Cindy
Rkman

Wie?
Cindy Rkman, 19 jaar. Ik woon in Rotterdam en studeer Industrieel Ontwerpen aan de Technische Universiteit in Delft. Hier kan ik mijn creativiteit goed in kwijt. Ook heb ik een leerzaam bijbaantje bij een face to face marketingbureau Direct Result, waar ik wekelijks voor verschillende grote goede doelen aan de slag ga.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als lief en nuchter, maar ook als gek, druk en mysterieus. Iemand die je kunt vertrouwen en waar je op kunt bouwen, die vrolijk is en waar je mee kan lachen en een goed feestje bouwen.

Winning Moment?
Ik kon het niet geloven. Dit  is het begin van een nieuw en mooi avontuur, van een jaar  waarin ik zoveel over mezelf ga leren en mooie dingen meemaken. Ik was zo blij en enthousiast, het liefst wilde ik het meteen aan vrienden en familie vertellen. Gevleid en een zelfvertrouwen-boost!

Doel Missverkiezing?
Ik wil meer zelfvertrouwen opdoen. Ik heb mij als meisje altijd wel bezig gehouden met mijn uiterlijk en mijn imago  en hoe anderen dat zien. Het afgelopen jaar heb ik geleerd dat dit niet het belangrijkste is. Ik wil mezelf verder ontplooien op alle gebieden en deze verkiezing kan mij daar bij helpen.  We leven in een wereld waarin men veel waarde hecht aan uiterlijk en ik wil laten zien dat het belangrijk is om zelf gelukkig te zijn en dat de beauty meer is dan alleen je uiterlijk. Deze les wil ik jongere meiden meegeven.

Nice to know?
Naast het feit dat ik het geweldig vind om een vrouw te zijn en het liefst de hele dag bezig ben met mijn make-up, haar en kleding, heb ik ook wel een gekke jongenskant. Ik kan het goed met jongens vinden en soms vind ik het fijn om simpel met een knotje in een trainingspak aan te gamen, chillen of sporten. Ik heb sinds mijn 6e tot mijn 14e op niveau aan wedstrijdzwemmen gedaan. Ik deed mee aan de Nationale kampioenschappen, soms mis ik dit wel.