Inzet voor Stichting Haarwensen door Finalisten van Miss Beauty of Limburg 2017!
21 juli 2017
29 April 2017 te Almere (Club Pellikaan Almere)
21 juli 2017
Inzet voor Stichting Haarwensen door Finalisten van Miss Beauty of Limburg 2017!
21 juli 2017
29 April 2017 te Almere (Club Pellikaan Almere)
21 juli 2017

Bootcamp en een leerzame sessie zelfverdediging voor de finalisten van Miss Beauty of Limburg 2017!

De weken die voorafgaan aan de spannende finale van Miss Beauty of Limburg zijn vaak druk, intensief en vragen veel energie van de finalisten. De dagen zijn veelal gevuld met werk of school, maar daarnaast ook met de voorbereidingen op de finale. Hiervoor wordt veel geoefend op de catwalk, de choreografie, de voorstel- en vragenronde maar ook ter ondersteuning van sponsoren en het goede doel, Stichting Haarwensen.
Om ervoor te zorgen dat de finalisten zichzelf niet vergeten, wordt er ieder jaar een sport en voeding dag georganiseerd. Dit jaar zijn de finalisten uitgenodigd bij sportschool G-Safe Fit door Gabriel Greenstein (eigenaar en oprichter) en André Mostard (voedingsdeskundige), voor een dag vullend programma volledig gericht op gezondheid en bewegen.
Tijdens deze dag hebben de finalisten deel mogen nemen aan een sportieve bootcamp met trainer en Nederlands kampioen meerkamp, Eugène Martineau. Daarnaast hebben zij een intensieve les zelfverdediging op basis van Krav Maga mogen ervaren, gegeven door Gabriel Greenstein. De dag is afgesloten met een interessante en leerzame sessie over voeding en gezondheid door voedingsdeskundige en coach van André Mostard.
Deze dag heeft zich bewezen als de ultieme manier voor de finalisten om elkaar beter te leren kennen, zelfverzekerder te worden en aandacht te besteden aan een gezonde en voedzame levensstijl. Alle ingrediënten voor een sterke en gezonde voorbereiding op de finale van Miss Beauty of Limburg 2017!