Puck
de Vette

Wie?
Mijn naam is Puck de Vette en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Oostvoorne, in de provincie Zuid-Holland. Ik zit momenteel in mijn eindexamenjaar van de Havo.

Winning Moment?
Toen ik de titel Miss Teen of Zuid-Holland won, duurde het even tot dat ik besefte dat het echt waar was. Ik knuffelde al mijn mede-deelnemers en vervolgens mijn vrienden en familie. Toen ik de volgende ochtend wakker werd, dacht ik dat ik had gedroomd, maar toen ik mijn telefoon opende en al die lieve felicitaties las, wist ik dat het echt gebeurd was.

Doel missverkiezing?
Ik ben me ervan bewust dat ik deel uitmaak van een geweldige kans om mijzelf te ontwikkelen en beter te leren kennen door mee te doen aan het Miss Teen avontuur. Ik verheug me op alle nieuwe indrukken, ervaringen en mensen die ik ga ontmoeten. Bovendien hoop ik ook dat ik nog meer mooie vriendschappen kan opbouwen. Door mee te doen aan dit traject leer ik mijzelf of verschillende manieren presenteren. Jezelf kunnen presenteren is in vrijwel ieder beroep van belang maar uiteindelijk lijkt het mij geweldig om presentatrice worden!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om gezellig met vriendinnen op het terras te zitten. Op feestjes ben ik graag de dj en zorg ervoor dat iedereen het naar zijn//haar zin heeft! Op mijn derde jaar mocht ik op ballet en van dansen word ik nog steeds heel blij! Ik vind het leuk om aandacht te besteden aan mij uiterlijk door het zoeken naar matchende outfits, make-up en haar. Ook anderen style ik graag!

Wat maakt jou uniek?
Ik draag graag de boodschap uit dat je niet perfect hoeft te zijn om mooi te zijn en dat wat je op social media ziet niet altijd een realistisch beeld is van de werkelijkheid. Ik wil graag laten zien dat niemand perfect is. We moeten niet proberen deze imperfecties te verbergen, maar juist omarmen. Iedereen is uniek!