Lotte van der Zee

Leeftijd 17 jaar Titel Miss Teen of The Netherlands 2016 Woonplaats Enschede (Overijssel) Stel jezelf in het kort voor Mijn naam is Lotte van der Zee ik ben 17 jaar oud en kom uit het mooie Enschede. Hier beleef ik veel leuke dingen in het dagelijkse leven met mijn vrienden. Mijn kroon ruil ik ‘soms’ in voor mijn hockey helm. Hockeyen is iets wat ik graag doe bij de vereniging EHV (Enschedese Hockey Vereniging) hockeyen en training geven is helemaal mijn ding. Ook doe ik modellen werk en soms promotiewerk. Sinds kort ben ik begonnen met de opleiding Schoonheids & Wellness. En natuurlijk niet te vergeten wat op dit moment heel belangrijk is in mijn leven, mijn Miss Teen of the Netherlands titel waar ik natuurlijk heel erg trots op ben. Hoe heb je de missverkiezing Miss Teen of The Netherlands 2016 ervaren? In een woord kan ik het niet omschrijven hoe leuk, super, geweldig, leerzaam ik het vind. De organisatie had alles echt heel erg goed geregeld en de meiden waar ik dit avontuur mee heb mogen delen zijn allemaal mijn vriendinnen geworden. Wat was het eerste wat jij deed toen je de titel won? Ik ben naar alle meiden toe gegaan waar ik ook heel erg trots op ben, want we hebben het met z’n allen gedaan en natuurlijk naar mijn familie die mij hebben mij in alles gesteund naar deze finale toe. Had jij al ervaring als miss/model? Ik heb ooit wel een foto-shoot gedaan maar met de missverkiezing heb ik het meeste geleerd en heb ik mij veel kunnen ontwikkelen. Wat ga je het meest missen tijdens jouw internationaal avontuur? Mijn familie en vrienden die er dan niet bij zijn maar gelukkig bestaat er internet en kunnen ze online kijken en met deze gedachte is het voldoende dan voelt het of ze er alsnog een beetje bij zijn Waar mogen wij jou nachts voor wakker maken? Eemh, dat vind ik een moeilijke vraag maar je kan mij in de nacht altijd wakker maken voor een schaal nacho’s met kaas of vanille ijs met chocolade saus (niet de beste dingen om te eten maar wel erg lekker!). Wat is jou ambitie voor over 5 jaar? Mijn diploma van school halen, bij de missverkiezing er alles uithalen wat er in zit (misschien nog wel een keer internationaal), een mooi portfolio voor modellenwerk, een rugzak mooie ervaringen die ik tot nu allemaal al heb mogen krijgen en natuurlijk gelukkig en veel gezondheid met alle mensen die ik lief heb.