Rebecca
Yuen

Wie? 
Mijn naam is Rebecca Yuen ik ben 20 jaar en ik woon in Colijnsplaat. Ik heb afgelopen jaar mijn Bachelor behaald van de studie International Business and Languages. Mijn afstudeerstage was bij Airpack Zierikzee, hier was ik verantwoordelijk voor de marketing en onderzocht ik of hun stikstof generatoren membraan type geïmplementeerd kunnen worden op de chemische markt. Naast mijn stage heb ik ook mijn eigen bedrijf samen met mijn vriend, een printshop genaamd Techcopy.

Vrienden over?
Als een enorm gezellige, sociale en creatieve meid ben die graag het initiatief neemt.

Winning Moment?  
Het eerste wat ik dacht was, “Oh my God, shit nee, kan niet!” Vervolgens bedacht ik me hoe ontzettend gaaf dit was en dat ik nu eindelijk in mijn leven echt iets gewonnen had. Ik was en ben zo ontzettend trots!

Doel Missverkiezing?
Naast het feit dat ik graag andere meiden wil inspireren door duidelijk te maken dat innerlijke beauty net zo belangrijk is als de buitenkant, wil ik voor mezelf graag bekendheid creëren. Ik hoop dat ik door deze verkiezing verder kan komen in de wereld van de modellen en de missen. Ik wil ook mijn onzekerheid de kop inslaan, gewoon zeker van mezelf zijn en van mezelf houden zoals ik ben.

Nice to know?
Ik ben stiekem enorm fan van Disney, zo kan ik me compleet inleven in de scene en zing ik altijd uit volle borst mee wanneer ik een Disney film kijk. Ik denk ook dat hier mijn optimisme en creativiteit vandaan komt.