Uloma
Onyemma

Wie?
Hi, ik ben Chris Uloma Onyemma (17), maar mijn roepnaam is Uloma. Ik woon in Rotterdam-Zuid. Momenteel studeer ik Creative business op de BUAS in Breda.

Winning Moment?
Toen ik de titel had gewonnen, kon ik het eerst niet geloven. Ik was zo ontzettend trots op mezelf en de meiden van Zuidholland. Vandaar dat ik daarom ook als eerst met wat meisjes heb gepraat en er een aantal aangemoedigd om voor hun doel te gaan. Vervolgens kon ik het me niet langer inhouden en heb ik iedereen op social media en op school verteld dat ik mezelf Miss teen of Zuid-Holland mag noemen.

Doel Missverkiezing?
Fear ends where faith begins. ß mijn levensmotto. Aan het begin van het Zuid-Hollandse traject was ik zeer bang. Ik dacht dat ik het zou verprutsen, pas toen ik in mezelf begon te geloven, toen ik begon te geloven dat er eigenlijk niks is om voor bang te zijn in het traject, kon ik van het traject genieten.

Happy moment?
Ik word het meest blij wanneer ik zie dat andere mensen om me heen ook blij zijn. Mensen zien genieten in het leven geeft me altijd een warm gevoel van binnen.

Wat maakt jou uniek?
Wat mij erg uniek maakt is dat ik aardig lang ben, ik denk wel de langste in vergelijking met de andere Miss Teens. Wat mij ook uniek maakt is dat ik door heel het traject altijd mijzelf ben gebleven. Natuurlijk kreeg ik allemaal nieuwe indrukken en leerde ik nieuwe mensen kennen, maar het is mij altijd gelukt om goed te laten zien wie ik ben.

Bucketlist?
Naar de Universiteit gaan (ik zit nu op hbo), de wereld en meer culturen verkennen, meer avonturen beleven.

Leuk feitje?
Ik hou van koken, sporten en nieuwe dingen ontdekken.