Jennifer
Dijkstra

Wie?
Mijn naam is Jennifer Dijkstra, ben 19 jaar en woon in Harkema. Momenteel zit ik in het laatste leerjaar van het Mbo niveau 4 Management Assistent.

Winning Moment?
De dag nadat ik de titel Miss Intercontinental Friesland gewonnen had, heb ik mijn kroon overal mee naar toe genomen om te laten zien dat ik de titel heb gewonnen.  Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik deze prachtige titel mag dragen.

Doel Missverkiezing?
Door mee te doen aan deze verkiezing hoop ik mijn zelfvertrouwen op te bouwen en minder onzeker over mijzelf te zijn. Daarnaast hoop ik dat alle dingen die mij geleerd worden tijdens het traject mij helpen in het toekomstige leven.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag te shoppen en ben ik vaak te vinden bij mijn vriendinnen en mijn vriendje. Ook ben ik graag in mijn vrije tijd bij de motorcross.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben een persoon die altijd doorzet en niet alleen bezig is met beauty, maar ook de brains heeft.

Leuk feitje?
Ik hou van snelheid. (Motorcross/ auto)