Elysha
Pouwels

Titel
Top Model of the Netherlands

Leeftijd
18 jaar

Woonplaats
Hoogezand (Groningen)

Stel jezelf in het kort voor.
Mijn naam is Elysha Pouwels, ik ben 18 jaar oud en kom uit het mooie Hoogezand. Sinds kort ben ik bezig met de studie Facility Management op de Hanzehogeschool Groningen. Ik ben een familiemens en doe daarom graag leuke dingen met familie of vrienden in mijn vrije tijd.

Hoe heb je de missverkiezing Miss Beauty of the Netherlands 2017 ervaren?
Miss Beauty of the Netherlands was voor mij een hele bijzondere ervaring. Ik stapte er als een onzeker meisje in, die geen idee had wat haar te wachten stond. Ik heb deze kans met beide handen aangepakt! Met een hele gezellige groep meiden hebben we een leuke en leerzame tijd gehad. Tijdens het traject ben ik goed begeleid waardoor ik mezelf beter kan presenteren en veel zelfverzekerder ben geworden. Door de missverkiezing ben ik enorm gegroeid als persoon. Daarnaast heb ik er enorm van genoten.

Wat was het eerste wat jij deed toen jij de titel won?
Het eerste wat ik deed toen ik de titel kreeg was glimlachen. Ik was erg trots op mijzelf en kon het niet geloven. Ik heb toen felicitaties in ontvangst genomen en het gevierd tijdens de after party met mijn familie. Ik geniet er nu nog steeds volop van!

Had jij al ervaring als miss/model?
Voordat ik me opgaf voor Miss Beauty of the Netherlands had ik nog geen ervaring als miss of model. Tijdens het traject ben ik begeleid door fotografen en heb ik veel geleerd over hoe ik zelfverzekerder op het podium en voor de camera sta. Dat ga ik zeker mee nemen in de toekomst.

Wie ga je het meest missen tijdens jouw internationale avontuur?
In maart 2018 zal ik in mijn eentje naar het zonnige Grenada vliegen voor Top Model of the World 2018. Het zal de eerste keer zijn dat ik vlieg in mijn eentje. Daarom zal ik tijdens dit internationale avontuur mijn familie en vriend het meest missen, maar ik weet zeker dat zij, zelfs van zo ver weg, mij nog steeds even veel zullen steunen.

Waar mogen we jou snachts voor wakker maken?
Red velvet taart! Zelf gemaakt vind ik ze het aller lekkerst. Ik hou er zo veel van dat ik elke dag wel een puntje zou lusten en ik zou het dan ook zeker niet erg vinden om hiervoor wakker gemaakt te worden!

Wat is jouw ambitie voor over 5 jaar?
Mijn diploma op zak hebben is mijn grootste ambitie. Daarnaast wil ik veel reizen. Tijdens de internationale verkiezing ga ik alles geven en hoop daar dan ook veel ervaring op te doen. Deze ervaring neem ik zeker met me mee in de toekomst. Wie weet welke kansen mij hierna te wachten staan.