Michelle
van Sonsbeek

Wie?
Mijn naam is Michelle van Sonsbeek, ben 19 jaar en woon in Denekamp. Op dit moment houd ik mij voornamelijk bezig met mijn eindexamen van de opleiding Mode & Design (Junior Stylist). Naast deze opleiding ben ik werkzaam als model en werk ik voor verschillende promotiebedrijven, waar al heel wat leuke opdrachten uit voort zijn gekomen. Dit doe ik met veel plezier.

Winning Moment?
Toen ik mijn naam hoorde geloofde ik eerst mijn oren niet, en ik dacht: “Oh my god, dat is mijn naam!” Ik moest mijn tranen echt wel bedwingen. Dit is namelijk een droom die uitkomt, maar mijn grootste droom is, om Nederland te vertegenwoordigen in het buitenland.

Doel Missverkiezing?
Als eerste zou ik natuurlijk de titel Miss Intercontinental Netherlands in de wacht willen slepen. Daarnaast hoop ik met mijn deelname aan Miss Beauty andere meiden te inspireren en motiveren om ook hieraan mee te doen. Want zelfs als je uit een boeren dorpje zoals bijvoorbeeld Denekamp komt, kan en mag je zeker ook dit soort dromen najagen.

Vrije tijd?
Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn familie, vrienden en vriendje. Het maakt me dan niet zo heel veel uit wat we dan gaan doen. Dagjes weg of gezellig thuis ouderwets een spelletje spelen. Ik vind het allemaal leuk, zolang we maar gezellig samen zijn.

Wat maakt jou uniek?
Poeh dit soort vragen vind ik altijd een beetje lastig… Maar na even nagedacht te hebben, kies ik voor mijn nuchterheid. Voor een stukje aangeboren en voor een stukje door opvoeding van mijn ouders. Want in welke spotlight ik ook heb gestaan en/of misschien nog kom te staan, voor mijn gevoel kan ik niet anders dan met beide benen op de grond blijven staan. Het gaat gewoon vanzelf. Eigenlijk ben ik wel heel tevreden met deze karaktereigenschap nu ik er wat dieper over nadenk. Daarbij er wordt vaak gezegd, Beauty & the Brains. Dus er zal best een kern van waarheid inzitten. Lijkt me een unieke combi toch?

Leuk feitje?
Nou als ik onder de douche sta vind ik het geweldig om mee te bleren op een goed muzieknummer. Als kind zong ik overal en vooral als ik op de toilet zat, hierdoor duurde mijn toilet bezoekje langer dan eigenlijk nodig was en kon iedereen mee genieten. Zelfs de buren.