Jasmijn
Krijgsman

Wie?
Ik ben Jasmijn Xanthe Krijgsman, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Almere.

Winning Moment?
Toen ik de titel Miss Teen of Flevoland 2019 won, is het eerste wat ik deed de meiden een hele grote groepsknuffel geven. Ik had in het traject van Flevoland zo een sterke band opgebouwd met alle meiden. Ook waren wij als Flevoland de laatste finale, wat betekende dat er al heel wat meiden van andere provincies bij waren die ik na de finale ook allemaal al eventjes snel had ontmoet.

Doel Missverkiezing?
Ik zie dit landelijke traject als een leerzame uitdaging, iets wat je veel handige tips en tricks leert die je later ook nog kunt gebruiken.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd dans ik graag en ik zie de dansschool ook echt als mijn tweede huis. Ik kan daar alles loslaten en gewoon eventjes genieten.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is denk ik mijn wipneusje haha. Ik ben daar eigenlijk heel mijn leven super onzeker over geweest en ben nu eindelijk op het punt gekomen dat ik mijn neusje accepteer, want het maakt mij uniek!

Leuk feitje?
Ik heb een half broertje van bijna 3 jaar oud: Fox