Revolution Slider Error: Slider with alias vip not found.
Maybe you mean: 'homepage' or 'aanmelden' or 'contact' or 'agenda' or 'tickets' or 'deelneemsters'

Eigen Viptafel bij de Miss Beauty of the Netherlands Finale in Studio21?

U zult deze avond tot in de puntjes worden verzorgd. Wij verzorgen voor u een onvergetelijke smaakbeleving met een speciaal samengesteld 3 gangen diner met bijpassende drankjes  Voor u als VIP zullen de deuren eerder opengaan en met de VIPS zult u genieten van een avond vol schoonheid en beleving. Uiteraard heeft u een VIP zitplaats aan een tafel met front row view op het podium en zullen er dranken in koelers voor u klaar staan bij binnenkomst!

Miss Beauty is De organisatie waar 36 missen strijden voor
1 van de 5 internationale titels
(uniek in de branche!)

30 augustus 2019

Deuren open: 17:00 (VIP)/ 19.00
Aanvang show: 19.30

Prijzen

Viptafel 10 personen
€2750,- excl. BTW

Halve Viptafel 5 personen
€1500,- excl. BTW

U kunt de finale tezamen met 10 of 5 personen als VIP bijwonen.

De bezielende presentatie is in handen van Fred van Leer!

Daarnaast staan er diverse verassingen op stapel voor de avond.  Dit gaat u allemaal extra beleven naast alle pracht en praal van de Miss Beauty verkiezing!

Indien gewenst is er de mogelijkheid om tijdens deze prachtige avond uw product / bedrijf in de Spotlights te zetten op 1 van de stands die beschikbaar zijn. Vraag naar de mogelijkheden!

AFTER PARTY

Aansluitend aan het gala zal er een spetterende afterparty zijn met een bekende DJ. Verdere artiesten en acts zullen nader bekend worden gemaakt. Vorig jaar waren o.a.  Laura Ponticorvo, Ferri Somogyi, Rolf Sanchez & Dennis Weening aanwezig.