Niamh
Werkhoven

Wie?
Hi! Mijn naam is Niamh Marjorine Werkhoven, ik ben 17 jaar en ik woon in Veendam. Ik zit in het eerste jaar van de opleiding sport&bewegen op het Alfa-college in Groningen.

Winning Moment?
Nadat ik gekroond werd tot Miss teen of Groningen, heb ik mijn ouders, familie en vrienden als eerst opgezocht. Daarna uiteraard alle medefinalisten en organisatoren van dit geweldige traject.

Doel Missverkiezing?
Ik heb als Miss Teen of Groningen ook een advocacy, mijn advocacy is het bevorderen van gelijke kansen voor kinderen en jongeren om deel te kunnen nemen aan sport en cultuur. Ik hoop met mijn deelname aan de verkiezing meer jongeren en kinderen te helpen aan een leuke middag sporten of cultuur. Zelf verwacht ik een enorme groei en ontwikkeling door te maken tijdens het doorlopen van het Nederlandse traject

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik het liefst aan het sporten, al 14 jaar ben ik in de balletzaal te vinden. Klassiek ballet, jazz en modern zijn de dansen die ik nu beoefen. Ook speel ik al sinds mijn 10de piano, wat ik nog steeds met plezier doe. Mijn grootste hobby is het maken van mooie nieuwe herinneringen met onder andere mijn ouders, familie en mijn beste vrienden.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben iemand die verantwoordelijkheid durft te nemen. Al lijk ik soms wat afwachtend, ik ben wel iemand die initiatief durft te tonen. Leergierig als ik ben, ga ik graag nieuwe avonturen aan. Wat mij uniek maakt is dat ik erg goed bij mijzelf kan blijven. What you see is what you get.