Elisa
Civolli

Wie?
Hallo! Mijn naam is Elisa Civolli en ik ben Miss Teen of Flevoland 2023! Ik ben 16 jaar en woon in Almere. Ik studeer helpende zorg en welzijn op het ROC Flevoland. Na het behalen van mijn diploma wil ik de opleiding onderwijs assistent gaan volgen.

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik de nieuwe Miss Teen of Flevoland was geworden was ik sprakeloos en vlogen de tranen over mijn wangen! Ik kon het echt niet geloven.. Samen met mijn familie en vrienden die mij het hele traject hebben gesteund en aangemoedigd heb ik de overwinning gevierd tijdens de afterparty. De volgende dag werd ik overladen met berichtjes en felicitaties en heb ik samen met Michelle nog een feestje gevierd en zijn we meteen begonnen met de voorbereidingen voor het nationale traject!

Doel missverkiezing?
Ik wil leerlingen van de basisschool motiveren om hun dromen te volgen. Ondanks het feit dat het leven ook wel eens tegenslagen heeft wil ik meegeven om door te zetten! Het maakt niets uit als je een studieadvies krijgt waar je niet blij mee bent, als je niet opgeeft en je best blijft doen is het altijd mogelijk om je dromen werkelijkheid te maken!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het super leuk om samen met vriendinnen te gaan winkelen! Ik ben gek op mode en alles wat daarbij komt kijken. Ik kom altijd thuis met nieuwe kleding of accessoires en laat het dan altijd meteen aan mijn moeder zien!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik mij door het traject van Miss Beauty of Flevoland heb ontwikkeld tot een power vrouw! Of in dit geval een power tiener haha. Ik heb veel onzekerheden overwonnen en ik geniet elke dag van het leven!

Leuk feitje?
Veel mensen denken dat omdat ik driekwart Italiaans ben dat ik heel goed pizza kan maken maar eigenlijk ben ik daar niet zo goed in! Ik kan wel heel goed een heerlijke pasta maken!