Anna
de Lange

Wie?
Mijn naam is Anna de Lange, ik ben 17 jaar oud en woon in Barendrecht. Ik zit nu in havo 5 en ga bijna examen doen!

Winning Moment?
Toen ik de titel ´Miss Teen Of Zuid-Holland´ won was ik echt in schok, het duurde ook even voordat ik het echt geloofde.

Doel Missverkiezing?
k vind het heel echt belangrijk dat ik mij ontwikkel als persoon door mee te doen aan deze verkiezing, dat ik nog sterker
en zelfverzekerder in mijn schoenen ga staan.

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd hou ik er erg van om met mijn vriendinnen leuke dingen te doen, ook hou ik van shoppen en ook gewoon lekker thuis Netflixen 😉

Wat maakt jou uniek?
Wat mij erg uniek maakt is dat ik aardig lang ben, ik denk wel de langste in vergelijking met de andere Miss Teens. Wat mij ook uniek maakt is dat ik door heel het traject altijd mijzelf ben gebleven. Natuurlijk kreeg ik allemaal nieuwe indrukken en leerde ik nieuwe mensen kennen, maar het is mij altijd gelukt om goed te laten zien wie ik ben.

Leuk feitje?
Een leuk feitje over mij is dat ik hou van het opruimen en organiseren van dingen, misschien ben ik daardoor ook wel een beetje een perfectionist!