Constance
Kersjes

Wie?
Mijn naam is Constance Kersjes, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Malden. Ik zit in de vierde klas van de Havo op het Canisius College in Nijmegen. Naast school heb ik ook een bijbaantje, ik werk namelijk  in het weekend in een lunchroom genaamd Petit Malden.

Winning Moment?
Er ging zo veel door me heen toen ik te horen kreeg dat ik de titel Miss Teen of Gelderland 2019 had gewonnen. Het was fantastisch om gekroond te worden en de sjerp om te krijgen, ik kon de hele avond niets anders meer dan glimlachen. Het is echt een droom die is uitgekomen en een moment om nooit te vergeten!

Doel Missverkiezing?
Ik vind het überhaupt al super gaaf dat ik ben verkozen tot  Miss Teen of Gelderland 2019. Ik ga mijn uiterste best doen om Gelderland zo goed mogelijk te vertegenwoordigen en ik ga laten zien dat het niet de verkeerde keuze was om mij te kiezen. Mijn doel is om internationaal door te breken, maar daar droomt iedereen natuurlijk van. Zelf vind ik het ook erg belangrijk om vooral te genieten van alles wat ik mee maak en wat ik beslist nog mee ga maken. Ik hoop een voorbeeld te zijn voor alle andere jongens en meiden.  Iedereen is namelijk mooi op zijn eigen manier, als iedereen hetzelfde eruit zou zien zou de wereld toch saai zijn?

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik eigenlijk van alles, het liefst breng ik mijn vrije tijd door met familie en vrienden. Ik vind het erg leuk om te shoppen en om een avondje te gaan stappen. Veder sport ik ook graag in mijn vrije tijd, ik speel namelijk hockey en ik vind het ook leuk om te kickboksen. Maar het allerliefste ben ik toch bezig met de missverkiezing.

Wat maakt jou uniek?
Ik vind het best wel lastig om te zeggen wat mij uniek maakt. Want ieder mens is uniek op zijn of haar eigen manier, je zult dus nooit iemand tegen komen die precies hetzelfde is als jou. Ik heb even over deze vraag nagedacht en wat mij uniek maakt is dat ik een echte doorzetter ben,  ik geef nooit op en ik ga door totdat ik mijn doel heb bereikt. Wat mij verder uniek maakt is dat ik altijd mezelf blijf in welke situatie ik me ook bevind.

Leuk feitje?
Ik wil altijd alles netjes en geordend hebben zodat ik precies weet waar ik aan toe ben, maar mijn slaapkamer is echt een bende..