Malissa
Winkelman

Wie?
Ik ben Malissa Winkelman, 22 jaar oud en woon sinds kort samen met mijn vriend in Ede. Ik ben opgegroeid in de Achterhoek en kom uit Doetinchem. Ik heb twee lieve broertjes van 12 en 15 jaar oud. Ik werk als verkoopmedewerker bij de Hunkemöller en geef op de woensdag kinderen in de leeftijd van 7 tot 13 jaar dansles (streetdance).

Winning Moment?
Mijn eerste reactie wat er door mij heen ging was yes, ik mag door! Ik mag verder met dit super leuke traject. Ik heb zo genoten van alles wat ik de afgelopen tijd heb gedaan en vond het erg jammer dat het tot zijn einde was gekomen. Gelukkig kan ik door het behalen van mijn titel verder en kan ik doen wat ik echt leuk vind! Vanaf jongs af aan heb ik vele mode programma’s gekeken, in de hoop dat ik ook in die positie zou komen te staan. Het is voor mij een droom die uitkomt dat ik hier aan mag deelnemen.

Doel Missverkiezing?
Ik ben er zeker van dat het aankomend traject weer helemaal super gaat worden. Ik ben steeds meer gaan nadenken over wat echt belangrijk is voor mij. Ik hoop dit verder te kunnen voortzetten zodat ik beter leer om mijn eigen keuzes te maken. Daarnaast hoop ik natuurlijk weer een leuke groep meiden te leren kennen waar ik een gezellige tijd mee tegemoet ga.

 Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag een dagje uit. Zo houd ik heel erg van het bezoeken van een sauna, hier kom ik lekker tot rust. Verder winkel en sport ik graag. Ook vind ik het heel erg leuk om in mijn vrije tijd mijn oma te bezoeken. Ze is mijn allergrootste steun en toeverlaat.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben erg leergierig en heb een grote wil om alles uit mijzelf te halen. Hiermee zet ik mijzelf overal en altijd voor de volle 100 % in (doorzettingsvermogen). Ik beschik over veel inlevingsvermogen en ben een betrouwbaar persoon. Zo ben ik altijd eerlijk en probeer ik het voor een ander altijd naar de zin te maken.

Leuk feitje?
Ik heb vroeger op hoog niveau geturnd (destijds divisie 1= 1 niveau onder topsport). Zo heb ik 7 keer in de finale van de Nederlandse kampioenschappen gestaan. Helaas kwam er op mijn 15e een einde aan mijn turn carrière, door vele blessures wat ik heb opgelopen. Ik ben erg trots op deze prestatie en zal deze herinneren voor altijd bijdragen.