Sanne
Schmeink

Wie?
Hi! Mijn naam is Sanne, ik ben 22 jaar en ik woon in Zeist. Ik ben op dit moment werkzaam in de kinderopvang en doe dit met veel plezier.

Winning Moment?
Toen ik het hoorde begon ik te juichen maar kon het eigenlijk nog niet geloven. Wat een gekke maar leuke manier om zo te winnen en fijn om dit meteen te kunnen delen met de mensen om mij heen die mij gesteund en gesupport hebben tijdens het traject. Ik ben enorm dankbaar dat ik (nogmaals) de kans krijg om Utrecht te vertegenwoordigen. Ik heb alles op alles gezet om het beste in mezelf naar boven te halen en dit te kunnen laten zien. Ik ben trots op mezelf dat het is gelukt.

Doel Missverkiezing?
Ik wil graag mentale gezondheid problemen bespreekbaar maken onder jongeren. Het is een onderwerp waar niet veel over gesproken wordt en waar mensen gauw een mening over hebben terwijl ze geen idee hebben wat er speelt. Op social media voelt het soms alsof je alleen maar vrolijk mag zijn en de goede dingen mag delen. Het is net zo belangrijk om ook juist te delen wanneer het minder goed gaat. Zo krijg je mensen aan het praten. We hebben allemaal slechte en goede dagen en het wordt tijd dat dit normaal is om te delen. Ik probeer zo open mogelijk te zijn en hopelijk volgen anderen dit ook.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie en vrienden, maar ik kan ook goed op mezelf zijn.  Als ik een dagje vrij heb geniet ik ervan om lekker de tijd voor mezelf te nemen. Een lekker ontbijtje, kop koffie, een warme douche, een maskertje en mijn favoriete serie. Daarnaast sport ik graag, maak ik tijd vrij voor mijn vriendinnen en ga ik erop uit om leuke dingen te doen.

Wat maakt jou uniek?
Het maakt mij uniek dat ik aan de ene kant echt een meisje-meisje ben, ik ben bijvoorbeeld veel bezig met uiterlijke verzorging. Maar ik heb ook echt mijn stoerdere kant! Ik sta zeker mijn “mannetje” op het voetbalveld,  maar niet zonder make-up.

Leuk feitje?
Ik heb een verslaving aan de serie Grey’s Anatomy. Ik heb alle 17 seizoenen ondertussen al 3 keer gezien.