Salma
Dahmen

Wie?
Mijn naam is Salma Dahmen, ik ben 17 jaar oud en ik kom uit Heerlen (Limburg). Ik zit op ROC Leeuwenborgh Maastricht en ik volg de opleiding Luchtvaartdienstverlening.

Winning Moment?
Het eerste wat ik heb gedaan toen ik de titel won was dat ik eerst een paar dagen nodig had om het te realiseren omdat ik het echt niet kon geloven! Daarna ben ik meteen flessen gaan ophalen voor het Linda Foundation.

Doel Missverkiezing?
Ik wil het allerliefste mijn doel bereiken en dat is: Miss Teen of the Netherlands. Ook wil ik jongere meisjes laten zien die bijvoorbeeld erg onzeker zijn, dat je je nergens voor hoeft te schamen of dat je nergens onzeker voor hoeft te zijn want we zijn allemaal even mooi. Van binnen en van buiten!

Vrije tijd?
Naast Miss Beauty of the Netherlands spendeer ik veel tijd aan mijn studie en aan mijn eigen paard. Ik vind het ook leuk om gezellig met mijn vriendinnen af te spreken.

Wat maakt jou uniek?
Het gene dat mij uniek maakt is mijn spontane karakter, gevoel voor humor en mijn moedervlekjes in mijn gezicht.

Leuk feitje?
Je kan mij wakker maken voor kwarktaart (aardbei) en kroketten!