Nienke
Vermaning

Wie?
Nienke Vermaning, 20 jaar uit Oudehaske. Ik studeer Communicatie- en Informatiewetenschappen met de minor Filmwetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Naast mijn studie werk ik bij Brasserie La Fontaine in Heerenveen. Ik ontspan me door te volleyballen, films kijken en wandelen met mijn hondje. Ook ben ik graag creatief bezig, zoals tekenen, filmpjes maken, experimenteren met haar en make-up, eten koken of mijn kamer opnieuw inrichten.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als spontaan, slim, eigenwijs en vrolijk. Ik ben een open boek en heb een oprechte lach: lekker mezelf zijn als een echte nuchtere Fries.

Winning Moment?
Ongeloof en blijdschap! Ik ging er absoluut niet van uit dat ik ging winnen, dus heb ik vrij ontspannen heel erg genoten van de finale.  Ik heb daarna een paar dagen in een roes geleefd en begin nu te beseffen wat voor leuke dingen er op mijn pad komen.

Doel Missverkiezing?
Ik wil zoveel mogelijk nieuwe dingen doen en leren. Ik sta door het meedoen, nu al meer open voor dingen die ik daarvoor niet eens had overwogen. Wat ik hoop te bereiken is zelfverzekerder te worden. Met een beter zelfbeeld kan ik me daarmee me beter presenteren. Ook dit is nu al veranderd, ik voel me mooier dan ooit. Natuurlijk heb ik ook als doel de titel Miss Beauty of the Netherlands te winnen.

Nice to know?
Er zijn zoveel feitjes over mij die ik met jullie wil delen! Ik heb namelijk veel verschillende kanten en kan snel ergens enthousiast over worden. Ik denk dat jullie ze snel over mij komen te weten… 🙂