Cathelijne
Heppenhuis

Titel
Miss Beauty of the Intercontinental 2017

Leeftijd
20 Jaar

Woonplaats
Amersfoort (Utrecht)

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Cathelijne Heppenhuis, 20 jaar oud en ik ben al mijn gehele leven woonachtig in het bruisende centrum van Amersfoort. Momenteel bevind ik mij in mijn afstudeerjaar van mijn studie Logopedie aan de Hogeschool van Utrecht. Daarnaast ben ik ook werkzaam als model en hostess en vind ik het leuk om mijn vrije tijd door te brengen met familie en vrienden.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2017 ervaren?
Eigenlijk is het bijna niet in woorden uit te drukken hoe ik de verkiezing ervaren heb! Ik ben ontzettend dankbaar, want het hele avontuur heeft zoveel voor mij betekent: ik heb mijzelf kunnen ontwikkelen en er zijn zulke mooie dingen op mijn pad gekomen. Ik heb vriendinnen voor het leven kunnen maken en het is een ervaring die ik mijn hele leven bij me zal dragen!

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Het eerste wat ik deed was een traan laten van blijdschap! Ik was zo overdondert, mijn grote droom was uitgekomen en ik kon het nauwelijks beseffen. Alle emoties kwamen eruit, ik voelde mij zo gezegend en gelukkig en dacht meteen aan al het moois dat ik nog mee zou mogen gaan maken!

Had jij al ervaring als miss/model?
Nee eigenlijk nog niet, al is het wel altijd iets geweest wat mij van kinds af aan al heeft aangesproken en bezig gehouden. Vroeger liet ik mij vaak tegenhouden door mijn eigen onzekerheid en dacht ik dat zoiets niet voor mij weggelegd was. Dit duurde tot het moment dat ik besefte dat dit mijn dromen en doelen niet in de weg zou mogen staan. Ik zette mij erover heen en kijk waar ik nu sta! Dit is daarom ook iets wat ik graag aan alle meiden mee zou willen geven waarbij onzekerheid soms in de weg staat. Niets of niemand heeft het recht om jou te weerhouden van je dromen en doelen achterna te gaan. Je kan zo ontzettend veel bereiken, zolang je maar in jezelf vertrouwt!

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Tsja…. wie niet? Ik ben een gezelligheidsdier en ik hou er enorm van om mensen om mij heen te hebben. Ik zal mijn familie en goede vrienden dan ook het meeste gaan missen tijdens mijn internationale avontuur. Deze personen hebben mij namelijk stuk voor stuk gesteund vanaf het begin en mede dankzij hun support sta ik waar ik nu sta! Ik ben daar heel erg dankbaar voor en zal, na een paar super gave en mooie weken in Egypte meegemaakt te hebben, het ook wel weer erg fijn vinden als ik hen bij terugkomst weer in mijn armen kan sluiten!

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Ijs!! En dan het liefst schepijs of softijs! Het maakt me dan ook niet uit wat voor een temperatuur het buiten is, al is het -10 graden, ik ben het hele jaar door in voor een ijsje! (al is een lekker zonnetje erbij ook wel heel fijn)

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Mijn ambitie is om over vijf jaar werkzaam te zijn als een succesvolle logopediste in een revalidatiecentrum. Ook hoop ik nog steeds door mijn familie en vrienden omringt te zijn en in een fijn en knus huisje te wonen. Voor mij is dat waar het leven om draait: gelukkig zijn en een fijne tijd door brengen met de mensen die je lief hebt en die jou lief hebben.