Rosan
Castien

Wie? 
Mijn naam is Rosan Castien, ik ben 21 jaar en ik woon sinds kort in Haarlem. Een paar maanden geleden heb ik mijn geboorteplaats Beverwijk verlaten. Nu woon ik samen met twee leuke meiden. Ik volg de opleiding Allround Styling aan Akademie Vogue in Amsterdam. Hiernaast werk ik in de bioscoop.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als creatief, eerlijk, zorgzaam en lief. Verder vinden mijn vrienden dat ze met mij kunnen lachen en dat ik een goede luisteraar ben.

Winning Moment?  
Ik stond versteld en ik was vooral blij verrast! Zelfs nu besef ik het nog niet helemaal. Die brede lach ging maar niet van mijn gezicht en ik kon niet wachten om mijn familie en vriend te kunnen zien!

Doel Missverkiezing?
Ik hoop mij natuurlijk straks mijzelf Miss Beauty of the The Netherlands 2017 te mogen noemen. Toen ik gescout werd tijdens het Dutch Model Event, leek dit mij een kans om deuren te openen: modellenwerk, ontmoeten van leuke mensen en opdoen van nieuwe ervaringen. Ik ben benieuwd naar wat er komen gaat en ik heb er zin in.

Nice to know?
Ik ben een ontzettende perfectionist! Meestal is deze eigenschap heel handig, zo doe ik mijn werk en schoolwerk heel nauwkeurig, maar het kost allemaal wel een beetje meer tijd!