GRAND GALA MISS BEAUTY OF THE NETHERLANDS 2024 | POWERED BY HAIRDREAMS

Op zaterdag 6 juli 2024 is het zover: het langverwachte Grand Gala van Miss Beauty en Miss Teen of the Netherlands 2024. Met de viering van tienjarig jubileum belooft het een en al spektakel te worden op het podium. Opnieuw is de magische 360 circle van Studio 21 in Hilversum de locatie. Met Juvat Westendorp als één van de officiële hosts, wordt het gegarandeerd weer een feestje!

Wie gaan er naar huis met de hoofdtitels Miss Beauty of the Netherlands en Miss Teen of the Netherlands? Op zaterdag 6 juli 2024 weten we het. Deze twee hoofdwinnaressen vertegenwoordigen Nederland bij de internationale verkiezingen Miss Earth en Miss Teen International . Aansluitend aan het gala is er een spetterende afterparty in de foyer van Studio 21.

Wil jij dé finale van Miss Beauty of the Netherlands 2024 niet missen? Bestel dan nu je tickets!

Dresscode: Gala/Cocktail

Rang 2  : Zitplaats á €49,50 

Entreeticket Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2024.

Met dit ticket heeft u recht op een zitplaats tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2024. (let op deze plaatsen zijn niet geplaceerd. Dit betekent geen vaste plaatsen.)

Rang 1 : Zitplaats inclusief onbeperkt dranken €82,50

Rang 1 ticket Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2024 inclusief dranken & tableseating

Met dit ticket heeft u recht op een rang 1 zitplaats (tableseating met geweldig zicht) tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2024.  Daarnaast  ontvangt u tijdens de show dranken All Inclusive (enkel Hollands gedestilleerd – let op niet geldig tijdens afterparty).

VIP: VIP Seating inclusief dranken en hapjes €115,00

VIP-ticket Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2024.

Met dit ticket heeft u recht op een VIP-plaats tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2024 (tableseating met de beste zichtplaatsen). Ook zijn alle drankjes en luxe hapjes inbegrepen gedurende de show (enkel Hollands gedestilleerd – let op niet geldig tijdens afterparty).

Missenticket á €35,00

Entreeticket (voormalig) missen/winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands

Met dit ticket heeft u recht op een Rang 2 zitplaats tijdens het grand gala Miss Beauty of the Netherlands 2024 (deze plaatsen zijn niet geplaceerd). Let op: dit ticket is alleen geldig voor voormalig missen/winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands. Toegang wordt verleend op vertoon van dit ticket én jouw Miss Beauty sjerp bij binnenkomst.