Esmée
de Korte

Wie?
Ik ben Esmée de Korte, ik ben 18 jaar. Ik woon in Amersfoort, provincie Utrecht. Ik zit in mijn eerste jaar van bedrijfskunde. Dit doe ik in Zwolle op het Windesheim. Ik wil later manager/directrice worden of mijn eigen bedrijf/brand starten. Ik werk momenteel nog op de Deli/kaas afdeling bij de Albert Heijn.

Winning Moment?
Als ik eerst ben ik naar mijn vrienden en familie gegaan om te bedanken voor al hun support en daarna ben ik taart gaan eten om het te vieren. Het besef kwam pas later dan de finaledag zelf.

Doel Missverkiezing?
Ik wil bereiken om mijn onzeker nog meer aan de kant te zetten en mijn innerlijke power echt naar voren te laten komen. Ook wil graag mijn kernboodschap duidelijk overgebracht hebben, zodat mensen echt weten waar ik voor sta en ze zelfs misschien wel weet te motiveren en ze aan het denken te zetten.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport in het liefst in mijn sportschool vol met gezellige mensen. Ook kan shoppen niet ontbreken aan dit rijtje, ik word altijd blij van nieuwe kleding. Verder houd ik ontzettend veel van voetbal. Voetbal kijken naar mijn club Ajax of zelf voetbal spelen vind ik geweldig.

Wat maakt jou uniek?
Mij maakt uniek dat ik altijd vol motivatie zit. Ik wil alles uit mijn leven halen en alle kansen benutten. Dit kan alleen als je je voor alles inzet. Goed je best doen op school, met sporten, veel over hebben voor andere en met plezier hard werken. Ook al heb je veel tegenslagen. Je kan overal komen met doorzettingsvermogen en positieve kijk op de toekomst.

Leuk feitje?
Leren voor school doe ik het liefst met een reep chocolade naast mij en mijn muziek op zijn hardst. Dan is mijn concentratie op z’n best.