Thanée
Hartlief

Wie?
Ik ben de 17-jarige Thanée Hartlief en ik woon in Eelde, een dorpje dat in het mooie Drenthe ligt. Momenteel zit ik in de 4e klas van de havo en pas ik als bijbaantje op bij verschillende gezinnen.

Winning Moment?
Allereerst was ik natuurlijk super blij en verrast toen mijn naam werd genoemd als Miss Teen of Drenthe 2019. Na het knuffelen met de mede-finalisten ben ik naar mijn familie en vrienden gegaan en natuurlijk heb ik ook met hen een tijdje staan knuffelen. Toen ik ’s nachts eenmaal in bed lag, kon ik het nog steeds niet beseffen. Telkens schrok ik wakker om te kijken of de kroon en de sjerp wel echt op het kastje naast mijn bed lagen of dat het allemaal één grote droom was.

Doel Missverkiezing?
Tijdens dit traject wil ik allereerst een hele leuke en leerzame tijd beleven met de andere finalisten. Daarnaast hoop ik mezelf onder andere verder te ontwikkelen in het presenteren en hoop ik aan het einde van het traject zelfverzekerder te zijn.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met mijn vrienden en vriendinnen. Daarnaast houd ik ook erg van shoppen en vind ik het leuk om na mijn lesdag op school bij mijn moeder in de kleuterklas te helpen.

Wat maakt jou uniek?
De dingen die mij uniek maken zijn de uiterlijke kenmerken zoals mijn natuurlijke bos krullen en mijn lach. Maar daarnaast ben ik ook zorgzaam en sta ik graag voor een ander klaar.

Leuk feitje?
Mijn levensmotto is: ‘’Lach zolang je leeft, want je leeft zolang je lacht!’’