Luna-Isabella
Stienstra

Wie?
Mijn naam is Luna-Isabella Stienstra, ik ben 18 jaar oud, woon in het prachtige Limburg  en ben werkzaam als Make-up Artist, Tandartsassistente in opleiding en help mee in de zaak van mijn ouders. Naast dat ben ik ook uitvoerend danseres en heb ik al voor verschillende programma’s mogen werken.
Winning moment?
Mijn eerste reactie, toen ik eindelijk door had dat ik had gewonnen, was dat ik heel hard wilde gaan huilen. Ik was zo trots en blij dat al het harde werk werd beloond en ik Limburg mag gaan vertegenwoordigen in het landelijke traject.
Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om politiek te kijken, boeken te lezen over het menselijk lichaam, te dansen en sporten. 
Wat maakt jou uniek?
Hetgeen wat mij uniek maakt, is dat ik altijd 100% overal voor ga en het dan ook niet erg vind om tot in de late uurtjes eraan te werken.
Leuk feitje?
Een leuk weetje over mij  is, dat ik ontzettend hou van de natuur en mijn 2de naam ook wel Luna Vonk is hihi. Daarnaast hou ik ook enorm van Disney films en kan ik daar uren naar kijken.