Julie
Kretzers

Wie?
Hi, ik ben Julie en ik ben 16 jaar oud. Ik woon in Sittard, dit ligt in Zuid-Limburg. Mijn hobby’s zijn: Piano spelen, hockeyen en skiën. Ik zit op de middelbare school en zit nu in vwo 5. Ik heb een bijbaantje bij de bioscoop waar ik achter het buffet popcorn schep en drankjes verkoop.

Winning Moment?
Ik kon het nauwelijks geloven waardoor ik ook meteen mijn hand voor mijn mond sloeg. Daarna heb ik meteen de 1st runner up een knuffel gegeven. De dag daarna stond ik juichend op het hockeyveld.

Doel Missverkiezing?
Graag wil ik ook op internationaal niveau gaan stralen. En laten zien wat wij als Nederland allemaal in ons hebben! Mijn boodschap is *Love yourself from the inside out* het opzoek gaan naar je innerlijke schoonheid, daarmee bedoel ik er zijn voor anderen. Dat de intentie er is om altijd je medemens te helpen. Daarom vind ik het ook zo mooi dat er organisaties zoals de LINDA.foundation zijn om mensen die het wat zwaarder hebben ook geluksmomentjes te brengen.

Happy moment?
Ik word altijd blij van muziek. Muziek maken, muziek luisteren, dansen enz. Ook word ik echt blij van op het podium staan!

Bucketlist?
Ik wil graag naar een ontwikkelingsland gaan en hier mensen (vooral kinderen) helpen.

Leuk feitje?
Mijn familie en vrienden zijn mijn grootste support! Een ander leuk feitje is dat ik bijzonder fanatiek ben, of het nou hockey, een spelletje, school of een wedstrijd is: mijn wil om te winnen is altijd 200%.