Jill
van de Wiel

Wie?
Mijn naam is Jill van de Wiel, 17 jaar oud en ben geboren in Drunen. Ik zit in het eerste jaar van de studie International business op de Avans in Den Bosch.

Winning Moment?
Toen ik op het podium mijn naam hoorde en Miss Teen of Noord-Brabant 2022 werd kon ik het echt niet geloven! Ik schoot vol met tranen van blijdschap.

Doel Missverkiezing?
Nu ik deze prachtige titel heb wil ik aan mensen laten zien dat jou beperkingen jou niet moeten tegenhouden van de dingen die JIJ leuk vind! Heel veel mensen op de wereld hebben dyslexie, waaronder ikzelf. Je wordt vaak uitgelachen als je teksten verkeerd voorleest of iets verkeerd uitspreek. Ook denken mensen vaak dat je een minder hoog IQ hebt als je dyslexie hebt. Hier wordt je alleen maar meer en meer onzeker van, daardoor probeer je dingen zoals lezen en praten voor groepen mensen, maar ook talen leren vaak te vermeiden! Ik wil laten zien dat JOU beperkingen je niet moeten weerhouden van je passie! Ondanks mijn dyslexie doe ik een Engels talige studie, ben ik Spaans gaan leren en ben ik Miss Teen of Noord-Brabant 2022!

Happy moment?
Ik word het meest blij van lekker eten samen mijn mijn familie en vrienden!

Bucketlist?
Op mijn bucket list staat om de hele wereld rond te reizen.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mijzelf is dat ik heel erg hou van koken en bakken!