Eline
Holtrop

Wie?
Mijn naam is Eline Holtrop ik ben 19 jaar oud en ik kom uit Emmen uit het prachtige Drenthe. Ik doe de opleiding fashion en styling niveau 3 leerjaar 2 op het Landstede in Zwolle. Ik ga 5 dagen per week naar school en daarna heb ik ook nog een bij baantje in de horeca bij Restaurant De Kamer in Emmen als ober.

Winning Moment?
Het eerste wat ik heb gedaan toen ik de titel Miss Intercontinental Drenthe won was eigenlijk gelijk naar mijn vrienden en familie toe gaan die in de zaal zaten en ik zei tegen iedereen ‘Het is toch niet te geloven!’ En ik geloof dat ik dat nog wel een paar dagen lang tegen iedereen heb gezegd.

Doel Missverkiezing?
Wat ik graag wil bereiken met deze Miss verkiezing is dat ik hier heel veel van wil leren en dat ik daardoor andere meiden ook meer zelfvertrouwen wil geven en dat ik een soort voorbeeld functie kan zijn.

Vrije tijd?
Het liefst wat ik in mijn vrije tijd doe is zoveel mogelijk tijd door brengen met mijn vrienden en familie, en ik ontwerp graag kleding.

Wat maakt jou uniek?
Het gene wat mij uniek maakt is dat ik vind dat ik geen standaard maten heb, want ik heb niet de maten om een model te zijn maar ook niet de maten met mooie rondingen om een Miss te zijn.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mezelf is dat ik echt super veel van eten hou en dat ik het liefst de hele dag pizza Hawaï en Buenos wil eten.