Melissa
Scherpen

Leeftijd
18 jaar (1997)

Titel
Miss Teen of The Netherlands 2015

Woonplaats
Emmen

Stel jezelf in het kort voor
Mijn naam is Melissa Scherpen en ik ben 18 jaar oud. Ik ben artiest/zangeres van de meidenband TRIPLE.  Ook doe ik modellenwerk (promotiewerk) bij Star*L-models en ben ik stuntvrouw op een Panigale 899 bij Ducati stuntrijder Jeremy Vonk. Afgelopen schooljaar ben ik gestart met de opleiding doktersassistente, hier ben ik nu mee gestopt en in augustus 2016 ga ik beginnen aan een nieuwe opleiding in Amsterdam.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Teen of the Netherlands 2015 ervaren?
Als ik terug kijk naar de afgelopen periode dan heb ik echt een ontzettend leuke tijd gehad met de meiden maar ook met de organisatie, daarnaast ook zo veel geleerd, ik kwam op de casting dag als een vrij onzeker meisje en nu ik naar mezelf kijk na al die ervaringen zie je hoe ik mijzelf heb ontwikkeld naar een zelfstandige en zelfverzekerde vrouw. Je mag jezelf zijn altijd en overal en bij deze verkiezing en organisatie voelde ik me zo thuis, dat was echt fijn!  Naast het feit dat je veel  mensen leert kennen en deuren voor je open gaan, maak je ook nieuwe vriendinnen. Ik raad echt alle meiden aan, om aan dit avontuur mee te doen. Voor mij is dit een ervaring die ik mijn hele leven zal bijhouden en met trots !

Had jij al ervaring als miss/model?
In 2014 heb ik mee mogen doen aan de lokale verkiezing namelijk : Miss Emmen! Hier ben ik geëindigd op de 3e plaats. Met modellenwerk heb ik redelijk wat ervaring, momenteel ben ik model bij modellenbureau Star*L-Models, Model bij Fashion winkel “Paris2Day” en bij Fashion winkel “I Must Have It” en Model bij Fashion shop “ATBTEES”. In 2014 stond ik met nog 11 meiden (uit elke provincie 1 meid) in magazine de FLAIR gestaan. En vind ik het ontzettend leuk om shoots te doen.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Natuurlijk ga ik mijn familie missen als ik aantal weken in Maleisië verblijf voor mijn internationaal avontuur, want met kerst en oud&nieuw zit ik voor het eerst zonder mijn familie !! Dat is wel even wennen, maar we gaan zeker even facetimen om elkaar een Happy New year te wensen. Verder zijn we daar  denk ik zo ontzettend druk bezig, dat je niet eens de kans krijgt om de thuisbasis te missen, maar elke avond een berichtje naar mijn moeder is wel even fijn!

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Tompoezen !!! Daar mag je mij midden in de nacht voor wakker maken, zelfs de ochtend van de grote Finale heb ik lekker een tompoes op gesmikkeld.