Demi
Taverne

Wie?
Mijn naam is Demi Taverne, ik woon in De Meern dat is een plaatst dicht bij Utrecht stad, ik ben 16 jaar oud en heb net mijn examens gedaan op VMBO Kader ik hoop op 12 juni 2019 te horen dat ik geslaagd ben. Daarna ga ik de pedagogische opleiding niveau 4 volgen, ik wil graag met kleine kinderen werken op een kinderdagverblijf of eventueel zelf een eigen kinderdag verblijf beginnen.

Winning Moment?
Ik was zo blij dat ik de titel miss teen of Utrecht gewonnen had, maar ik geloofde het zelf echt niet. er waren heel veel lieve vrienden en familie komen kijken, toen de show voorbij was heb ik nog even staan praten met de knappe missen van 2018 en toen zo snel mogelijk naar mijn familie. Ik was heel blij ik kon niet stoppen met lachen, maar toen ik bij mijn familie aan kwam was iedereen in tranen ze waren zo trots op mij. Mijn vader kon er helaas niet bij zijn maar ik heb hem gelijk gefacetimed het 1ste wat ik zei was papa ik ben niet mislukt ik ben een echte miss nu, hahaha ik kan er nog steeds om blijven lachen want het afgelopen traject van Miss Teen of Utrecht heb ik niks anders gehoord dan: misslukt, misspoes, misschien, hij zette voor alles het woord miss.

Doel Missverkiezing?
Mijn doel deze missverkiezing is mij vooral zelfverzekerder te voelen en dat ik gewoon mag zijn wie ik ben. Dit geld trouwens voor iedereen want iedereen is uniek, bijzonder en zeker perfect als je maar jezelf bent.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag op stal bij mijn paard ook dans ik graag en ben ik vaak te vinden in de stad om lekker te winkelen. Ik hou ook heel er van pyjama dagen gewoon lekker de hele dag in pyjama films kijken en lekker eten (is dat gek? Nee toch..)

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik altijd lief ben tegen iedereen en het positieve van alles kan in zien.

Leuk feitje?
Ik ben een echt meisje meisje al sinds ik geboren ben, ik hou van roze en hoe meer glitters hoe beter. Mijn bijnaam is overal prinses.