Anne
Loerakker

Wie?
Mijn naam is Anne Loerakker, ik ben 19 jaar en ik kom uit Uden. Vorig jaar heb ik de opleiding Allround schoonheidsspecialiste afgerond, ik werk nu al 4 jaar bij de Ici Paris XL en daarnaast in de bediening bij ‘t Zusje. Volgend schooljaar ga ik beginnen met de hbo studie huidtherapie!

Winning Moment?
Thuis zat ik vol zenuwen de finale te kijken met familie. Toen de uitslag bekend werd gemaakt en ik vol spanning zat te wachten tot ik in de zoom call werd gelaten, ging de bel opeens en stond Marie-Louise aan mijn deur. Ik kon het bijna niet geloven! Woorden schoten me tekort en het duurde even tot het echt tot me doordrong! Maar wat was ik gelukkig toen ik hoorde dat ik mijzelf Miss Intercontinental Noord-Brabant 2020/21 mag noemen!

Doel Missverkiezing?
Een aantal jaar geleden was ik zelf nog een heel verlegen en terughoudend meisje. Maar als ik zie wat ik tot nu toe bereikt heb, ben ik super trots op mijzelf! Mijn boodschap aan andere is dan ook, stap uit je comfortzone en maak je niet druk om wat andere van je vinden! Iedereen zal altijd een mening hebben, maar dat moet je je niet laten weerhouden. Wanneer je iets echt wil, moet je ervoor gaan!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik vrijwilligerswerk in het dierenasiel. Ook is dansen altijd mijn grootste passie geweest, maar werd het moeilijk te combineren met werk. Voordat COVID kwam bracht ik veel tijd door met mijn vriendinnen en ik kijk er naar uit dat we weer lekker naar het terras kunnen!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt? Is dat ik altijd dichtbij mijzelf blijf en dingen doe waarbij ik me goed voel. Daarnaast heb ik het streven om altijd het beste uit mijzelf te halen en alle kansen en uitdagingen aan te pakken!

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik echt heel vaak de vraag krijg of ik extensions heb, maar dit is mijn eigen haar!