Francis
van der Straten

Wie?
Ik ben Francis van der Straten, 24 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik volg de Sprint opleiding Marketing en Communicatie en daarnaast werk ik bij Fossil Group in de Bijenkorf Utrecht. Naast de Miss verkiezing ligt mijn passie bij presenteren.

Winning Moment?
Toen ik mijn titel won ging er een onbeschrijfelijk gevoel door mij heen, het was zo een speciaal moment. Ik was en ben nog steeds super trots. Dit was mijn eerste doel en ik kon niet geloven dat ik die had behaald. Het gevoel was zo intense dat ik mijn tranen van geluk amper kon bedwingen.

Doel Missverkiezing?
Als eerste ben ik dankbaar dat ik mijn provincie mag vertegenwoordigen voor deze mooie titel. Ik wil vooral gaan genieten van alle mooie dingen die ik mag gaan mee maken, mijzelf ontwikkelen en ambities waarmaken. Natuurlijk lijkt het mij fantastisch om Nederland internationaal te gaan vertegenwoordigen. Tot die tijd wil ik mij inzetten voor Gender Equality.

Vrije tijd?
Het liefste ben ik op reis om te genieten en te leren van andere culturen.

Wat maakt jou uniek?
Mijn sterrenbeeld is vissen, dit maakt mij gevoelig, betrouwbaar en fantasierijk. Naast deze eigenschappen heb ik het temperament van een leeuw, hier haal ik mijn eigenwijze kant en vooral ambitie uit. Al deze eigenschappen maken mij tot de persoon die ik nu ben. Ik vorm naar mijn ervaringen en laat mij leiden door mijn gevoel.

Leuk feitje?
Naast Miss verkiezingen ben ik geen typisch meisje, ik heb 4 jaar op kickboksen gezeten en rij motor. Al deze dingen hebben 1 ding gemeen, je krijgt er adrenaline van en i love it!