Nikki
van Laar

Wie?
Hoi! Mijn naam is Nikki van Laar, ik ben net 19 geworden. Ik woon in een klein dorpje in Brabant genaamd Waspik en studeer Ruimtelijke Vormgeving in Tilburg op De Rooi Pannen. Op vrijdag en zaterdag werk ik bij Shoeby Fashion en verzorg ik de Social Media. Sinds zondag 28 maart mag ik mijzelf de nieuwe Miss Teen of Noord-Brabant 2020/21 noemen.

Winning Moment?
De tranen sprongen in mijn ogen van blijdschap toen ik onze straat herkende op de livestream. Ik kon het niet geloven en wist niet meer wat ik moest zeggen. Mijn familie was superblij voor mij. Ik heb er afgelopen jaar alles aan gedaan om de titel te winnen en als het dan lukt geeft dat een geweldig gevoel. Ik ben super gelukkig en uiteraard heel trots.

Doel Missverkiezing?
Voordat ik deelnam aan Miss Beauty of Noord-Brabant was ik een stil en onzeker meisje. Dankzij dit traject ben ik geworden wie ik nu ben, een zelfverzekerde jonge vrouw. Dit heb ik bereikt door steeds mijn grenzen te verleggen en zo te groeien als persoon. Ik voel mij nu heel gelukkig. Met deze kennis en ervaring wil ik jonge tieners inspireren tijdens het Miss Beauty of The Netherlands traject.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het gezellig om samen met een vriendin te winkelen en een terrasje te pakken. Daarnaast vind ik het ook leuk om naar concerten te gaan en te dansen op de muziek tot in de later uurtjes. Om in vorm te blijven doe ik aan boot- en crosscamp, bergbeklimmen en vind ik het heerlijk om te skiën.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is mijn Brabantse gezelligheid. Ik ben iemand die van elke dag een feestje maakt. Familie en vrienden zijn voor mij heel belangrijk. Verder vind ik integriteit, normen en waarden belangrijk. Als laatste probeer ik gewoon met beide benen op de grond te blijven staan en van het leven te genieten.

Leuk feitje?
Wat eigenlijk niemand weet is dat ik van alle markten thuis ben. Zo werk ik als personal shopper in een fashion store. Daarnaast kun je mij in de zomer vinden op het terras als serveerster. In de vakantieperiode help ik ouderen bij het schoonmaken van hun huis.