Larissa
Cornelis

Wie?
Mijn naam is Larissa Cornelis, ik ben 18 jaar oud en ik kom uit Emmeloord. Ik volg de opleiding International Travel & hospitality op het Deltion College en daarnaast werk ik ook als gastvrouw bij van Staveren.

Winning Moment?
Na het winnen van mijn titel ben ik gelijk naar de tafel met mijn familie en vrienden gerend om iedereen te knuffelen, ik was zo ongelofelijk blij!

Doel Missverkiezing?
Het voornaamste doel van mijn deelname aan Miss Beauty of the Netherlands is dat ik graag sterker in mijn schoenen wilde staan, en leren hoe ik mezelf moet presenteren. Ik hoop de komende tijd veel te leren en geweldige mensen te leren kennen waar ik dit ongelofelijke avontuur mee kan delen.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om naar de sportschool te gaan, als het mooi weer is vind ik het ook super leuk om in de stad op een terrasje te zitten met vrienden of familie. Ik ga er ook graag een dagje lekker tussen uit.

Wat maakt jou uniek?
Wat maak mij uniek maakt is mijn doorzettingsvermogen, ik mezelf 100 procent in alles wat ik doe. En ik probeer van alles altijd eerst de positieve aspecten te bekijken.

Leuk feitje?
Ik wil later elk continent bezocht hebben. Mijn lievelingseten is sushi en dit eet ik het liefst elke week!