Noa
Zijlstra

Wie?
Ik ben Noa Zijlstra, ik ben 17 jaar en ik woon in Harlingen. Ik studeer onderwijsassistente op het Friesland College in Leeuwarden, daarnaast werk ik in de afwas.

Winning Moment?
Het eerste wat ik deed toen ik won was naar de reactie van mijn familie kijken. Mijn vriend schreeuwde de hele zaal bij elkaar en ik vond het enorm leuk om te zien hoe trots hij was.

Doel Missverkiezing?
Ik wil meisjes van mijn leeftijd motiveren om zich ook in te gaan schrijven. Nog niet eens een jaar geleden werd ik gescout bij de ladies night in Leeuwarden en ik had nooit durven dromen dat ik de titel ook nog eens zou winnen. Doordat ik überhaupt in de finale zat voor Friesland werd ik al een stuk zelfverzekerder. Je ontmoet ook zoveel nieuwe leuke meiden, ik raadt het zeker iedereen aan om mee te doen. Het is een enorm leuke ervaring.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefste in Dronrijp bij mijn vriend. Dan spelen we samen een spelletje op de playstation of maken we een wandeling met de hond. Ik hou ook super veel van shoppen met mijn moeder of met een vriendin.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik heel erg zorgzaam ben en altijd voor iedereen klaar sta. Op het eerste gezicht ben ik best wel bescheiden en verlegen maar als ik me op m’n gemak bij iemand voel ben ik juist het tegenovergestelde en kan ik moeilijk stil zijn.