Romy
Aalders

Wie?
Mijn naam is Romy Aalders ben 20 jaar jong en woon in Almere. In het dagelijks leven werk ik fulltime in een heerlijk sushi restaurant in Almere, het restaurant heet IDA. Ik heb ook mijn kappersdiploma op zak.

Winning Moment?
Het was voor mij een verbazing, ik stond op het podium en werd gekroond als 1st runner up waar ik al heel trots op was. Tot 5 dagen na de finale werd ik gebeld door Sanne Roffel die mij het geweldige nieuws vertelde dat ik toch werd gekroond als Miss Intercontinental Flevoland 2018. Ik was mega blij en heb heel hard lopen gillen. Er ging zoveel geluk door me heen en aan de andere kant ook weer veel zenuwen ik dacht gelijk aan Miss Beauty of the Netherlands.  Ik wil dit traject zo graag volgen en ga er met de volle 100% voor.

Doel Missverkiezing?
Ik ga er voor en ik wil graag een hele leuke en mooie ervaring hier aan op doen en het beste uit mijzelf halen. En natuurlijk ga ik ervoor om Miss Intercontinental Netherlands 2018 worden.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik vaak als het mooi weer is te vinden op het terras met vriendinnen of mijn moeder. Ik vind het ook heel lekker om thuis op de bank Netflix of vlogs te kijken op YouTube. Ik ben vaker weg van huis dan thuis. Ik ben gek op gezelligheid.

Wat maakt jou uniek?
Ik zet mij overal 100% voor in, ik ga met een lach door het leven en probeer overal het mooiste van te maken, ik stel mijzelf nooit teleur. Meer dan mijn best kan ik niet doen en ik ben dan ook altijd trots op mij zelf.

Leuk feitje?
Ik ben gek op sushi en kan het dan ook wel elke dag eten. ook ben ik al 21 keer naar Disney Land Parijs geweest! Verder ben ik mega bang voor spinnen.