Rebecca
Zuidweg

Wie?
Ik ben Rebecca Zuidweg, ik kom uit Goes ik ben 15 jaar jong en zit op het Ostrea lyceum in Goes!

Winning Moment?
Toen ik de titel Miss Teen of Zeeland 2019 won voelde het zo onwerkelijk. Gewoon echt een droom die uit kwam! Het eerste wat ik heb gedaan is het vieren met mijn gezin en taart.

Doel Missverkiezing?
Ik wil Nederland en de rest van Europa en uiteindelijk de wereld inspireren en motiveren dat je altijd je dromen kan waar maken hoe zwaar je tegenslagen ook zijn! Never give up your dreams!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om lekker te shoppen of met uiterlijke verzorging bezig te zijn, verder vind ik het gewoon gezellig met mijn vriendinnen.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is vooral hoe ik mezelf over negativiteit heen kan zetten, ik heb mijn anorexia en depressie overwonnen waardoor ik mensen rond mij kan motiveren om nooit op te geven ook al lijkt het onmogelijk! Je leeft niet één keer je leeft elke dag! Dit maakt mij een power vrouw, mentaal ben ik heel sterk geworden en laat nooit mijn doelen los. Ook straal ik nu meer dan ooit.

Leuk feitje?
Een grappig feitje over mij is dat ik altijd mee huil met anderen en mijn sleutel bos echt 3 kilo weegt en er hangt maar 3 echte sleutels aan, ik heb misschien een kleine verslaving aan sleutel hangers.