Suzette
van der Pol

Wie?
Precies, enthousiast, sociaal en communicatief vaardig zijn de kernwoorden die mij omschrijven. Ik ben Suzette van der Pol en ik ben Miss Intercontinental of Friesland. Ik ben 20 jaar jong en woon in het mooiste dorp van Friesland namelijk, Lemmer. Ik doe de hbo-opleiding communicatie en daarnaast werk ik parttime bij Hypostore.

Winning Moment?
Wat er precies door mijn gedachten ging weet ik niet eens meer, ik kon het in ieder geval niet geloven. Ik ben natuurlijk ontzettend dankbaar en blij, hier heb ik een jaar lang voor gewerkt.

Doel Missverkiezing?
Naast mijn persoonlijke doelen om meer zelfkennis en zelfontwikkeling op te doen, wil ik meer politieke bewustheid creëren bij jongeren. Het verbaast mij hoeveel jongeren er niet bewust van zijn wat er allemaal in Den Haag gebeurd, dit wil ik graag veranderen.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik altijd bij de paarden of ik ben aan het wielrennen. Ik hou ervan om sportief bezig te zijn. Er zijn in Friesland genoeg mooie routes om te rijden en te fietsen dus dat doe ik heel graag!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is mijn interesse in politiek, dit vind ik ontzettend leuk en ik volg het dan ook op de voet. Daarnaast kun je mij natuurlijk herkennen aan mijn lange bruine haren.

Leuk feitje?
Ik hou heel erg van lezen en dan met name boeken die gaan over het ontwikkelen van jezelf!