Merel van Roon

Wie?
Hallo mijn naam is Merel van Roon, ik ben 18 jaar en woon in Krimpen aan den Ijssel. Op 26 maart 2022 ben ik gekroond tot de nieuwe Miss Beauty of Zuid Holland 2022. Ik volg de opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker en daarnaast werk ik in de kinderopvang.

Winning Moment?
Het moment dat ik mijn naam hoorde was het een droom die uitkwam en kon het nog niet geloven. Ik was zo ongelofelijk trots op mijzelf, op de teen van Zuid Holland en ook op de andere finalisten! Na de show ging ik naar mijn vrienden en familie die naar de finale waren gekomen om met trots mijn kroon te laten zien. Ik ben zo ongelofelijk dankbaar dat ik de kroon heb mogen overnemen van Saartje Langstraat, de Miss Beauty of Zuid Holland van 2020/2021 en Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021.  Een moment dat ik nooit zal vergeten!

Doel deelname Miss Beauty of the Netherlands?
Ik wil laten zien dat alles mogelijk is zolang je maar in jezelf geloofd en het vertrouwen hebt in jezelf. Mijn boodschap aan iedereen is, wees jezelf! Iedereen moet gelijk behandeld worden ongeacht huidskleur, afkomst, religie, gender etc.

Happy moments?
Waar ik het meest blij van word is mijn familie, mijn beste vriendin en mijn katten. Ook word ik ontzettend blij van winkelen en nieuwe kleding!

Bucketlist?

Iets wat ik al zolang als dat ik mij kan herinneren wil gaan doen is ontwikkelingshulp bieden in landen die dit nodig hebben. Ik wil graag hulp bieden aan mensen die dit kunnen gebruiken.

Leuk feitje?
Een leuk weetje over mijzelf dat ik ontzettend van dansen hou en super graag de make up van mijzelf en de make up van andere meiden doe!