Juno
Rutten

Wie?
Mijn naam is Juno Zenza Rutten, ik ben negentien jaar oud en ik woon op mezelf in Arnhem. Ik volg de opleiding Allround show dance in Arnhem, dansen is me passie ik ben daarom ook blij dat ik iedere dag meer leer en mezelf aan het ontwikkelen ben. Als bij baantje geef ik dansles, werk ik als hostess en bij de bagels and beans in de bediening.

Winning Moment?
Toen ik als eerste mijn titel Miss Intercontinental of Gelderland had gewonnen kwam er veel op me af. Familie op bezoek, mijn telefoon stond helemaal op springen. Dus als eerste heb ik genoten van alles en iedereen om mij heen die blij voor mij was. Verder heb ik ook genoten van alle lieve felicitaties.

Doel Missverkiezing?
Nu ik het landelijke traject in ga wil ik graag super veel leren van iedereen. Als persoon wil ik groeien en daardoor ook andere meisjes inspireren. Graag wil ik veel fotoshoots doen en hopen dat er allemaal mooie deuren open gaan.

 Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met dansen en eigen choreo’s maken. Het liefst ga ik met al mijn lieve vriendinnetjes afspreken om ergens een drankje te doen en lekker bij te kletsen.

Wat maakt jou uniek?
Wat  mij uniek maakt is denk ik mijn manier van doen en laten. Ik ben erg creatief  ik zorg dat dat altijd een beetje naar buiten komt. Verder ben ik erg leergierig.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mijzelf is dat ik ik 2012 Nederlands kampioen karate ben geweest. So don’t mess with me! Verder geloof ik erg in horoscopen/sterrenbeelden.