Manon
Veenstra

Wie?  
Hoi ik ben Manon Veenstra ik woon in Heerenveen. Ik ben 17 jaar en ik zit in havo 5 in het examenjaar.

Winning Moment?
Toen ik de titel won kon ik het eerste helemaal niet geloven het leek wel of ik aan het dromen was. Ik ging gelijk naar mijn familie en vriendinnen toe om iedereen te knuffelen.

Doel Missverkiezing?
Wat ik wil bereiken met het meedoen aan deze verkiezing is dat ik alle meisjes wil laten zien dat je zeker mag zijn van jezelf want iedereen is mooi en iedereen verdient evenveel respect. Dat vind ik heel erg belangrijk en ik vind de Miss verkiezing een mooie gelegenheid om dat te laten zien.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd spreek ik heel graag af met mijn vriendinnen om lekker te shoppen en gezellige dingen te doen. Ook hou ik heel erg van zingen, dansen en acteren dat doe ik ook heel graag in mijn vrije tijd.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik misschien wel rustig lijk maar stiekem hou ik heel erg van hardcore muziek maar eigenlijk vind ik bijna alle muziek heel erg leuk.