Dewi second runner up miss teen of Utrecht 2017!
19 juli 2017
Hoofdsponsor Miss beauty of Utrecht 2017: Bonne nuit
19 juli 2017
Dewi second runner up miss teen of Utrecht 2017!
19 juli 2017
Hoofdsponsor Miss beauty of Utrecht 2017: Bonne nuit
19 juli 2017

Finale Miss beauty of Utrecht 2017

Zaterdag 8 april vond dé finale van Miss Beauty/Miss Teen/Miss intercontinental of Utrecht 2017 plaats in het Figi theater!, in Zeist.  Deze avond stonden 28 dames uit de provincie te stralen tijdens een drietal rondes, te weten een introductie ronde, een bikinironde, en een gala- en vragenronde. Aan het jurypanel de moeilijke taak om de dames te jureren op hun zelfpresentatie, voorkomen en antwoord op hun vraag.

De dames zijn in Januari gecast en hebben een heel traject doorlopen. Van zenuwslopende, maar gezellige casting, tot workshop zelfpresentatie en catwalk trainingen tot een bejaarde tehuis bezoeken en een photoshoot.  En uiteraard de oefenmiddagen om de show voor te bereiden.

De afgelopen weken hebben zij zich ook ingezet voor het goede doel Stichting Haarwensen. Als Miss is het van belang dat je sociaal maatschappelijk inzetbaar bent. Een goed doel steunen is hier onderdeel van. De dame die zich het best heeft ingezet voor Stichting Haarwensen is Rowena; zij is Miss Charity of Utrecht 2017 geworden. Alle Missen hebben in de afgelopen periode samen een bedrag van €3585 opgehaald voor de Stichting. Hiervoor hebben zij verschillende acties ondernomen. De één met het verkopen van zelfgemaakte cakes of veer haar extensions, de ander met het organiseren van een garage sale of het schoonmaken van auto’s. Hier zijn we als organisatie natuurlijk erg trots op!

Daarnaast was er de afgelopen periode de gelegenheid om stemmen te krijgen via een publiekspoll. Degene met de meeste stemmen was Simone; zij is Miss Popularity of Utrecht 2017. De dame die zich het best geprofileerd heeft in de media, is Francis. Zij heeft de titel Miss Media of Utrecht 2017 gewonnen.

Uiteraard was de titel miss fotogeniek dit jaar ook weer van de partij. De dame die zich het best voor de camera profileerde was La-isla. Zij heeft de titel miss photogenic gewonnen.

Ook hadden we dankzij onze hoofdsponsor dit jaar de titel Miss Bonne nuit. De miss die de winkel het mooiste op te kaart kreeg won de titel. De miss die dat uiteindelijk het beste had gedaan is Linde.

Naast de speciale titels, de echte titels. Miss Beauty of Utrecht  2017 is Morgan Doelwijtuit Houten. Miss Teen of Utrecht 2017 is Sanne Schmeink uit Zeist. Miss intercontinental of Utrecht is Cathelijne Heppenhuis uit Amersfoort. Zij zullen Utrecht vertegenwoordigen in de landelijke finale. Deze vindt in september plaats.