Floortje
Timmer

Wie?
Mijn naam is Floortje Timmer en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Houten, provincie Utrecht. Ik volg een opleiding tot allround schoonheidsspecialiste in Utrecht. Mijn grootste hobby is hockey, dit doe ik al meer dan 10 jaar!

Winning Moment?
Toen ik mijn naam hoorde kon ik het gewoon niet geloven. Ik had nooit kunnen dromen dat mijn naam genoemd zou worden. Ik was echt ZO blij dat ik niet eens meer door had dat ik op een podium stond met publiek in de zaal. Alle spanning van de show viel dan ook gelijk weg! Het ontvangen van de sjerp en de kroon voelde heel onwerkelijk. Hierna heb ik meteen alle lieve meiden geknuffeld waarmee ik dit mooie avontuur heb beleefd!

Doel deelname Miss Teen of the Netherlands?
Ik besef me heel goed dat het mee mogen doen aan het Miss Beauty avontuur, me heel veel kan brengen. Ik zie het als een grote kans om mezelf nog verder te ontwikkelen en mezelf nog beter te leren kennen. Ik hoop ontzettend veel te leren van alle nieuwe indrukken, ervaringen en mensen die op mijn pad gaan komen. Ook hoop ik dat ik mooie vriendschappen kan opbouwen met de andere meiden, ik ben heel dankbaar dat we met het traject van Utrecht een super gezellige groep meiden hadden. Wij hebben elkaar echt overal doorheen geholpen!

Mijn kernboodschap is dat je niet perfect hoeft te zijn om mooi te zijn! De bewustwording dat wat je ziet op social media niet altijd een realistisch beeld is van de werkelijkheid. Ik wil graag aan mensen laten zien dat ‘perfect’ zijn niet bestaat en dat de ongefilterde werkelijkheid meer gedeeld mag worden. Beauty begins the moment you deside to be yourself!

Happy moments?
Als de zon schijnt, met gezellige lieve mensen op me heen, op een goed feestje. Zien dat de mensen waarom ik geef gelukkig zijn!

Bucketlist?
Ik heb het geluk dat ik al op best veel mooie plekken op de wereld ben geweest. Nummer 1 op mijn bucketlist zal dan ook altijd reizen blijven staan. Er is nog zoveel moois te ontdekken!

Leuk feitje?
ik doe al meer dan 10 jaar aan hockey!