Roos
Flinkert

Wie?
Ik ben Roos Flinkert, ik woon in Zuidwolde en ik zit nu op de Sprinthavo in mijn examenjaar. Daarnaast werk ik bij de jumbo en bij een horeca uitzendbureau!

Winning Moment?
Ik was zo in shock, ik had het echt totaal niet zien aankomen. Was natuurlijk super blij! Er waren veel familie/vrienden mee dus dat was heel fijn want die waren natuurlijk ook heel blij voor mij. Na de finale en afterparty in de Tamboer, ben ik nog naar de stad Hoogeveen gegaan met mijn vriendinnen, daar heb ik zoveel leuke reacties gekregen!

Doel Missverkiezing?
Om jezelf durven te laten zien, door het traject van Drenthe ben ik hier al veel verder meegekomen!

Happy moment?
Andere mensen blij zien.

Bucketlist?
Als presentatrice op TV komen.

Leuk feitje?
Ik hou heel erg van een feestje en ik vind creatief bezig zijn ook heel leuk!