Odette
Wesseling

Wie?
Mijn naam is Odette Wesseling. Ik ben 22 jaar oud en kom uit Coevorden. Op dit moment ben ik bezig met afstuderen op de opleiding Hotel en Event management. Daarnaast ben ik influencer en dit is dan ook mijn bijbaan.

Winning Moment?
Ik wist niet wat mij gebeurde toen mijn naam genoemd werd in de top 4. Ik schrok me dood en keek in het publiek en zag dat ook mijn ouders verbaasd zaten te kijken. Snel daarna werd de titel Miss Intercontinental uitgereikt. Ik was nog in shock van de top 4 toen in weer mijn naam hoorde. ‘DIT MEEN JE NIET’; was het eerste wat ik dacht. Er ging echt een onbeschrijfelijk moment van vreugde door mij heen. De dag na de winst heb ik de hele dag mijn kroon opgehouden omdat ik er zo enorm blij mee was.

Doel Missverkiezing?
Ik ben ontzettend trots op mijn eigen provincie en deze wil ik daarom ook goed op de kaart zetten. Daarnaast wil ik andere meiden inspireren en aanmoedigen om ook aan zoiets mee te doen. Het geeft je zoveel meer zelfvertrouwen.

Vrije tijd?
Ik heb een ontzettend lieve hond, een labradoodle, waar ik heel erg veel mee loop. Daarnaast ben ik veel onderweg. Ik reis heel Nederland af om foto’s te maken en lekker weekendjes weg te gaan. Maar toch reis ik het liefste over de hele wereld om nieuwe plekken te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben erg ondernemend en heel ambitieus. Dat maakt dat ik altijd ergens echt voor ga. Ook ben ik altijd erg enthousiast, ik zie altijd wel ergens een lichtpuntje en dit breng ik altijd graag over naar anderen!

Leuk feitje?
Ik heb mijn muziek altijd op het allerhoogste volume in de auto en vind het dan heerlijk om mee te blèren.