Quishantely
Leito

Titel
Miss Teen of the Netherlands 2018

Leeftijd
17

Woonplaats
Rotterdam

Stel jezelf in het kort voor.
Hallo, fijn dat u tijd vrijmaakt om dit kleine stukje over mij te lezen. Ik ben Quishantely Leito, een meisje van 17 jaar die in Rotterdam woont. Ik zit in nu in mijn laatste jaar van de HAVO en in mijn vrije tijd ga ik graag hockeyen of leuke dingen doen met familie en vriendinnen.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2018 ervaren?
Het traject was super leuk en leerzaam. In deze periode heb ik mezelf echt ontwikkeld en ben ik enorm gegroeid. Ik heb de leukste meiden ontmoet van heel Nederland die ik nu mijn vriendinnen kan noemen. Tijdens het traject heb ik veel steun en liefde van mijn familie gekregen waar ik super dankbaar voor ben. Het was gewoon een super ervaring die ik voor geen goud had willen missen.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Ik kon het eerst echt niet geloven dat ik Miss Teen of the Netherlands was geworden! Pas toen ik bij de afterparty aankwam en iedereen me feliciteerde realiseerde ik het. Tijdens de afterparty ging ik het vieren met alle aanwezigen, en de volgende dag kwamen al mijn familieleden en vrienden langs en gingen we gezellig kletsen en filmpjes kijken van de finale.

Had jij al ervaring als miss/model?
Voor het traject van Miss beauty of the Netherlands had ik helemaal geen ervaring qua modellenwerk of missverkiezingen. Ik had weleens fotoshoots gedaan maar dat was allemaal niet echt serieus.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
Wie ik toch wel het meest ga missen is mijn moeder. Dat ik gewoon even met haar kan praten als ik iets heb meegemaakt, of met iets zit. Ook ga ik mijn moeders eten heel erg missen.

Waar mogen we jou s’ nachts voor wakker maken?
Pannenkoeken! Ik kan elke nacht wakker gemaakt worden voor pannenkoeken, dat kan ik echt elke minuut van de dag eten.

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Ik kan natuurlijk niet voorspellen wat ik over 5 jaar doe, want mij beeld daarover veranderd dagelijks. Wel weet ik dat Miss Beauty of the Netherlands een stap is naar mijn uiteindelijke doel, en dat is meedoen aan een Grand Slam miss verkiezing. Ik hoop dat ik dat over vijf jaar heb bereikt. Ook hoop ik dat al mijn dierbaren en ik zelf gezond en gelukkig zijn.