5 Augustus Beachdag Rockanje
31 juli 2018
Mr. Moto begeleid de Fashion Rock ronde!
26 augustus 2018
5 Augustus Beachdag Rockanje
31 juli 2018
Mr. Moto begeleid de Fashion Rock ronde!
26 augustus 2018

April Darby zingt missen toe tijdens de galaronde!

April Darby speelde vorig seizoen meerdere keren per week de hoofdrol in de hitmusical “The Bodyguard”. Nu zal zij onze missen toezingen tijdens het Grand Gala Miss Beauty of the Netherlands 2018!
April zal onze missen begeleiden tijdens de galaronde, en onze huidige winnaressen tijdens hun afscheid, de final walk.

April begon al op jonge leeftijd in de showbizz met modellenwerk en commercials en op 8-jarige leeftijd met zang-, dans- en acteerlessen. Wat uiteindelijk op 14-jarige leeftijd resulteerde in een plek op de vooropleiding ‘KOT’ en later ‘Junior Academy’ van het Nederlands Musical Ensemble.
Na 4 jaar vooropleiding stroomde April door naar de voltijd opleiding ‘Musical Artist’ aan de Dutch Academy of Performing Arts, waar zij in 2012 vervroegd is afgestudeerd.

Hiervoor was April onder andere te zien als understudy van de hoofdrol Deloris in de musical Sister Act, als lead-vocalist en dance captain in de theatertour Soul Sisters en speelde ze de hoofdrol Sukie Rougemont in de musical Witches of Eastwick. April was lead-vocalist bij de Dinnershow ‘21 On Air’ en Dinnershow ‘Brooklyn Nights’. En aankomend seizoen zingt ze ook weer als lead-vocalist in Dinnershow ‘Pandora’ van RTL Live Entertainment in Studio 21.

Naast alle theatershows werkt April ook hard aan een solocarrière in de muziekwereld. Afgelopen jaar heeft ze haar eerste twee singles “New York” & “Cold Shoulder” (inclusief videoclip) uitgebracht van haar
aankomende Debuut-EP. Ook was ze te zien op o.a. Sail, het voorprogramma van Jeroen van der Boom, het televisieprogramma ‘On Air’, ‘Nachtegiel’, het bevrijdingsfestival in Den Haag en bij RTL Late Night.