Celine
Menzo

Wie?
Mijn naam is Celine Menzo, 22 jaar en ik woon/studeer in Groningen. Ik zit in het tweede jaar van de hbo-studie Social Work. Ik werk graag met kinderen en daarom doe ik vrijwilligerswerk bij De Kindertelefoon, ga ik stagelopen in een kinderziekenhuis en pas ik wekelijks op.

Winning Moment?
Ik heb na de uitslag vooral genoten van alle lieve en leuke reacties. Ik had het echt niet verwacht, dus ik heb de hele nacht van enthousiasme niet kunnen slapen. De volgende dag heb ik de hele dag met trots de kroon gedragen, want wat is die mooi en betekenisvol geworden.

Doel Missverkiezing?
In het begin wilde ik graag meedoen om persoonlijk te groeien en meer zelfvertrouwen te krijgen. Nu dat ik de titel Miss Intercontinental Groningen draag, vind ik het ook belangrijk om bepaalde onderwerpen/problemen onder de aandacht te brengen en een voorbeeldfunctie te zijn.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn studententijd. Ik doe graag leuke dingen met mijn vriendinnen en lach veel. Ook zwem ik graag en ga wekelijks met plezier naar Zumba.

Wat maakt jou uniek?
Wat mijn uniek maakt is dat ik naast dat ik zorgzaam, gevoelig en liefdevol ben, ik ook een doorzetter ben en weet wat ik wil en waar ik voor sta.

Leuk feitje?
Voordat ik een studie tot hulpverlener volgde, heb ik mode gestudeerd. Zo hou ik er namelijk ook van om creatief te zijn en met kleding en make-up bezig te zijn. Ook heb ik een passie voor woordgrapjes.