Julie
Vendrig

Wie?
Mijn naam is Julie Vendrig. Ik ben 21 jaar oud en woon in Roermond. Ik volg de opleiding Marketing en communicatie in Eindhoven. Ik heb mijn zaterdagbaantje (paardrijles geven) stopgezet om me 100% in te kunnen zetten voor het Miss Beauty traject.
Winning moment?
Ik kon het niet geloven! Er waren zoveel knappe meisjes. Op het moment dat ik naar voren werd geroepen voor de top 4 was ik alleen maar blij dat ik al bij de top 4 mocht horen. Toen ik te horen kreeg dat ik Miss Intercontinental was, kon ik alleen maar lachen! Ik kon het eigenlijk niet beseffen, maar ik was zó blij! Daarna kwamen al mijn supporter het podium op om me te feliciteren.
Doel missverkiezing?
Mijn doel is om met deze verkiezing meer zelfvertrouwen te krijgen en mijn eigen grenzen te verleggen. Ik heb me opgegeven omdat bij deze verkiezing je maten geen verschil maken. Voorheen heb ik modellenwerk geprobeerd, maar daar bleek ik te groot voor te zijn. Ook is het een hele ervaring om aan een verkiezing mee te doen. Je leert er altijd van!
Vrije tijd?
In mijn vrije tijd rijdt ik het liefst mijn eigen paard. Daarnaast ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ook houdt ik ervan om in de zomer naar festivals te gaan.
Wat maakt jou uniek?
Ik ben gedreven in alles wat ik doe en ik ben zorgzaam.
Leuk feitje?
Voorheen heb ik de opleiding Paardensport Instructeur afgerond en ook op hoger niveau dressuurwedstrijden gereden met mijn paard.