Lifestyle Salon & Spa uit Almere is de nieuwe hoofdsponsor van Miss Beauty of Flevoland!
24 januari 2020
Statement over Corona Virus en Miss Beauty of the Netherlands
18 maart 2020
Lifestyle Salon & Spa uit Almere is de nieuwe hoofdsponsor van Miss Beauty of Flevoland!
24 januari 2020
Statement over Corona Virus en Miss Beauty of the Netherlands
18 maart 2020

Activiteitendag Friesland 22-02-2020

Op zaterdag 22 februari hadden de finalisten van Miss Beauty of Friesland een leuke activiteiten middag op de planning, die plaats vond in De Jister in Oosterzee. Deze middag was georganiseerd door de President of Miss Beauty of Friesland, Sanne Roffel.

Er stonden zes activiteiten gepland die dag, namelijk: een social media training, cross the line, survivallen, catwalk training, dart wedstrijd en een bier tap wedstrijd.

De social media training werd gegeven door Margaretha Emma de Jong (Miss Beauty of the Netherlands 2018, Miss Earth NL 2018 en Miss Grand International NL 2019). Er werd een presentatie gegeven over hoe je social media het beste kan gebruiken en hoe je om moet gaan met negatieve reacties etc. Deze training was erg leerzaam voor de finalisten en iedereen was er super positief over.

Daarna hadden we Cross The Line, dit werd gehouden door Sanne Roffel. Cross The Line is een inspirerend programma. Het gaat om een stap zetten in bewustwording en groei. Het is verreweg de meest krachtige manier om elkaar te leren kennen en respect te krijgen voor anderen. Maar ook om verbinding en vertrouwen te creëren binnen de groep. Cross The Line gaat over open en eerlijk zijn, open communicatie en erkenning.  Deze workshop heeft de groep zonder twijfel dichter bij elkaar gebracht.

Na Cross The Line werd de groep door tweeën gesplitst. De ene groep ging survivallen op de survival baan in Eastersee waar zij les kregen van Kerst Wind (Nederlands kampioen survivallen). Het andere deel van de groep kreeg catwalk training van Margaretha en Anke de Jong (Miss Beauty of Friesland 2018).

Na de catwalk training en het survivallen moesten de finalisten zich snel in hun mooie cocktail jurkje hijsen en de hakken aantrekken want de laatste twee wedstrijden zouden beginnen. Voor de Teens was er een dart wedstrijd georganiseerd. Zij gingen om de beurt in rondes van 8 hun beste worp proberen te gooien. Voor de Beauties was er een bier tap wedstrijd georganiseerd. Nienke Vermaning (Miss Beauty of Friesland 2017) gaf de Beauties een kort lesje bier tappen voordat de meiden zelf aan de gang moesten. Om de beurt lieten de meiden zien dat ze naast een mooi koppie hebben ook nog een lekker biertje kunnen tappen.

Natuurlijk waren er drie geweldige juryleden aanwezig om de wedstrijden te beoordelen. Aan de jury tafel zaten Margaretha en Ilona en Stephan Pos (bekend van het RTL 4 programma Helemaal Het Einde). Zij hadden als dart winnares Kim van der Burgh gekozen, als bier tap winnares Lisette van Tuijl en als Queen of The Jister Alysha Bunicich.