Gabrielle
Silva

Wie?
Mijn naam is Gabrielle Silva en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Bad Nieuweschans en ik heb een bijbaantje bij de coop. Verder volg ik de MBO luchtvaartdienstverlening opleiding niveau 4 in Groningen.

Winning Moment?
Toen ik mijn naam hoorde tijdens de finale gingen er zoveel gedachtes door mij heen, ik kon het gewoon niet geloven. Het heeft me echt een paar dagen geduurd om het te beseffen. Het is geweldig!

Doel Missverkiezing?

Vorig jaar heb ik ook meegedaan en ik heb toen de tweede plaats behaald. Ik wou eerst helemaal niet meedoen, want ik dacht dat het me toch niet ging lukken. Maar toen dacht ik, ik ga niet opgeven en ik ga er gewoon voor! Ook vooral voor de ervaring, want dat was vorig jaar zo leuk dat het zeker weten voor herhaling vatbaar was. En geloof mij, ik stond er veel zelfverzekerder in vergeleken met vorig jaar! Dus wat ik wil meegeven aan alle meiden is: Geloof in jezelf en geef niet te snel op! Je kunt namelijk meer dan je denkt. Dus ik hoop dat ik via deze verkiezing andere meiden meer zelfvertrouwen kan geven!

Vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik wat leuks met vrienden zoals uitgaan of shoppen. Daarnaast hou ik ook van sporten!

Wat maakt jou uniek?
Ik vind het heel belangrijk dat mensen zichzelf kunnen zijn. Ik ben altijd mezelf en ik ken ook geen schaamte, ik ben namelijk best wel gek en dat mogen mensen gerust weten!

Leuk feitje?
Een leuk weetje is, dat als ik de tekst van een liedje niet meer weet, dat ik dan gewoon mijn eigen woorden verzin en dat het dan ook nog best goed klinkt ook!