Lashonda
van Zuidland

Wie?
Hallo, ik zal mij eens voorstellen mijn naam is Lashonda van Zuidland, ben 23 jaar en kom uit de mooie Vestingstad Hulst. Ik ben zelf afgestudeerd als Allround fotograaf en heb hier nu 2 jaar mijn eigen bedrijf in, daarnaast volg ik nog de studie online marketing.

Winning Moment?
Het eerste wat ik heb gedaan toen ik mijn titel won, is gevierd met mijn familie en vrienden. De volgende dag ben ik meteen langs mijn opa gegaan omdat hij helaas niet aanwezig kon zijn bij de finale van Zeeland dit hebben wij gevierd uiteraard met een fotomoment en lekker eten!

Doel Missverkiezing?
Wat ik wil bereiken met deze verkiezing is de boodschap overbrengen naar jongens en meiden, als jij iets wilt bereiken, ga er dan voor en laat je niet tegenhouden door jouw omgeving en laat je zeker niet ontmoedigen door wat mensen erover zeggen of denken. Het is tenslotte jouw droom jouw doel en dat moet jij ook zelf bereiken, ga je dromen achterna!

Vrije tijd?
Ik werk als fotograaf en studeer daarnaast Online Marketing.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt, is dat ik altijd positief ben ingesteld ongeacht als het in negatieve zin is, hier kan je namelijk veel van leren. Zelf ben ik ook heel behulpzaam naar anderen toe, door middel van hun hulp aan te bieden als dit gevraagd wordt ik ben zeer meegaand met de persoon zelf en mocht hij of zij een tegenslag hebben hun een peptalk te geven dat ze het in de positieve zin moeten bekijken. Ik sleep anderen altijd mee in mijn positiviteit!

Leuk feitje?
Misschien wel leuk om te weten is waar mijn naam nou vandaan komt deze vraag krijg ik namelijk altijd. Oorspronkelijk was mijn naam eerst Yentl totdat er hier in Hulst bij meubelzaak Morres een Yentl kamer kwam toen zei mijn moeder Oké wij moeten een andere naam verzinnen, dus zag zij ineens op de tv de naam Lashonda deze komt uit Zuid-Amerika en zodoende werd dit mijn naam. Heel de familie heeft natuurlijk moeten oefenen op mijn naam om deze goed uit te spreken.