Katiana
Loukisas

Wie?
Hallo allemaal ik ben Katiana Loukisas, ben 17 jaar en ik woon in Goes! Ik zit op de Havo en werk bij Body Action Goes als een dansdocent.

Winning Moment?
Toen ik mijn naam hoorde tijdens de finale van Miss Teen of Zeeland weet ik niet wat er door mij heen ging! Ik was zo blij! Ik kon gewoon niet meer praten, er waren zo veel emoties die door mij heen gingen. Alles ging zo snel, het leek wel een droom!

Doel Missverkiezing?
Als half Griekse en half Nederlandse weet ik hoe het is om gediscrimineerd te worden, met deze verkiezing wil ik laten zien dat het niet uitmaakt waar je vandaan komt of wat voor nationaliteit hebt, het gaat erom hoe je van binnen bent. We zijn tenslotte allemaal wereld-burgers, niks meer en niks minder.

Vrije tijd?
DANSEN! Dansen doe ik het allerliefst en natuurlijk afspreken met vrienden of zwemmen.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij uniek maakt is dat ik 3-talig ben opgevoed. Hierdoor heb ik niet alleen 3 talen leren spreken, maar heb ik ook het goede van 3 culturen meegekregen. Ook kan iedereen altijd bij mij terecht! Je kan mij altijd bellen voor steun of hulp. Zelfs diep in de nacht!

Leuk feitje?
Ik ben best wel onhandig en ben DOL op sushi! Ik heb 11,5 jaar in Griekenland gewoond!