Josephine
Onderdonck

Wie?
Mijn naam is Josephine Onderdonck, ik ben 18 jaar oud en ben woonachtig in Prinsenbeek. Momenteel zit ik in het laatste jaar van de havo en verder werk ik met veel plezier in de horeca, onder andere bij NAC Breda.

Winning Moment?
Toen mijn naam werd genoemd als Miss Teen of Noord-Brabant 2019, kon ik het in eerste instantie echt niet geloven, ik stapte naar achteren, met mijn handen voor mijn mond, vol ongeloof. Het is echt een onbeschrijfelijk gevoel, het duurde dan ook een paar dagen totdat ik het besef kreeg, dat ik daadwerkelijk had gewonnen.

Doel Missverkiezing?
Wat ik wil bereiken met het meedoen aan deze verkiezing, is mensen inspireren door alles uit het leven te halen. Ik had een aantal jaar geleden nooit gedacht, dat ik hier aan mee zou kunnen doen, omdat ik toen een aantal maanden in het ziekenhuis heb gelegen en mijn leven er op dat moment totaal anders uit zag. Ik ben zeer blij en dankbaar dat ik hier nu aan mee kan en mag doen en hoop hiermee een voorbeeld te zijn voor andere jongeren.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik graag, ga ik naar het strand, bezoek ik mijn familie, doe ik leuke dingen met mijn vrienden en houd ik van koken. Daarnaast vind ik het leuk om te hockeyen, ik heb namelijk 12 jaar op hockey gezeten.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is mijn bos met krullen, hiermee heb ik diverse looks en kan ik veel stylen hebben. Verder ben ik heel positief ingesteld, dit helpt mij bij vaak bij tegenslagen. Daarnaast ben ik oplossingsgericht en ga ik door waar anderen stoppen.

Leuk feitje?
Een leuk feitje van mij is dat ik goed accenten kan nadoen, maar mijn specialiteiten zijn toch echt Amsterdams en Vlaams.