Chanel
Ebhulu

Wie?
Mijn naam is Chanel Ebhulu, 25 jaar en ik woon momenteel in Goes. In 2019 heb ik mijn bachelor pedagogiek behaald en heb ik 3,5 jaar gewerkt op een zorgboerderij waar ik begeleider ben geweest voor jongeren met gedragsstoornissen en psychische stoornissen. Sinds juni 2020 ben ik werkzaam als pedagogisch medewerker in de kinderopvang en ben ik een vast gezicht op de babygroep!

Winning Moment?
Tijdens de uitreiking was ik ontzettend nerveus en zenuwachtig, mijn hart bonkte echt in mijn keel. Het moment dat ik door had dat de organisatie in mijn straat stond kwamen er allerlei emoties los! Ik kan mij nog goed herinneren dat ik iemand op hakken hoorde lopen voor de deur en dat ik uit het raam keek en daar de organisatie zag staan. Dat moment heb ik echt gegild van blijdschap en ben ik naar de voordeur gerend. Vanaf het moment dat ik de deur open heb gedaan ben ik vooral heel emotioneel geweest, omdat ik het gewoon niet kon geloven. Ik was echt ontzettend blij en dankbaar!

Doel Missverkiezing?
Wat ik vooral wil bereiken is dat ik anderen kan inspireren! Jezelf helemaal verliezen als persoon en daardoor niet meer weten wie je nou precies bent of wil zijn is iets waar ik zelf veel moeite mee heb gehad. Veel mensen hebben vaak een mening over jou of wat je doet en dit kan ervoor zorgen dat je onzeker raakt. Ik was ook een onzeker meisje dat veel is gepest vanwege uiterlijke kenmerken en voor mijn gevoel ook voor wie ik was als persoon. Dit zorgde ervoor dat ik mij anders ging gedragen en alles eraan deed om ‘erbij’ te horen. Hierdoor ben ik mijn echte identiteit kwijtgeraakt en heb ik mij echt heel somber gevoeld. Door mee te doen aan een missverkiezing ben ik in een sisterhood terecht gekomen waarin ik mij veilig en goed genoeg voelde om mezelf te zijn en mijn eigen identiteit weer te ontwikkelen. Ik heb ontzettend veel gehad aan de steun, tips, positiviteit en inspirerende verhalen van alle vrouwen die ik tot nu toe heb mogen ontmoeten. Blijf dicht bij jezelf en weet dat je mooi bent zoals je bent. Straal je vanbinnen? Dan zul je zeker stralen van buiten!

Vrije tijd?
Ik ben graag omringd door mensen en in mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak te vinden bij vrienden of met familie. Daarnaast vind ik het heerlijk om te sporten en mij bezig te houden met de missverkiezing!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik een openminded persoon ben en altijd al ben geweest. Ik plaats anderen niet graag in hokjes en richt mij vooral op de kwaliteiten en krachten van anderen en mezelf. Diversiteit zie ik als iets kostbaars en moois en dat omarm ik graag. Ik geloof dat als we allemaal zo ingesteld zijn dat we heel veel van elkaar kunnen leren en dat maakt het leven alleen maar mooier.

Leuk feitje?
Je kunt mij echt enthousiast maken door mij mee te nemen naar pretparken! Ik ben dol op attracties! En de adrenaline die je voelt als je in snelle en hoge achtbanen gaat!