Aurelia
van Haver

Wie?
Hoi! Mijn naam is Aurelia van Haver, ik ben net 19 en ik woon in Nieuw-Vennep. Ik studeer nog, een mode opleiding met specialisatie op denim, dit bevindt zich in Amsterdam. Hier leer ik alles op het gebied van mode, maar dan met de kennis van denim! Dit is de enige opleiding ter wereld waar je dit op deze manier kan leren. Ik zit nu in mijn derde en laatste jaar en mijn eindstage doe ik bij The Sting op het hoofdkantoor. Hierna zou ik nog wel iets in de trant van presenteren willen proberen, ik vind het namelijk ook mega leuk om voor de camera te staan!

Winning Moment?
Ik kon het niet geloven, ik heb het nog zo’n 3 keer gevraagd aan Sophie die naast mij stond haha! Daarna ben ik mijn moeder in haar armen gerend, het was tijdens onze finale moederdag en dat ik won was ook een beetje mijn cadeau aan haar. Dat ik Miss Intercontinental Noord-Holland ben geworden had ik nooit durven dromen, en nu.. de landelijke finale!

Doel Missverkiezing?
Mijn doel is om mijzelf als persoon te ontwikkelen tot een echte powerwoman. Op persoonlijk vlak en als een echte Miss. Iemand die sterk in haar schoenen staat en een voorbeeld voor anderen. Tijdens dit gehele traject doen we natuurlijk alleen maar super vette dingen, maar ook zullen hier obstakels bij komen kijken waarbij ik mezelf echt tegen zal komen, dit kan lastig zijn maar ik denk ook enorm leerzaam. Ik wil zo veel mogelijk genieten van dit traject met alle lieve meiden en volgend jaar de opvolgers zo goed mogelijk begeleiden. Ik haal alles eruit wat erin zit!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag op avontuur, ik hou er niet van om thuis te zitten. Ik wil heel graag dingen meemaken en mensen ontmoeten. Het liefst ga ik met familie en mijn vriend op stap, uiteten, varen, door het bos wandelen met de hond, of lekker de stad in! Ik hockey ook 3x in de week met mijn vriendinnen, de weekenden op de hockey zijn ook altijd mega gezellig!

Wat maakt jou uniek?
Ik denk dat wat mij uniek maakt, mijn kijk op het leven is. Door gebeurtenissen in mijn leven kijk ik vanuit een ander perspectief naar verschillende aspecten kijk. Hierdoor vragen mijn vriendinnen mij ook altijd om advies en daar help ik ze maar al te graag mee. Aarzel niet om mij een vraag te stellen, ik geef graag mijn advies om je verder te helpen!

Leuk feitje?
Ik hou van eten, het liefst elk moment van de dag. Maar ik kan bijna niets eten zonder peper. Omdat ik een Thaise moeder heb, ben ik opgegroeid met ontzettend pittig eten. Een simpel broodje kaas gaat er bij dan ook echt niet in!