Marie-Louise
Roomer

Wie?
Hallo, mijn naam is Marie-Louise Roomer. Ik ben 21 jaar en ik woon al mijn hele leven in Drimmelen. Op 28 april won ik de titel van Miss Intercontinental Noord-Brabant.

Winning Moment?
Ik kon het eerst eigenlijk niet geloven maar ik was wel super blij! Ik werd overspoeld met berichten van bekenden maar ook veel onbekenden. De eerste dagen ben ik veel bezig geweest met reageren op al deze lieve reacties, en heb ik het met collega’s vrienden en familie gevierd. Ik ben uit eten geweest bij mijn favoriet ‘de Griek’, en ik heb lekker cake gegeten met slagroom.

Doel Missverkiezing?
Wat ik met deze verkiezing wil bereiken is vooral aan iedereen laten zien is dat je het mooiste bent als je jezelf bent, en je plezier in het leven kan delen met anderen. Als je zelf straalt kun je een ander ook laten stralen. Een glimlach maakt iedereen mooier.

Vrije tijd?
Wat ik het liefste doe in mijn vrije tijd is gewoon genieten van het leven. lekker sporten, gezellig met vriendinnen ergens een drankje doen, naar een pretpark gaan, winkelen, noem maar op. Ik ben al snel gelukkig als ik mijn vrije tijd mag besteden met leuke mensen om me heen.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt? Ik ben een beetje een alles kunner. Ik dans verschillende dans stylen, ik zing, ik doe mijn eigen makeup, ik ben heel handig met haren, ik doe mijn eigen nagels enz. Ook ben ik best eigenwijs, en als ik wil dat iets goed gebeurt dan doe ik het liever zelf. Verder ben ik vooral een heel vrolijk en open persoon, en sta ik er altijd voor open om anderen te helpen.

Leuk feitje?
Iets leuks over mij, is dat ik al veel mooie dingen heb mee mogen maken in mijn leven. Zo ben ik achtergronddanseres geweest bij Nielson in de HMH, heb ik weleens in videoclips gedanst, zat ik in een reclame, heb ik de warming-up mee mogen geven aan 47600 mensen bij de Dam tot Dam Loop en ben ik gritgirl geweest. Met alle liefde en steun van de mensen om mij heen.