Phaydra
Saenen

Titel
Miss Teen of the Netherlands 2017

Leeftijd
18 Jaar

Woonplaats
Arnhem (Gelderland)

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Phaydra Saenen, ik ben 18 jaar oud en studeer aan de Artiest Dans opleiding aan het Rijn IJssel in Arnhem. Naast mijn opleiding werk ik als caissière bij de Albert Heijn. Verder zou ik mezelf omschrijven als een nuchtere, spontane meid die positief in het leven staat en weet wat ze wilt.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2017 ervaren?
Ik heb de missverkiezing ervaren als een leerzame periode die ik nooit meer vergeten zal. Tijdens het traject heb ik ontzettend veel geleerd. Een van die dingen is hoe ik mezelf het beste kan presenteren op het podium, maar ook op social media. Daarnaast heb ik een super leuke tijd gehad met alle meiden, waaruit mooie vriendschappen zijn ontstaan. Door alles wat ik heb geleerd tijdens het traject ben ik zelfverzekerder en volwassener geworden.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
De dag nadat ik gekroond werd als Miss Teen of the Netherlands stond mijn telefoon roodgloeiend en werd ik al snel benaderd door verschillende kranten en radiozenders, om mijn verhaal te doen over het hele avontuur. Dit was het eerste wat ik deed toen ik wakker werd als winnares. Nadat heel Nederland op de hoogte was van mijn overwinning kon ik het eindelijk samen met mijn familie en vrienden vieren.

Had jij al ervaring als miss/model?
Voordat ik aan dit hele avontuur begon had ik nog niet echt ervaring als model of als miss. Voorheen had ik wel eens een fotoshoot gedaan natuurlijk, maar veel meer dan dat was het niet. Daarom koos ik er ook voor om dit avontuur aan te gaan, omdat ik het als een nieuwe uitdaging zag.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Ik denk dat ik alle knuffelsessies met mijn hondje, Cooper het meest zal gaan missen zodra ik in Amerika zit. Natuurlijk zal ik de warmte van mijn vrienden en familie ook ontzettend gaan missen. Ik ben eerder nog nooit zo ver van hun weg geweest, iets wat ik dus nog best spannend vind.

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Het liefst word ik natuurlijk niet wakker gemaakt s ’nachts, maar als ik dan echt moet kiezen dan mag je me wakker maken met een ticket naar een tropisch oord. Waar ik samen met mijn vriendinnen een lange tijd lekker kan relaxen en een feestje kan bouwen.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Over 5 jaar ben ik 23 jaar en hoop ik aan het begin te staan van een succesvolle carrière als professioneel danseres. Mijn doel is om in grote producties te mogen dansen met bekende artiesten en daarmee de wereld over te reizen. Daarnaast wil ik ook verder gaan met het modellenwerk en hoop ik over 5 jaar mooie opdrachten te krijgen van grote merken.