Yente
Vreden

Wie?
Yente Vreden, 15 jaar uit Leidschendam.
Ik zit op het Wellant College Westvliet.
Ik werk bij Volle Maan, een gezellig restaurant aan het water in Leidschenhage.

Vrienden over?
Mijn vrienden omschrijven mij als een heel gezellig, vrolijk, sociaal en af en toe een beetje gek meisje!

Winning Moment?
Toen ik de titel won, werd ik emotioneel. Ik dacht is dit echt waar, die andere Missen zijn zo goed? Tranen van blijdschap!

Doel Missverkiezing?
Ik wil mijzelf ontwikkelen en inzetten voor de Provincie Zuid Holland en het liefste natuurlijk voor heel Nederland! Ik vind het mooi dat ik me door kan inzetten voor het goede doel: Stichting Haarwensen. Daarnaast krijg ik hopelijk meer zelfvertrouwen. Door de steun en begeleiding van de organisatie groei je enorm!

Nice to know?
Ik maak mijn oma blij door op een kruk te gaan staan en met harde muziek aan, Beyonce na te doen!