ik ga laten zien dat ik weet wat mijn doelen zijn en hoe ik deze ga bereiken. A spirit with a vision, is a dream with a mission.

Leuk feitje?
Leuk feitje? Mijn liefde voor dieren uit zich soms zo dat ik wel eens boos naar buiten ren op het moment dat ik zie dat een kraai het nest probeert te roven van een andere vogel. Mijn vriend vindt dit hilarisch.