Nina
Irambona

Wie?
Mijn naam is Nina Irambona , en ik woon in Heemskerk. Zelf ben ik geboren in Bujumbura en ben ik toen ik 2 naar Nederland gekomen dus ik weet ook niet anders. Op dit moment ben ik werkzaam als Hostess bij Ajax Business lounges, en nu ook bij KLM business lounge.

Winning Moment?
Nadat ik de titel had gewonnen was het eerste wat ik deed was me familie bellen in het buitenland, dat zijn echt mijn nummer 1 supporters.

Doel Missverkiezing?
Ik wil graag andere vrouwen inspireren ongeacht ras kleur of geloof, zolang jij in je jezelf gelooft moet niets jou weerhouden. Straal uit wie je bent. En sta op voor jezelf!

Vrije tijd?
Samen met familie zijn, of vriendinnen leuke dingen doen daarnaast ben ik gek op reizen en doe ik dat dan ook graag naast mijn modellenwerk.

Wat maakt jou uniek?
Als ik een doel voor ogen heb ga ik er soms meer dan 100% voor.

Leuk feitje?
Naast Miss Intercontinental Noord-Holland ben ik Miss East Africa The Netherlands 2017 geworden. Voor dat ik dat werd was ik al bezig met een project in Afrika die kinderen ondersteunt qua educatie en een veilige plek. Op deze school zitten meer dan 200 leerlingen die er zelfs ook overnachten doordat ze of ver moeten reizen of weinig/geen geld ervoor hebben. Wij proberen elke kind een gelijke kans te geven op die manier.