Fay
Wolffensperger

Wie?
Mijn naam is Fay Wolffensperger en ik ben 21 jaar. Ik woon in Koewacht, Zeeland. Ik volg de opleiding technicus service en onderhoud niveau 4 aan het Summa college in Eindhoven.

Winning Moment?
Het eerste wat ik gedaan heb toen ik de titel won was first runner up Charmaine naar me toe trekken en omhelzen omdat, ik het haar net zo goed gunde.

Doel Missverkiezing?
Ik wil mijn bekendheid gebruiken om aandacht te vragen voor diersoorten die met uitsterven bedreigd zijn waaronder de bij. Het uitsterven van de bij heeft massale impact op de mensheid en op het milieu omdat bepaalde groente en fruit niet meer zullen bestaan.

Vrije tijd?
Ik vind het hartstikke leuk om met mensen om te gaan, nieuwe mensen te leren kennen en vriendschappen te onderhouden. Mijn vrienden, collega’s en familie zijn heel belangrijk voor mij. Daarom vind ik het leuk om na werk tijd vrienden en collega’s te ontmoeten. Maar ik maak ook graag tijd vrij voor een heerlijke familie avond. Toen mij gevraagd werd om mee te doen vond ik het een uitgelezen kans om nieuwe mensen te ontmoeten.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben positief, goedlachs en wil er altijd voor andere zijn en het beste in andere naar boven halen.