Noa
Passon

Wie?
Hallo iedereen! Ik ben Noa Passon ik ben 15 jaar en ik woon in Huis ter Heide. Ik zit momenteel in de 3de klas van havo op een middelbare school in Amersfoort.

Winning Moment?
Het eerste wat ik heb gedaan is natuurlijk heel erg genieten en een beetje bijkomen van de schrik, toen ik mijn naam hoorde kwam er een ontlading van opluchting en blijdschap omdat ik gewoon niet kon geloven dat ik de nieuwe Miss Teen of Utrecht was. Het eerste wat ik tegen mijn moeder zei was: “Het voelt alsof ik droom.” En dat was ook zo. Eenmaal bij mijn vrienden en familie heb ik iedereen omhelst, En natuurlijk ben ik met iedereen op de foto gegaan. Daarna heb ik alle super lieve berichtjes mogen beantwoorden en het onwijs leuke nieuws mogen delen op sociale media!

Doel deelname Miss Teen of the Netherlands?
Het doel wat ik wil bereiken is ten eerste heel erg mijn best doen! Ik wil echt alles geven wat ik in mij heb om te laten zien dat het mij kan lukken om de nieuwe Miss Teen of the Netherlands te worden. Ten tweede wil ik ook zo veel mogelijk mijn advocacy zo veel mogelijk naar buiten brengen om een voorbeeld te zijn voor anderen. En ofcourse de beste versie van mij zelf laten zien!

Vrije tijd?
Het liefst ik mijn vrije tijd ben ik natuurlijk met mijn familie of vrienden. Soms is het wat lastiger om iedereen te zien omdat een deel van mijn familie in Amerika woont, maar daar is videochatten een geweldige oplossing voor.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik heel erg behulpzaam ben. wanneer je een persoon ziet zonder glimlach, deel dan die van jouw. Het doet niemand pijn om een beetje geluk en blijdschap te delen. Ik zie mijzelf ook als een echte doorzetter, als ik een kans krijg ga ik er ook echt 100% voor. Hoe donker het ook lijkt, er gaat altijd weer een lichtje schijnen. Your real beauty is on the inside, so let it show!

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik een tweelingbroer heb, maar we lijken alleen totaal niet op elkaar. Wat ook leuk is om te weten is dat ik heel creatief ben, al sinds ik dingen vast kon pakken zat ik al met kleurpotloden en een blaadje. Ik kon mijn creatieve gedachten niet meer bij mij houden. En soms nog steeds niet! Daarom lijk het mij ook heel leuk om later de kant van fashion designer op te gaan, zodat ik mijn creativiteit ook kan delen met anderen.