Yvana
Soer

Wie?
Ik ben Yvana, ik ben 18 jaar en ik woon in Apeldoorn. Mijn grootste passies zijn dansen, zingen en acteren. Ik zit nu op een dans/zang/acteer opleidingen in Amsterdam omdat ik later van mijn passie mijn werk wil maken. Daarnaast vind ik het heel erg leuk om in de horeca te werken!

Winning Moment?
Toen ik de titel Miss Teen of Gelderland won was ik echt enorm blij. Ik besefte het nog niet helemaal, pas toen ik ‘s avonds in bed lag begon het te landen. Ik kreeg zoveel leuke en lieve reacties!! Ik vind het echt super leuk en gaaf dat ik de titel Miss Teen of Gelderland heb gewonnen. En daar ben ik ook heel dankbaar voor.

Doel Missverkiezing?
Wat ik hoop te bereiken met Miss Beauty of The Netherlands is ontwikkelen in hoe ik mezelf het best kan presenteren zowel op het podium als op social media. Ik heb al onwijs veel geleerd bij het traject van Gelderland maar ik hoop tijdens het Nederlandse traject nog meer te leren. Ik wil mensen mee geven dat het goed is hoe jij bent en dat iedereen mooi is op zijn eigen manier. Maar ook: Dansen en zingen is mijn grote passie. Ik heb altijd mijn hart gevolgd. En daarom wil ik Nederland meegeven dat je altijd dicht bij jezelf moet blijven en je dromen kunt waarmaken door je hart te volgen.

Happy moment?
Ik word het meest blij van dansen, zingen en acteren, ik vergeet dan alles om me heen, ik kom hierdoor even in een andere wereld en daar word ik heel gelukkig van. Ook kan ik echt genieten van avondjes met vriendinnen, shoppen en gezelligheid.

Bucketlist?
Ik zou heel erg graag nog meer willen zien van andere landen en culturen en daarom zou ik graag een wereld reis willen maken!

Leuk feitje?
Ik heb vroeger naast school altijd al dingen gedaan, zoals in een popgroep The Teenz gezeten en in een tv-serie “De Eindmusical” gespeeld die in 2018 te zien was op NPO3 op Zapp en daarmee hebben wij de Gouden Stuiver gewonnen.