Cesira
de Groot

Wie?
Ik ben Cesira Olaida de Groot, ik ben 17 jaar en ik kom uit Lelystad. Ik zit op het Deltion College in Zwolle waar ik de opleiding Marketing en Communicatie volg. Naast school heb ik ook een baantje, ik werk namelijk voor Karl Lagerfeld in Bataviastad. Hier werken is super leuk en het past ook echt bij mij omdat ik me veel bezig houd met mode en nieuwe trends!

Winning Moment?
Het moment dat ik gekroond werd tot Miss Teen of Flevoland gingen er zoveel emoties door me heen. Voornamelijk vreugde ik was zo intens blij en trots, niet alleen op mezelf maar op alle meiden die zo hun best hadden gedaan tijdens de finale!

Doel Missverkiezing?
Ik ben heel erg gegroeid als persoon dankzij Miss Teen of Flevoland, daarbij leer je jezelf ook nog beter kennen. En ik hoop dit dan ook nog meer te gaan ontwikkelen. Maar wat er voor mij nog meer toe doet is een groter bereik creëren zodat ik andere kan inspireren om op een zo’n positief mogelijke manier te denken en te leven!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool. Ook spreek ik graag af met vrienden om leuke dingen te gaan ondernemen, zoals gezellig met z’n alle uiteten te gaan.

Wat maakt jou uniek?
Iets wat ik vaak hoor van andere wat mensen bijzonder vinden aan mij is dat ik altijd alles op een zo positief mogelijk bekijk. Andere maar ook ik zelf halen hier vaak ook energie en moed uit.

Leuk feitje?
Naast mijn studie, werk, hobby’s en dan nu ook nog eens de Miss verkiezing! Sta ik ook nog eens model voor meerdere merken, ik ben met modellenwerk begonnen toen ik ongeveer 14 was en ik doe het nog steeds met een hoop plezier!