Anne-Fleur
Jonker

Wie?
Hoi ik ben Anne-Fleur jonker ik ben 19 jaar oud en ik kom uit het prachtige Gieten. Op het moment zit ik in het laatste jaar van een mbo-acteursopleiding en volgend jaar ga ik docent theater studeren.

Winning Moment?
Toen ik naar voren werd geroepen voor de top 5 maakte mijn hart een driedubbele salto! En ik kon alleen maar denken, het zal toch niet, het zal toch niet! EN JA! HET ZAL WEL! Ik werd gekroond tot de nieuwe Miss Intercontinental of Drenthe 2020/2021. Woorden schoten me te kort, en dat gebeurt mij niet vaak, ik was/ben zo ongelofelijk gelukkig. Het eerste wat ik deed was mijn vader bellen, die nam in tranen op en hij vertelde hoe trots die op me was, met mijn moeder joelend op de achtergrond.

Doel Missverkiezing?
Ik zou het zo prachtig vinden om jonge meiden en jongens te motiveren om het beste uit henzelf te halen, en ze te laten zien dat je je nooit hoeft te schamen voor wie je bent en vooral trots moet zijn op wie je bent en waar je voor staat. Als je valt, zul je sterker opstaan! Dat hebben we ook bij mijn finale gezien 😉

Vrije tijd?
Wat mij uniek maakt is dat ik gelukkig word van de allerkleinste dingetjes in het leven. Ook ben ik altijd mezelf en vind het belangrijk dat mensen zichzelf bij mij durven te zijn. Alles wat ik aan ga, ga ik dat ook voor de volle 100% aan en ik ga altijd recht op mijn doel af. Ik ben van een onzeker en gebroken meisje, naar een echte powervrouw getransformeerd en ik hoop dat te mogen doorgeven!

Wat maakt jou uniek?
Ook in mijn vrije tijd ben ik veel bezig met theater en zingen. Ik speel regelmatig voorstellingen bij de theater vooropleiding van Garage TDI.

Leuk feitje?
Ik heb vanaf mijn 6de tot 17de aan wedstrijdzwemmen gedaan en heb dan ook 26 zwemdiploma’s in de kast liggen. Toen ik klein was, liep ik alleen maar rond in mijn favoriete prinsessen kostuum, toch leuk dat dit uiteindelijk werkelijkheid is geworden 🙂