Elise
Kemper

Wie?
Hi allemaal, mijn naam is Elise Dionne Kemper en ik ben negentien jaar oud. Ik ben geboren in Dirksland en woon (voor nu nog) samen met mijn lieve ouders in Zierikee, een gezellig oud stadje in het prachtige Zeeland.
Op dit moment heb ik bijna een jaar mijn diploma voor de studie hotel management en ben ik fulltime werkzaam als medewerker bediening in zowel het ontbijt als het diner bij het Badhotel/Brasserie Bries in Renesse.

Winning Moment?
Toen ik thuis kwam na het winnen van deze fantastische titel, hing onze voordeur vol met versiering en waren er binnen hele lieve mensen op mij aan het wachten. Het was nog steeds zo onwerkelijk, maar toch vierde wij nog even samen dat ik dit heb mogen behalen. Veel tijd was er niet, want dezelfde nacht vertrokken wij nog naar het mooie Oostenrijk voor een heerlijk weekje wintersport. Daar vierden we de titel nog even verder en kon ik mij op de piste mentaal weer voorbereiden voor de volgende stap!

Doel deelname Miss Beauty of the Netherlands?
Er zijn een aantal dingen belangrijk voor mij waarom ik wat precies wil bereiken met het meedoen aan deze verkiezing. Als eerste ben ik een enorm lange tijd mega onzeker geweest over mijzelf. Hier werd destijds veel misbruik van gemaakt en dat heeft veel met mij gedaan. Ik kan zeggen dat ik na verloop van tijd daarin al veel ben gegroeid, maar toch ben ik nog niet waar ik graag zou willen zijn. Ook vind ik het heel erg belangrijk om nieuwe mensen te leren kennen. Nieuwe goede vriendinnen is misschien wel een van de mooiste prijzen die je kunt overhouden aan dit traject. Je gaat samen enorm veel mee maken dit jaar en daar kun je met niemand beter over praten dan de meiden zelf!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik bezig met het werken aan mijn bedrijfje. Ik heb voor nu een online bedrijf met taarten, cupcakes en andere patisserie. Deze producten maak ik op bestelling en rond feestdagen breng ik hele leuke acties uit. Mijn toekomstplan is om dit op te zetten in een echt fysiek bedrijf met pand en wat extra uitbreidingen. Ook vind ik het fijn om leuke dingen te doen met mensen om mij heen. Zo ga ik graag de stad in, een terrasje op of heerlijk een hapje eten.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik een enorm open meisje ben. Ik ben altijd heel eerlijk en ik kan heel makkelijk overal over praten. Ik wil dan ook altijd graag andere helpen wanneer zij ergens over willen praten. Ook ben ik een heel erge doorzetter. Wanneer ik ergens achter sta en iets leuk vind zal ik er altijd met de volle 100% voor gaan.

Leuk feitje?
Vroeger toen ik klein was op ging ik in rechte lijnen van tegels op de grond een ‘catwalk loopje’ oefenen. Tot op de dag van vandaag heb ik mij altijd afgevraagd waarom ik dat deed, maar nu blijkt dat het toch ergens goed voor is geweest! 😉