Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2023 | Powered by Hairdreams

Op zaterdag 1 juli 2023 is het zover: het langverwachte Grand Gala van Miss Beauty en Miss Teen of the Netherlands 2023. Opnieuw is de magische 360 circle van Studio 21 in Hilversum de locatie. Met Juvat Westendorp als één van de officiële hosts, wordt het gegarandeerd weer een feestje!

Wie gaan er naar huis met de hoofdtitels Miss Beauty of the Netherlands en Miss Teen of the Netherlands? Zaterdag 1 juli 2023 ! Deze twee hoofdwinnaressen vertegenwoordigen Nederland bij de internationale verkiezingen Miss Earth en Miss Teen International . Aansluitend aan het gala is er een spetterende afterparty in de foyer van Studio 21.

Tijdens dit gala staat natuurlijk ook het goede doel de LINDA.foundation centraal. Vorig jaar reikten de missen gezamenlijk een cheque uit van ruim €108.000. Gaat deze groep hierover heen? Wij zijn onwijs benieuwd naar het bedrag dat zij dit jaar ophalen voor de LINDA.foundation.

Wil jij dit magische spektakel niet missen? Bestel dan nu je tickets voor het Grand Gala van Miss Beauty of the Netherlands 2023!

Dresscode: Gala/Cocktail

Rang 2  : Zitplaats á €47,50 

Entreeticket Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2023.

Met dit ticket heeft u recht op een zitplaats tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2023. (let op deze plaatsen zijn niet geplaceerd. Dit betekent geen vaste plaatsen.)

Rang 1 : Zitplaats inclusief onbeperkt dranken €78,50

Rang 1 ticket Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2023 inclusief dranken & tableseating

Met dit ticket heeft u recht op een rang 1 zitplaats (tableseating met geweldig zicht) tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2023.  Daarnaast  ontvangt u tijdens de show dranken All Inclusive (enkel Hollands gedestilleerd – let op niet geldig tijdens afterparty).

VIP: VIP Seating inclusief dranken en hapjes €109,50

VIP-ticket Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2023

Met dit ticket heeft u recht op een VIP-plaats tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2023 (tableseating met de beste zichtplaatsen). Daarnaast zijn alle drankjes en luxe hapjes inbegrepen gedurende de show (enkel Hollands gedestilleerd – let op niet geldig tijdens afterparty).

Missenticket á €33,50

Entreeticket (voormalig) missen/winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands

Met dit ticket heeft u recht op een Rang 2 zitplaats tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2023 (deze plaatsen zijn niet geplaceerd). Let op: dit ticket is alleen geldig voor voormalig missen/winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands. Toegang wordt verleend op vertoon van dit ticket én jouw Miss Beauty sjerp bij binnenkomst.