Shafali
Bechoe

Wie?
Ik ben Shafali, 20 jaar en kom uit Dordrecht. In het dagelijks leven ben ik student aan de Hogeschool Rotterdam hier studeer ik bedrijfseconomie. Ik zit tevens in mijn een na laatste jaar. Ik werk 1 dag per week op kantoor bij een verzekeringsmaatschappij, hier doe ik administratief werk. In het weekend werk ik als zzp’er in een beauty salon, als visagist. In mijn vrije tijd post ik makeuptutorials op mijn social mediaaccounts. Vanaf mijn veertiende doe ik modellen klussen voor diverse opdrachten. Ik zit dus niet graag stil…

Winning Moment?
Toen ik mijn naam hoorde vallen als Miss Intercontinental Zuid-Holland 2019 kon ik mijn oren niet geloven, het leek onwerkelijk. Na wat formaliteiten, liep ik met mijn kroon verbijsterd terug naar mijn familie en vrienden die mij die avond kwamen supporten. Pas toen drong het tot mij door dat ik de titel die ik zo graag wilde hebben ook echt had gekregen. Daarna hebben we nog even doorgefeest bij de afterparty. Helaas ging de wekker maandagochtend weer vroeg af omdat ik gewoon weer de schoolbanken in moest.

Doel Missverkiezing?
Met het winnen van deze titel hoop ik mezelf te ontwikkelen. Niet alleen op de catwalk maar ook als een jonge vrouw die zelfverzekerd in het leven staat en alle don’t in do’s kan veranderen. Ik hoop Nederland te mogen vertegenwoordigen tijdens de internationale verkiezingen en daarmee ook Nederland op de kaart te kunnen zetten. Als miss wil ik mij inzetten voor kwetsbare kinderen omdat ik van mening ben dat je als miss wel degelijk een verschil kan uitmaken.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst bezig als visagiste of ben ik bezig met het opnemen van makeup tutorials. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie, vrienden en mijn vriend. Winkelen en naar de film gaan zijn een van mijn favoriete bezigheden.

Wat maakt jou uniek?
Wat is uniek aan mij…mijn wil en doorzettingsvermogen om ondanks mijn verlegen karakter mijn dromen op jonge leeftijd waar te maken.

Leuk feitje?
Ik ben een echte foodie, je kan mij op elk moment van de dag wakker maken voor lekker eten.