Miss Beauty of the Netherlands 2015 – Kanita Karisik

Kanita was de allereerste Miss Beauty of the Netherlands! Dit gaf haar een ticket naar Polen voor Miss Supranational, één van de Grand Slam verkiezingen. Zie dit als de eredivisie onder het voetbal! Op dit moment studeert Kanita voor haar postgraduate Mastersprogramme voor tandheelkunde. Een echte beauty & brains dus! Wat deze mooie dame verder bezighoudt? Ze staat zowel in Nederland als in Bosnië-Herzegovina bekend als fashioninfluencer!

Miss Beauty of the Netherlands 2016 – Kimberley Xhofleer

Sinds haar winst in 2016 bij Miss Beauty of the Netherlands, heeft zij Nederland niet 1, niet 2 maar zelfs 3 keer internationaal vertegenwoordigd. Door Miss Beauty of the Netherlands kreeg ze de kans om naar Cambodja en Taiwan te gaan. In 2018 werd ze gekroond tot Miss Grand Netherlands waardoor ze naar Myanmar afreisde. Een hoop van de wereld mogen zien én leren dus!

Miss Beauty of the Netherlands 2017 – Faith Landman

De prachtige Faith, wie kent haar niet! Faith reisde af naar hét pageantland voor de Miss Earth verkiezing: De Filipijnen! Hier veroverden ze niet alleen onze harten, maar ook die van de fans en jury, want zij zorgde voor een top 8 plaatsing! Sindsdien zit Faith haar modellen carrière in een vogelvlucht. Ze scheen in de videoclip van rapper Boef, vloog naar Korea voor deelname in een tv-show en werkte samen met grote merken zoals BALR. Petje af Faith!

Miss Beauty of the Netherlands 2018 – Margaretha de Jong

Miss Beauty of the Netherlands 2019 – Nikki Prein

Miss Beauty of the Netherlands 2020/2021 – ?