Anne
Brouwer

Wie?
Mijn naam is Anne Brouwer. Ik ben 18 jaar, woon in Ugchelen en ben sinds kort geslaagd voor m’n HAVO-diploma! Daarnaast doe ik de vooropleiding zang/dans. Ik hou van gezelligheid met familie en vrienden. Verder hou ik ervan bezig te zijn met kleding en modellenwerk.

Winning Moment?
Toen ik te horen kreeg dat ik de titel Miss Teen Of Gelderland won voelde ik me onwijs blij. Het was een enorme ontlading van alle spanning. Ik heb daarna meteen met allemaal vriendinnen en familie gebeld. De rest van de avond en de volgende ochtend bleef ik maar zeggen: ‘wow ik ben gewoon Miss Teen Of Gelderland.’ Ik kon het niet geloven en het duurden even voor het helemaal door drong.

Doel Missverkiezing?
Ik wil anderen laten zien dat het jij bepaalt hoeveel de mening van anderen jouw leven en geluk beïnvloedt. Ik weet als geen ander hoe het is zo beoordeeld te worden door mensen. Op de middelbare school ben ik buitengesloten en voelde ik me soms erg alleen. En zelfs toen ik ervoor koos om voor de ervaring van Miss Teen of Gelderland te gaan, waren er genoeg meningen. En ja: dit trok ik me eerst onwijs aan. Nu sta ik hier voor jullie als Miss Teen of Gelderland 2020/2021. Zelfverzekerd, stralend en vooral gelukkig. Gelukkig met wat ik doe, waar ik voor gekozen heb en met de mensen om me heen. Wat ik heb geleerd? Dat het jouw eigen keuze is hoeveel invloed meningen van anderen jouw leven en geluk beïnvloeden. Dus voor alle jongens en meisjes die zich hierin herkennen: gebruik je stem en schaam je niet voor jouw eigen interesses en onzekerheden.

Wat maakt jou uniek?
Ondanks meningen van andere blijf ik altijd mezelf. Hoe vervelend ik het ook kan vinden dat iemand een ander beeld heeft van mij. Ik verander mezelf niet en blijf eerlijk tegenover mezelf en andere.

Leuk feitje?

Ik heb 6 jaar op drumles gezeten. Inmiddels volg ik geen lessen meer. Verder droom ik van een carrière als presentatrice/actrice/danser. Ik hou ervan om op het podium te staan en te performen! Als ik op kom sta ik aan en denk ik nergens meer aan.