Sanne
Brilman

Wie?
Ik ben Sanne Brilman, ik woon in Drenthe, om precies te zijn in Hoogeveen. Ik ben 16 jaar oud en zit in havo 4. Naast mij school werk ik part-time als caissière bij de Albert Heijn.

Winning Moment?
Toen mijn naam werd opgenoemd als winnares van Miss Teen of Drenthe 2018 was ik blij verrast. Ik vond het ontzettend leuk om mee te doen aan de finale en had nooit gedacht dat ik zou winnen. Het was fantastisch om gekroond te worden en de sjerp om te krijgen, ik was super blij en kon niet meer stoppen met lachen. ik vond het erg fijn dat mijn familie bij dit moment aanwezig was, ook mijn beste vriendin was er bij. Verder is het een hele ervaring om ineens interviews te geven aan de lokale televisie en in de krant te staan. Ik ben ook op bezoek geweest bij de Burgemeester in het gemeentehuis, dat was vond ik ook erg leuk.

Doel Missverkiezing?
Tot nu toe heeft deze verkiezing mij heel veel gebracht. Ik heb er al veel van geleerd. Het is goed voor mijn zelfvertrouwen, je leert jezelf goed te presenteren en het is ontzettend leuk om allerlei nieuwe mensen te ontmoeten. Ik vind het leuk om bezig te zijn met kleding en make-up. Wellicht helpt deze verkiezing mij om me goed te oriënteren op wat ik in de toekomst zou willen doen. Voorlopig vind ik het belangrijk om eerst mijn HAVO af te maken.

Vrije tijd?
Het liefst spreek ik in mijn vrije tijd af met mijn vriendinnen. Ik hou er van om gezellige dingen met ze te doen. Verder kan ik er ook van genieten om met mijn kleine broertje te spelen. Zelf ben ik ook erg sportief. Ik zit op paardrijden en vind het dan ook geweldig om in de zomer op het strand van Ameland te rijden. Ook zie je mij in de winter skiënd en snowboardend de berg afgaan.

Wat maakt jou uniek?
Ik denk dat mijn uitstraling  mij echt uniek maakt. Ik ben erg oprecht en blijf altijd dicht bij mezelf.

Leuk feitje?
Van kleins af aan ben ik altijd al gefascineerd geweest voor hakken, prinsessenjurken en plastic sieraden. Toen ik 3 jaar oud was liep ik al op plastic hakken, een prinsessenjurk en vol met sieraden door de woonkamer.