Yazzmine
van Goozen

Wie?
Ik ben Yazzmine en ik ben 17 jaar. Ik woon in Oegstgeest en doe momenteel 4 havo.

Winning Moment?
Toen ik te hoorde dat ik had gewonnen was ik echt super blij en kon ik mijn oren eigenlijk niet geloven. Toen ik de kans kreeg heb ik ook meteen met mijn familie en vrienden geknuffeld omdat ik het zonder hun steun nooit had gehaald.

Doel Missverkiezing?
Ik zou graag willen dat onzekere meiden zich zekerder gaan voelen en meer van zichzelf gaan houden en dat je geen perfect lichaam nodig hebt zoals de maatschappij zegt dat je nodig hebt om van je zelf te houden. Dit is iets wat ik zelf door mijn deelnamen aan Miss Beauty of Zuid-Holland heb geleerd.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd sport ik graag en doe ik graag leuke dingen met vriendinnen.

Wat maakt jou uniek?
Ik denk dat mijn sterke karakter, grote doorzettingsvermogen en open denkwijze mij uniek maakt.

Leuk feitje?
Naast zelf voetballen geef ik ook 2 dagen per week training aan een meisjes (t/m 11 jaar) voetbal team wat ik echt heel erg leuk vind.