Jeske
van Trigt

Wie?
Ik ben Jeske van Trigt, 18 jaar oud en ik studeer Media, Informatie & Communicatie aan de hogeschool van Amsterdam. Ik werk bij kledingwinkel The Sting in Nieuwegein. Daarnaast ben ik graag met mijn vriendinnen en ben ik gek op dieren.

Winning Moment?
Ik kon het gewoon niet geloven! Ik was blij, trots en emotioneel tegelijkertijd. De provinciale verkiezing was al zo’n geweldige  ervaring. Ik ben super gemotiveerd en dankbaar voor deze kans en ik ben trots dat ik Utrecht mag vertegenwoordigen op de nationale finale.

Doel Missverkiezing?
Ik hoop een voorbeeld te kunnen zijn voor anderen. Mijn motto is “always stay true to who you really are”. Enkele jaren geleden had ik nooit verwacht dat ik dit zou durven en kijk waar ik nu sta.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om met mijn vrienden en familie te zijn. Ook ben ik zeker vier keer in de week in de sportschool te vinden. Ik hou van lekker eten, maar ik vind het wel belangrijk om goed in mijn vel te zitten.

Wat maakt jou uniek?
Ik ben een eerlijk, positief en doorzettend persoon. Je kunt altijd bij mij terecht voor een goed gesprek, maar ook om samen mee in een deuk te liggen. Ik vind het belangrijk dat iedereen elkaar respecteert zoals hij of zij is.

Leuk feitje?
Ik ben een keer Nederlands kampioen geweest met dansen.