Interview Divine Meijer | Miss Beauty of Groningen 2024
13 maart 2024
Interview Floortje Slot | Miss Beauty of Limburg 2024
19 maart 2024
Interview Divine Meijer | Miss Beauty of Groningen 2024
13 maart 2024
Interview Floortje Slot | Miss Beauty of Limburg 2024
19 maart 2024

Interview Esmee Vloet | Miss Teen of Limburg 2024

Esmee Vloet nam op zaterdag 27 januari 2024 de kroon over van Lieve Hermans en is de nieuwe Miss Teen of Limburg 2024. Na haar winst stelden wij haar een aantal vragen om Esmee beter te leren kennen.

Vertel eens wat over jezelf Esmee?
Mijn naam is Esmee Vloet, ik ben 16 jaar oud en woon in Venlo. Ik zit op het Valus college. Ik heb de eerste 2 jaar hierbij ook de vooropleiding musical gedaan. Mijn hobby’s zijn dansen en acteren. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te gaan winkelen en leuke dingen te doen met vrienden en familie.

Wat wil je bereiken voor jezelf (persoonlijke ontwikkeling) met het meedoen aan deze verkiezing?
Ik wil mezelf ontwikkelen en mij nog beter in mijn vel voelen. Ook wil ik hiermee mijn dromen laten uitkomen. Mijn doel is om hier super trots en zelf verzekerd uit komen en de beste versie van mezelf naar boven te halen.

Welke boodschap wil je overbrengen aan de maatschappij tijdens het Nederlandse traject en waarom?
Ik wil aan iedereen meegeven dat ze hun dromen achterna moeten gaan. En dat alles kan als je er maar hard voor werk. Uit mijn eigen ervaring weet ik dat je moet doen waar je gelukkig van wordt en moet je hard werken voor de dingen die je wilt bereiken. Ook wil ik aan iedereen meegeven dat je mooi bent hoe je bent en je voor niemand hoeft te veranderen. Omdat ik mij eerst ook veel aantrok wat andere mensen van mij vonden en ik daar snel onzeker van werd. Maar dat is helemaal niet nodig, want ik ben altijd al prachtig geweest en dat is ook wat ik iedereen wil meegeven. Mij inzetten voor de mentale gezondheid van jongeren dat ga ik ook doen omdat ik hier zelf ook enorm mee heb gezeten en ik vind dat hier nog niet genoeg aandacht aan wordt besteed.

Welke eigenschappen maken jou uniek en hoe wil jij dit gaan inzetten in de verkiezing?
Ik ben al vanaf kleins af aan een super sociaal meisje, enorm zorgzaam en behulpzaam. Ook sta ik positief in het leven, dit gaat mij goed helpen in het traject omdat ik er graag voor andere ben en iedereen met liefde help. Ik laat mij niet tegenhouden door de mening van andere en ik weet goed wat ik wil.

Vertel een leuk feitje of een bijzonder verhaal over jezelf:
Vroeger wou ik altijd Victoria secret model worden, ik liep al op hakken en met vleugeltjes door de kamer toen ik negen was 🙂

 

Wij wensen Esmee heel veel succes bij Miss Beauty of the Netherlands.
Volg haar avontuur op Instagram via: @esmee.vloet

 

Foto: The Light Portraits