Desie
Vuurman

Wie?
Hi Allemaal! Ik ben Desie Vuurman, 18 jaar. Ik woon in Arnhem en studeer HBO-verpleegkunde in Nijmegen op de HAN! Vanaf zaterdag 13 maart mag ik mijzelf ook miss intercontinental of Gelderland 2020/21 noemen!

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik Miss intercontinental of Gelderland had gewonnen kon ik het niet geloven! Een grote golf van emotie kwam over mij heen en ik had woorden te kort! Als eerste heb ik de mensen om mij heen verteld hoe dankbaar ik voor ze was en hoe blij ik ben met hun om mij heen!

Doel Missverkiezing?
Een tijd geleden ging mijn mentale gezondheid enorm achteruit door diverse gebeurtenissen in mijn leven. Hierdoor ging ook mijn lichamelijke gezondheid achteruit, wat resulteerde in een eetstoornis. In een tijd waarin social media en digitalisering een grotere rol speelt dan ooit, speelde dat ook een grotere rol in mijn verdriet. We leven in een tijd waarin we minder zouden moeten scrollen en oordelen, maar vaker elkaar moeten opzoeken of bellen om te vragen hoe het écht met iemand gaat. En daar sta ik voor! Ik stond er eerst alleen voor, maar dankzij Miss Beauty heb ik nu geweldige mensen om me heen die mij steunen. Zij gaven mij een ding sterker dan angst, en dat is hoop! Ik wil anderen laten zien, dat die hoop ook in hun brandt, als een kaarsje. En dat met hulp van de juiste liefde van mensen om je heen, ook jouw kaarsje weer kan aanwakkeren. En vooral: dat ze niet alleen zijn.

Wat maakt jou uniek?
Iets wat mij uniek maakt is mijn verhaal. Hoe ik van een onzeker meisje die de lichtpuntjes om zich heen niet meer zag tot een jonge krachtige vrouw ben veranderd die het gehaald heeft en nu gelukkiger is dan ooit!

Leuk feitje?
Een bijzonder feitje over mijzelf is dat ik alles met getallen onthoud! Als ik een datum zie of hoor onthoud ik het! Iemand noemt een getal, ik onthoud het. Iets wat met verjaardagen dus heel handig uitkomt! En ik hou van Marvel films!