Paul
van der Wal

Met trots presenteren wij in het team van Miss Beauty Of The Netherlands Paul van der Wal. Naast Ryan Sheikrojan en Andjani Triloki zal hij de rol van Beauty Director op zich nemen voor de Miss Teen of the Netherlands categorie. Voor Paul is dit een nieuwe uitdaging in zijn carrière.

Tot nu werkt(e) Paul als Make Up Artist in verschillende richtingen, van beauty advisor voor merken als Chanel en MAC, maar ook als Make Up Artist op internationale catwalk shows. Daarnaast geeft Paul ook alweer een aantal jaar les aan De Visagieschool Internationaal. En wanneer je in de beauty industrie werkt, heb je misschien weleens een column van Paul gelezen in het blad L’Essence. Sinds de editie van 2018 werkt Paul samen met fotograaf Marco ter Beek, Hairdreams kapper Chantal Wiltschut-Verrijzer, en Kimberley IJsbrandij aan de portfolio, portret en full-body foto’s van de missen en dat was een feest!

Paul van der Wal: “Ik verheug me nu al op de samenwerking met Ryan, Andjani alle teamleden van Miss Beauty Of The Netherlands en natuurlijk alle missen en toekomstige missen! Samen gaan we er voor zorgen dat onze missen de beste en mooiste missen zijn in alle categorieën!”