Jamie Lee
Joannes

Wie?
Jamie Lee Joannes, ik woon in Doetinchem en ben 20 jaar. Ik studeer Human Resource Management aan de HAN in Arnhem. Daarnaast heb ik een bijbaantje bij WE fashion in Doetinchem.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als iemand met een goed zachtaardig karakter, meelevend en vriendelijk. Iemand die positief in het leven staat en avontuurlijk en ambitieus is.

Winning Moment?  
Verbaasd maar vooral erg blij! Toen ik de volgende dag allemaal leuke berichtjes kreeg, begon het pas tot me door te dringen.

Doel Missverkiezing?
Het is een leerzame ervaring. Ik heb altijd al naar dit soort verkiezingen op tv gekeken. Toen ik 13 jaar was kreeg ik vleugels voor een school musical, ik heb toen voor de grap een foto gestuurd naar Victoria Secret met de vraag of ik mee mocht doen. Als reactie mailde ze terug :’’ Voor ons ben je al een engel, je bent nu nog te jong maar wie weet in de toekomst’’. Ik hoop dat ik voor andere meiden nu een voorbeeld kan zijn zoals zij dat vroeger voor mij waren.

Nice to know?
Ik heb kleine opdrachten gedaan zoals modeshows voor verschillende ontwerpers uit de omgeving. Daarnaast sport ik erg graag. Ik ben gek op reizen en heb ook in een zomervakantie in Spanje gewerkt.