Lotte
van Mispelaar

Wie?
Ik ben Lotte van Mispelaar, ik ben 18 jaar oud. Ik woon Amersfoort, provincie Utrecht. Ik zit in mijn laatste jaar, op MBO Amersfoort en volg daar de sprint opleiding junior assistent accountant. Verder werk ik in het weekend in de Horeca bij een Crêperie als bediende.

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik Miss Teen of Utrecht was geloofde ik het gewoon niet. Ik heb er natuurlijk negen maanden naartoe gewerkt, door geld in te zamelen en stemmen op te halen. Ik keek de finale met mijn familie en schoonfamilie. Toen de top 3 bekend werd gemaakt is mijn naam als laatste opgenoemd, terwijl ik de moed eigenlijk al had opgegeven. Nadat ik het een beetje had laten bezinken ben ik naar mijn zus gegaan die aan het werk was en het heel jammer vond dat ze er niet bij kon zijn. Het besef kwam 2 weken later toen ik de kroon en sjerp in ontvangst nam.

Doel Missverkiezing?
met het winnen van deze titel, zou ik graag mezelf willen ontwikkelen en mijn onzekerheden aan de kant zetten. Ik hoop dat mij dit helpt om de stap van een meisje naar een vrouw te zetten. Ook zou ik graag mijn kernboodschappen duidelijk willen overbrengen. Je moet natuurlijk eerst jezelf leren kennen voordat je kan worden wie je wilt zijn en dat je zelfontwikkeling nooit stopt. Ieder persoon heeft iets speciaals en ik wil jonge meiden laten zien dat als je echt in jezelf gelooft alles mogelijk is.

Vrije tijd?
Door corona heb ik veel vrije tijd, wat ik normaal niet zou hebben. Ik train twee keer per week in de dansschool en probeer ook nog regelmatig naar de sportschool te gaan om mijn spieren meer te trainen. Met dansen heb ik twee keer per maand een wedstijd in het weekend wat door heel het land kan plaatsvinden. Naast mijn 5 daagse opleiding werk ik met veel plezier in de Horeca, in een lunchroom. In de vrije tijd die ik dan nog heb probeer ik veel met familie en vrienden te doen!

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik zo veel mogelijk positiviteit wil uitstralen. Als jij andere helpt of aanmoedigt dan zul je zelf ook die positiviteit terug krijgen op welke manier dan ook. Ik help graag met de kennis en ervaring die ik heb. Verder geef ik nooit op, als ik iets voor ogen heb ga er met de volle honderd procent voor. Wat mijn uiterlijk uniek maakt is mijn pony en mijn lange benen.

Leuk feitje?
Ik dans al vanaf mijn derde. In 2017 ben ik met mijn team Nederlands kampioen, Europees kampioen  en tweede van de wereld geworden! In 2019 zijn we weer Nederlands kampioen geworden en derde van Europa.