Janey
Descendre

Wie?
Hallo, mijn naam is Janey Descendre, ik ben 17 jaar oud en ik woon in Apeldoorn. Ik zit in het 2e jaar van de kappersopleiding en werk in een super leuke kapsalon. Daarnaast is mijn passie zingen en dansen en wil ik daar later ook verder mee komen!

Winning Moment?
Het allereerste wat ik heb gedaan toen ik had gewonnen was natuurlijk vooral genieten en vieren dat ik gewonnen heb. Ik kreeg super veel leuke reacties, dat is altijd leuk om te lezen. Verder kan ik nu al niet wachten op het nieuwe traject.

Doel Missverkiezing?
Ik ben altijd al iemand geweest die houd van het podium, daarom denk ik dat door dit traject ik meer ervaring ga krijgen op het podium. Ik wil hier meer zelfverzekerder uit het traject komen en dat is ook waar ik na toe wil groeien. Ook wil ik graag jonge meiden inspireren. Mijn kracht daarin is om altijd jezelf te blijven! Verder ben ik natuurlijk super benieuwd naar alle andere finalisten en gaan we er een leuke tijd van maken met ze alle!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met social media. Ik vind het leuk om mensen mee te nemen in mijn dagelijks leven op bijvoorbeeld instagram of tiktok. Ik zou de heledag wel kunnen zingen dus dat post ik natuurlijk ook, maar ik vertel daar ook veel over mijn advocacy. Zo wil ik laten zien dat social media niet alleen het perfecte plaatje is.

Wat maakt mij uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik altijd dicht bij mijzelf blijf. Ik doe wat mij gelukkig maakt, ook als andere dat soms naar beneden kunnen halen. Ik blijf lekker me zelf en probeer mijn dromen te volgen zonder naar de mening van andere te luisteren!

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mijzelf is dat ik al toen ik 9 jaar oud was zanglessen nam. Toen ik klein was droomde ik al van beroemd worden en die droom wil ik zeker voort zetten. Ik heb altijd al gezegd dat ik het meeste uit mijn leven wil halen en kijk waar ik nu al sta. Ik ben super trots op mijn titel en dat ik Gelderland mag vertegenwoordigen bij Miss Teen of the Netherlands!