Sasha
Verhoef

Wie?
Mijn naam is Sasha Verhoef, een 20-jarige studente Rechtsgeleerdheid aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Wanneer ik de bachelor heb afgerond, zou ik graag aan de master Strafrecht willen beginnen. Naast mijn studie ben ik werkzaam bij Rechtswinkel Goeree-Overflakkee waar ik als vrijwilliger cliënten adviseer over juridische kwesties. Op deze manier maken we het recht toegankelijker voor burgers.

Winning Moment?
Het eerste wat ik heb gedaan toen ik de titel won was huilen. Het moment ging zo snel en het overviel me allemaal. Ik voelde onmiddellijk de tranen over mijn wangen rollen. Hierna heb ik mijn familie en vriendinnen een dikke knuffel gegeven. De volgonde morgen heb ik gelijk contact opgenomen met een aantal kranten om het nieuws te verspreiden.

Doel deelname Miss Beauty of the Netherlands?
Ik ben enorm enthousiast over de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen als persoon en te groeien tijdens de verkiezing door steeds een beetje verder buiten mijn comfortzone te treden. Ik wil mezelf graag persoonlijk ontwikkelen op het gebied van zelfvertrouwen en communicatieve vaardigheden. Mijn doel met het meedoen aan deze verkiezing is om mensen te kunnen inspireren en een stap te zetten in de richting van een betere wereld. Mijn advocacy is gelijke rechten voor vrouwen. Gendergelijkheid is niet overal vanzelfsprekend en er is nog genoeg werk aan de winkel.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik aan kickboksen, samen met mijn beste vriendin. Hiernaast lees ik graag, luister ik naar muziek en beoefen ik de piano en de elektrische gitaar. Ook ben ik vaak in de keuken te vinden om te koken/bakken. Mijn lievelingsgerecht om te maken (en te eten) is sushi.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben ervan overtuigd dat ik uniek ben om verschillende redenen. Ik ben namelijk altijd bereid om nieuwe dingen te leren en uitdagingen aan te gaan. Dit heeft me in staat gesteld om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en mijn kennis te verbreden. Ten tweede beschik ik over een groot doorzettingsvermogen. Ik geef niet snel op en ben altijd vastberaden om mijn doelen te bereiken. Dit heeft me geholpen om mijn studie met succes voort te zetten. Daarnaast is mijn positieve instelling een van mijn sterke punten. Mijn optimisme heeft me geholpen om uitdagende situaties te overwinnen en anderen te motiveren om ook door te gaan.

Leuk feitje?
Ik heb op theater gezeten en ik schreef vroeger boeken!