Zara
Verbeemen

Wie?
Hallo, ik ben Zara Verbeemen, ik ben 22 jar oud en woon in Goes, Zeeland. Ik werk met mensen met een verstandelijke beperking en mensen met psychische problemen.

Winning Moment?
Ik kon het niet geloven! Heb ik gewonnen? Er waren zoveel mooie, lieve en slimme meiden, ik kon niet geloven dat ik gewonnen had van hen. Maar ik heb mezelf heel erg ingezet en mijn best gedaan, dus ik mag er best trots op zijn dat ik heb gewonnen. Ik bleef nog een tijdje na om de organisatie te bedanken voor het mooie avontuur en de andere finalisten te feliciteren met hun overwinning (uiteindelijk heeft iedereen gewonnen en hun best gedaan) Daarna ben ik met mijn familie naar huis gegaan en hebben we samen nagepraat en wat gedronken.

Doel Missverkiezing?
Ik wil iets doen voor de wereld, het milieu en het goede doel. Ook vind ik het erg leuk om bezig te zijn met beauty, ook omdat ik op mijn werk daar niet veel mee bezig ben vind ik het leuk om hier toch nog wat mee te doen. Door de fotoshoots die we gaan hebben, zal ik mijzelf vaak terug zien op foto’s. Ik denk dat ik mijzelf hierdoor nog meer zal gaan accepteren. Ik zal hier veel voldoening door krijgen. Ik vind het ook erg leuk dat ik dit traject samen met de andere meiden mag gaan volgen, en hoop hier zeker contacten/vrienden door over te houden. Ook hoop ik hier veel zelfvertrouwen van te krijgen, dit heb ik al veel meer gekregen door het vorige traject en dat is een heel fijn gevoel!

Vrije tijd?
Ik sport graag, doe graag leuke dingen met vriendinnen zoals een dagje weg of wat drinken, ik ben heel graag met mijn familie en ik hou er erg van om rondes te wandelen in de natuur.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben uniek, omdat heel erg veel lach, om de kleinste dingen al. Ook kan ik nare dingen om denken en proberen het positieve er in te zien (voor zover dat kan) Ik ben vanaf kind af aan al chronisch ziek, maar ik sta nog steeds positief in het leven en heb al veel dingen overwonnen. Mijn eigen haar is blond kroeshaar/kleine krul. Ook heb ik sproetjes. Mijn haar draag ik alleen niet vaak zo.

Leuk feitje?
Mijn dag is het beste wanneer ik van mijn werk terug kom en ik het gevoel heb dat ik het de mensen naar hun zin heb gemaakt en dat ze het gevoel hebben dat ik ze begrijp. Ik ben erg beschermend tegenover mijn familie, wanneer zij in gevaar zijn of iets verdrietig meemaken ben ik er gelijk voor hen. Ik hou ontzettend veel van dieren en van de natuur, het liefste loop ik elke dag in de natuur en knuffel ik het liefste heel de dag met mijn katten.