Dana
van Belzen

Wie?
Mijn naam is Dana van Belzen ik ben 22 jaar en ik kom uit het mooie Middelburg, mijn lievelingsstad. Ik werk met onwijs veel plezier bij één van de grootste telecomaanbieders in Nederland.

Winning Moment?
Mijn reactie was verbaasd en ik besefte het niet op dat moment. Toen het kwartje eenmaal viel was ik super blij en enthousiast. Ik heb geknuffeld met al mijn lieve meiden uit de groep en de overwinning gevierd.

Doel deelname Miss Beauty of the Netherlands?
Mijn boodschap is voornamelijk mensen bewust maken dat zij zichzelf mogen zijn, omdat iedereen goed is zoals hij/zij is. Het leven gaat niet alleen om de buitenkant maar voornamelijk over de binnenkant. Puurheid en oprechtheid staat voor mij op nummer 1. Wees lief voor de mensen om je heen, wie goed doet goed ontmoet. Wij zijn één wereld en er is er maar een!

Happy moments?
Ik word er erg gelukkig van om mensen te helpen. Zorgzaamheid zit in mijn aard en dat is ook iets waar ik voor sta. Ik kom op voor de mensen in de maatschappij die het moeilijk hebben en help waarbij ik dat kan. Dit geeft mij een gelukkig en een tevreden gevoel.

Bucketlist?
Dit is een goede vraag. Ik heb van kleins af aan al geroepen dat ik erg graag een keer naar een opvang van Orang – Oetans zou willen gaan, het liefst midden in de jungle ergens op de wereld, om daar te helpen. Ik heb ook altijd de ambitie gehad om iets voor mijzelf te beginnen later, als in een eigen bedrijf.

Leuk feitje?
Ik ben groot fan van de Efteling, in dit park voel ik mij altijd een kind zonder zorgen. Leuk feitje is dat ik geen oorlellen heb en met mijn neusvleugels ga trillen als ik verdrietig ben haha.