Melissa
Bottema

Wie?
Ik ben Melissa Bottema, 21 jaar en woonachtig in Winsum. Op het moment studeer ik Social Work in Groningen en als bij baan geef ik turntrainingen in mijn kleine gezellige dorpje Winsum en in Groningen.

Winning Moment?
Als eerst natuurlijk ontzettend blij maar voornamelijk heel veel motivatie. Motivatie om te gaan knallen dit traject. Ook was ik heel erg dankbaar dat ik de kans heb gekregen om mijn provincie te mogen vertegenwoordigen in het landelijke traject.

Doel Missverkiezing?
Zelf doe ik een sociale studie en vindt het belangrijk dat er meer aandacht wordt besteed aan mentale gezondheid. Uit eigen ervaring weet ik hoe zoiets je naar beneden kan halen en ik wil dat mensen weten dat het oké is om je niet altijd goed te voelen en het belangrijk is om er over te praten. Hoe moeilijk dit ook kan zijn. Door het delen van mijn verhaal hoop ik mensen het gevoel te geven dat ze er niet alleen voor staan en zoveel meer mensen deze gevoelens hebben. Hier zou geen taboe over moeten hangen en juist daarom bespreekbaar moeten worden gemaakt!

Onzekerheden, iets waar we allemaal mee te maken hebben. Iedereen heeft ze maar niet vaak worden ze geuit. Als Miss denken mensen vaak dat je valt onder een perfect plaatje maar dit is alles behalve dat. Zelfs als Miss heb je onzekerheden, ik ook! In het traject van Miss beauty of Groningen heb ik hier al verschillende posts over geplaatst en ik hoop aankomende traject nog meer hier over te posten om te laten zien dat je trots mag zijn op al je onzekerheden.

Vrije tijd?
Turnen, turnen en nog eens turnen.

Wat maakt jou uniek?
Mijn nuchterheid en ontiegelijke doorzettingsvermogen. Ik denk eigenlijk altijd in oplossingen en laat dingen makkelijk van me afglijden. Als het aan mij ligt werk ik dag en nacht door aan de dingen die ik echt graag wil.

Leuk feitje?
Ik ben altijd in voor gekkigheid, ik ben een actief en sociaal persoon. Voor mij is niks te gek.