Miss Beauty All Stars

Miss Beauty Presenteert
All Stars

De verkiezing voor echte Miss Beauty All Stars. Miss Beauty of the Netherlands kent inmiddels haar historie sinds 2015. Sinds 2015 zijn er vele prachtige provinciale winnaressen gekroond. Deze hebben uiteraard allemaal de ervaring van de prachtige leerschool vanuit Miss Beauty met zich mee genomen. Het is bekend onder de deelneemsters van Miss Beauty dat Miss Beauty naar meer smaakt. Veel van deze winnaressen zijn een aantal jaar later dan ook toe aan een nieuw traject. Vanaf 2023 is dit mogelijk in de vorm van : Miss Beauty All Stars. Miss Beauty All Stars is een nieuwe verkiezing waar enkel provinciale winnaressen van Miss Beauty of the Netherlands aan mee kunnen doen. Het is een verkiezing met powervrouwen met maar 1 missie : het winnen winnen van de kroon! De winnares van Miss Beauty All Stars wint een ticket naar Miss International en zal dus tevens gekroond worden tot Miss International Netherlands. Dit is de ultieme missverkiezing met All Stars uit elke provincie ; Game On!

Miss International Netherlands
Oktober Japan

Sinds 2023 behoort de licentie van Miss International aan Miss Beauty of the Netherlands. Dit jaar zal het eerste jaar zijn dat wij een kandidaat naar de internationale missverkiezing sturen. Miss International is opgericht in 1960 en behoort tot de zogenaamde ‘Big 4’ missverkiezingen ter wereld. Jaarlijks nemen er bijna 90 landen deel aan de verkiezing die meestal in Japan gehouden wordt. Cheer all women is de slogan van Miss International, en representeert de diversiteit van vrouwen wereldwijd. Wie Nederland vertegenwoordigt bij Miss International dit jaar, weten we op 2 September 2023.

Miss Beauty All Stars
2 September 2023

De spetterende finale van Miss Beauty All Stars zal plaatsvinden op 2 September 2023. De 12 prachtige all stars stijden om de 1e titel van Miss Beauty All Stars en wellicht nog wel belangrijker het ticket naar Japan in Oktober om Nederland te mogen vertegenwoordigen bij Miss International 2023. Deze verkiezing is net even anders dan alle andere verkiezingen en deze avond zal dan ook bijzonder verrassend zijn om bij te wonen. Er staan dames met jarenlange missverkiezing ervaring op het podium en deze all stars zijn zelfverzekerd, weten goed wij zij willen en zullen alles in de strijd gooien voor die 1e Miss Beauty All Stars titel…