Sterre
Lith

Wie?
Mijn naam is Sterre Lith, ik ben 18 jaar oud en ik woon in Almere. In mijn dagelijks leven volg ik de opleiding interieur adviseur op het HMC in Amsterdam, en inmiddels zit ik al in mijn 2e jaar.

Winning Moment?
Toen ik 4 april werd gekroond tot Miss Teen of Flevoland, kon ik het in eerste instantie niet geloven! Ik was helemaal aan het shaken van enthousiasme, en ik was echt sprakeloos. Super veel lieve berichtjes gekregen, en inmiddels is het bij me geland. Had de hele nacht berichtjes beantwoord haha! Ik was en ben nog steeds echt super blij en trots dat ik Flevoland mag vertegenwoordigen tijdens het Nederlandse traject!

Doel Missverkiezing?
Mijn doel vanaf het begin af aan is nog steeds hetzelfde, namelijk laten zien dat je je onzekerheden moet omarmen. Ik heb zelf heel erg last gehad van acne, en nog steeds struggle ik er soms mee. De meeste mensen hebben een beeld van een miss dat ze een perfecte huid en een perfect lichaam hebben, en dit beeld wil ik verbreken door te laten zien dat je met acne nog steeds kan bereiken wat je wil! Ook wil ik gaan genieten van de ervaring en de leerzame uitdaging.

Vrije tijd?
Mijn vrije tijd spendeer ik het liefst met vrienden en vriendinnen. Ik hou ervan om te genieten en om lekker te lachen! Ook dans ik graag in mijn vrije tijd, en houd ik me bezig met skin care en make-up. Ik vind het belangrijk om goed in mijn vel te zitten, en ik vind het leuk om dat soort dingen te delen op social media!

Wat maakt jou uniek?
Mijn onzekerheden/acne maken mij uniek! Ben er lang onzeker over geweest, maar nu wil ik graag met trots laten zien wie ik ben onder een laag make-up.

Leuk feitje?
Een leuk weetje over mij is dat ik al dans sinds dat ik 2 jaar oud ben, en ik er ook nog lang niet mee ga stoppen! Ook heb ik de film Burlesque zo vaak gezien, dat ik de hele film mee kan praten. Ik heb super veel zin in de tijd die komen gaat, en ik hoop dat jullie mij nu een beetje beter hebben leren kennen.