Amy
Kalisvaart

Wie?
Hoi, ik ben Amy Kalisvaart! Ik ben 15 jaar oud en kom uit Zeeland. Ik woon in het mooie plaatsje Kwadendamme! Ik zit op school in Goes op het Ostrea Lyceum in 3 VWO. Daarnaast werk ik als receptioniste bij een super leuke camping!

Winning Moment?
Toen ik hoorde dat ik Miss Teen of Zeeland was ben ik daarna gelijk naar alle meiden gegaan waar ik dat mooie traject mee had doorgemaakt! Ze zijn namelijk allemaal mijn vriendinnen geworden! Daarnaast ben ik naar de organisatie gegaan om hun te bedanken voor de mooie ervaring! Ik ben natuurlijk ook gelijk naar mijn familie en vrienden gegaan om het met hun daarna te gaan vieren!

Doel Missverkiezing?
Ik wil graag met mijn deelname aan Miss Beauty of the Netherlands mensen gaan inspireren. Mijn boodschap is namelijk ook dat iedereen zichzelf moet kunnen zijn! Iedereen is goed en mooi op zijn eigen manier! Dat wil ik duidelijk gaan maken met mijn deelname aan Miss Teen of the Netherlands!

Happy moment?
Ik word het meest blij van mijn vrienden en familie. Gezellig met mijn vrienden of familie opstap gaan en leuke herinneringen maken samen is waar ik het meest blij van word!

Bucketlist?
Later zou ik heel graag veel willen reizen! Naar grote steden gaan om de mooiste plekken te bezoeken lijkt mij geweldig! Daarnaast is een grote droom van mij om modellenwerk te doen en misschien wel overal op de wereld mensen hiermee kunnen inspireren!

Leuk feitje?
Nog een leuk feitje over mij: Ik sport heel graag! Ik voetbal 5 keer in de week, waarvan er 4 trainingen zijn en 1 wedstrijd! Ik train namelijk 2 keer per week met de jongens mee en 2 keer met de meiden!