Demi
Lokker

Wie?
Mijn naam is Demi Lokker en ben 18 jaar. Ik ben geboren en getogen in Zeeland (Middelburg) en woon in Nieuw- en Sint Joosland samen met mijn broer en ouders. Momenteel zit ik in mijn examenjaar van de opleiding (junior) Accountmanager. Hierna wil ik de studie toegepaste psychologie gaan volgen, zodat ik hopelijk later mensen kan helpen met psychische problemen (onder andere depressies). Doordeweeks ga ik naar school/stage en in het weekend werk ik in de horeca in de bediening.

Winning Moment?
Toen ik thuis kwam na de finale van Miss Teen of Zeeland 2023, kon ik nog steeds niet beseffen dat ik daadwerkelijk deze titel en Miss Charity of Zeeland 2023 heb mogen ontvangen. Ik ben gelijk naar de sportschool gegaan met een vriend van mij om na een drukke en intensieve dag even mijn hoofd leeg te maken. Vervolgens ben ik nog even naar de stad gegaan om na te genieten van de geweldige avond die ik heb gehad met alle meiden van het traject van Zeeland.

Doel Missverkiezing?
Door mee te doen met deze verkiezing, wil ik graag mijzelf beter leren kennen,
ontwikkelen, mijn onzekerheden uit de weg gaan en overbrengen dat het belangrijk is om bij jezelf te blijven. Je moet doen wat jezelf wilt, ongeacht wat andere mensen ervan vinden of zeggen. Je bent mooi zoals je bent. Wees blij met de persoon wie je bent. Dat wil ik ook overbrengen aan jongeren en mensen om mij heen. Iedereen heeft wel een talent waar hij/zij goed in is. Dat moet je koesteren, blij mee zijn en gebruiken om doelen mee te bereiken. Daarom ben ik ook blij dat ik de mogelijkheid heb gekregen om hier aan deel te nemen. Als belangrijkste wil ik ervoor zorgen dat meer mensen bewust worden van het feit dat niet iedereen gelukkig is en er ook mensen zijn die worstelen met hunzelf. De mentale welzijn van de mens staat bij mij voorop en daar wil ik mij ook voor inzetten. Het komt teveel voor dat mensen een einde maken aan hun leven, omdat ze niet uit hun depressie konden komen. Natuurlijk valt dat nooit helemaal op te lossen, maar ik wil graag een verschil maken voor de mensen die tegen deze gedachtes willen vechten.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om naar de sportschool te gaan, om mijn hoofd leeg te maken en om lekker actief bezig te zijn. Ook spreek ik graag met vrienden af; een terrasje pakken, rondje rijden om bij te kletsen of gezellig uitgaan. Na een lange dag, is het ook wel eens fijn om lekker te chillen op de bank en even tot mezelf te komen.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik altijd mijzelf blijf, mensen altijd wil helpen en graag klaar sta voor vrienden en familie om mij heen. Ook probeer ik altijd positief te blijven tegenover andere mensen. Ik sta overal heel nuchter in en zie wel waar ik terecht kom.

Leuk feitje?
Een leuk feitje van mij is dat ik in 2017 Nederlands kampioen schoolvoetbal ben geworden met groep 5/6.