Josje
de Lange

Wie?
Mijn naam is Josje de Lange. Ik ben 22 jaar oud en ik woon nu sinds 2 jaar in uden. Ik ben geboren in Amsterdam, ben toen verhuisd naar Lunteren vanwege mijn studie en ben naar Uden verhuisd omdat mijn vriend hier vandaan komt en ik Brabant erg gezellig vind. Ik heb in Barneveld de opleiding tot paraveterinair dierenartsassistente gevolgd en ben 3 jaar geleden afgestudeerd. Momenteel werk ik sinds ruim een jaar bij dierenartspraktijk Vorstenbosch, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb!

Winning Moment?
Ik kon het haast niet geloven dat ik gewonnen had! We hadden zo een leuke groep en alle meiden deden het fantastisch die avond. Ik was ontzettend blij omdat ik er hard voor gewerkt heb dus ik moest wel een traantje laten. Wat het extra leuk maakte dat ik won was dat alle andere meiden heel lief reageerde. Ze vonden dat ik het verdiend had en al die positiviteit deed mij erg goed!

Doel Missverkiezing?
Wat ik graag zou willen bereiken is dat andere meiden naar mij gaan kijken zoals dat ik naar de meiden van vorig jaar en de jaren ervoor kijk. Ik zie de meiden van de vorige jaren als een groot voorbeeld. Ze zijn erg ontwikkeld en gegroeid als persoon en hebben nog meer zelfvertrouwen gekregen als dat ze al hadden. Ik hoop nog meer te leren als dat ik nu al gedaan heb. Niet alleen over ons land, de wereld en de missverkiezing maar ook over mijzelf. Het belangrijkste vind ik is dat je jezelf blijft en van elk moment geniet!

Vrije tijd?
Ik breng altijd veel tijd door met mijn vriend, familie en vrienden. Dit vind ik erg belangrijk. Ik hou uiteraard veel van shoppen, ik sport graag, zoals paardrijden en paaldansen. Ik hou van muziek en vind het héérlijk om series te kijken. Verder knuffel ik mijn 2 lieve katten veel en heb ik een hondje waar ik graag mee wandel!

Wat maakt jou uniek?
Ik vind dat ieder mens uniek is, alleen dan ieder op zijn eigen manier. Het zou maar saai zijn als iedereen het zelfde zou zijn! Ik ben een positief persoon en sta met twee benen op de grond. Verder heb ik een sterke mening die ik graag met andere deel, maar ik kan soms ook een tikkeltje eigenwijs zijn. Ik vind humor en doorzettingsvermogen ook een erg belangrijke eigenschap. Ik ben bijvoorbeeld geen keukenprinsen maar ik blijf het proberen! Ik moet wel bekennen dat naast het gezond eten ik al vanaf kleins af aan een lichte verslaving heb voor chips!

Leuk feitje?
Ik heb tot mijn 16e in Amsterdam gewoond. Hier zat ik op een middelbare school die gericht was op muziek. Ik heb hier in de muziek plus klas gezeten waardoor ik extra zangles kreeg. Het leukste vind ik om met iemand samen te zingen, zodat je met een tweede stem kan spelen. Ik heb vroeger veel met mijn zus gezongen, die zat op dezelfde middelbare school als ik. Momenteel zing ik niet veel meer, maar ik blijf het altijd leuk vinden om te doen. Ook heb ik in musicals gespeeld. Zoals: het lelijke eendje. Hier heb ik deels ervaren hoe het is om op een podium te staan en daar heb ik altijd al van genoten!