Eva
Verbeemen

Wie? 
Mijn naam is Eva Verbeemen, ik ben 24 jaar oud en ben bijna klaar met de opleiding directiesecretaresse.

Winning Moment?
Ik was vol verbazing en keek daarna meteen naar mijn familie. Ik kon het de eerste minuten echt. Jet geloven, maar ben enorm trots op mezelf!

Doel Missverkiezing?
Het voornaamste doel is om mezelf sterker te maken in alles wat ik doe! Ik hoop veel te leren en geweldige mensen te leren kennen waar ik veel van kan leren en deze geweldige ervaring me kan delen!

Vrije tijd?
Zingen, reizen en fashion outfits maken en shooten. Ik zou écht geen een van deze dingen kunnen missen!

Wat maakt jou uniek?
Ik ben erg behulpzaam en zelfstandig. Deze eigenschappen zijn voor mij erg waardevol als ik kijk naar wat andere mensen aan mij waarderen. Verder heb ik een mooie bos krullen, ik zou deze eens wat vaker mogen laten zien. De wijnvlekken op mijn arm horen bij mij en ik vind ze niet lelijk, dat maakt Eva compleet!

Leuk feitje?
Ik luister elke dag naar Beyonce, ik ben dan ook een van de beheerders van Beyhive Netherlands, de grootste fanpagina! Ik spaar van elke maatschappij waarmee ik heb gevlogen miniatuurvliegtuigjes en ze noemen mij ook wel de Goese Fashionista!